Ehem.. SAHABAT BLOGGER .. kami di sini !!

P2140581 P2140579

Mereka ini telah menaipnya sendiri !

Saya , Ben ... dari www.benashaari.com

Saya , SW... dari www.syafikcoklat.blogspot.com

Saya , TH.. from www.taufiqhelios.blogspot.com

Saya , Zarien... dari www.khaizarien.com

Saya Bro, BroFramestone... www.BroFramestone.com

Aku ujang9897,... www.azfar9897.blogspot.com

Saya zaMir.... www.ninenov91.blogspot.com

Aku, Faizal Fredley.... dari www.faizalfredley.com

Aku Shahazrin .... dari www.shahazrin.com

Azrul Hisham.....dari www.azrulhisham.com

Alamak.... ramai lagi datang.... kena update lagi ..

Kirin Selama Perak....dari www.kirinselamaperak.blogspot.com

ahmadJER www.ahmadhisham.com

kyerull l fresco dari www.kaif-amb.blogspot.com

Amal Espraza from www.thegarang.blogspot.com

Tunggu sorang lagi.. JOEGRIMJOE ... Ahaks...

45 ulasan:

  1. bestnya kumpul ramai2 cmni~~~~

    BalasPadam
  2. Woh! Jeles nye.. nak join jugak :D

    BalasPadam
  3. ujang tu gedik tak ajak aku..haha

    best2..selamat bertogheter2

    BalasPadam
  4. wah, bestnya !

    BalasPadam
  5. saje nk wat aku jeles..hahahhaa..

    BalasPadam
  6. wah..ni kat rest. mamak berkembar ke...hehe..

    BalasPadam
  7. pewwittt!!
    Ramai itu Meriah!!!
    moga2 satu hari nnti berjaye mcm kowg semua gak...
    amin!!

    BalasPadam
  8. beshnye dpt kumpul rmai2..wahhhh

    BalasPadam
  9. bestnye..katmana ni??nak join lahhh. awww

    BalasPadam
  10. asal abang syukri ada, saya tak de!!!

    asal nyah ujang ada, saya takda!!!

    asal TH ada, saya takde!!!!!!

    asal!!!!!!!!!!!!!! T_T

    BalasPadam
  11. asal KSP ada,saya tak adaaaaaaaaaaaaaaa!!! T_T

    BalasPadam
  12. wah...best nye..
    bile org ipoh nk buat mcm ni plak..huhuhu

    BalasPadam
  13. saya d sini juga...hahaha....

    BalasPadam
  14. saya oggy dr oggyblue.blogspot.com

    BalasPadam
  15. eh eh....aku ada la..


    bestnya bro ben blanja.....

    BalasPadam
  16. eh eh....aku ada la..


    bestnya bro ben blanja.....

    BalasPadam
  17. wah syioknye kmpul ramai2 camneyh...:)

    BalasPadam
  18. wow.best2..teringat time gathering kat ganu hari tu =)

    BalasPadam
  19. alaaaaaaaaaaaaaa......tempat ni mmg port lepak aku kot....apsl la aku x de kat umh time ni...haissshhh

    BalasPadam
  20. padan muke yuyu kene tinggal!!!


    lagi padan muke along tak tau!! wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! =(

    sob3...=(

    BalasPadam
  21. semua lelaki... ni gathering blogger boys ke... huhuhu... jelesssss....

    BalasPadam
  22. wah! bestnya dapat gathering! :D

    BalasPadam
  23. iak, ujang pun ada??? ahhaha

    hai ujang!!!

    BalasPadam
  24. eh, ni kat dpn rmh saya je ni

    BalasPadam
  25. salam .. wah3 seronok la tgk ... bile ek geng2 blogger nk wat cmtue kat tganu lak ? tringin nak pegi .. (^__^)v

    BalasPadam
  26. Rugi .. rugi .. Kalau boleh join sama. =)

    anastasyea's latest post .. Betul kat sifu .. jangan kedekut.

    BalasPadam
  27. pergh..sume bapak budak ngan bakal bapak budak jer...mak budak ngan bakal mak budak mana pegi?...

    BalasPadam
  28. apesal aku takde? aku lambat sangat ke? hehehe.. memang lambat pun!!

    BalasPadam
  29. pergh..
    best nyaaa..
    dapt kumpul..

    BalasPadam
  30. Uishhhh...aku yang dok putrajaya bleh melepas plak gathering nih.....tak aci...tak aci....

    BalasPadam
  31. i'm really enjoying this article and layout of your blog. It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. by author ide bisnis camilan unik dan murah dari tahu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.