@KB MALL .. Sapa datang ??

24 ulasan:

  1. wah wah..huhu http://ceritacintayna.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. haha... Ni dekat Food Court.. ajak la depa men bowling bro Ben...

    BalasPadam
  3. ABANG BEN ASHAARI! YUYU DAH KAT KB NI!!!!!

    TUNGUUUUUUU!


    (tipu ;p)

    BalasPadam
  4. time ni pukul brape ni?

    http://yanglurus.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. ooo bila ni abg ben?? xtahu pun.. hehehe

    BalasPadam
  6. as salam inche ben.. heh, nak gtw jp!! ada pinjam gambar untuk masuk kat dlm blog! haha.. pinjam tw,, nanti pulang balik..kalau nak tahu pasal p, boleh klik sini..

    http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/02/aku-inche-ben-khairul-fahmi-che-mat.html

    have a nice day..

    BalasPadam
  7. hahaha
    x jumpa abg ben!
    tadi lupa nk tanya kat mn port abg ben nk jumpa.
    cr kat foodcourt tp xde..
    awal sgt kot naek foodcourt td..

    xde rezeki nk jumpa..:(

    BalasPadam
  8. Ben mai KB mall tak habaq dan tak ajak..sampainya hati..hu hu hu

    BalasPadam
  9. Salam bro! Waa berjalan sakan yer! Erm.. jadi datang tak 12 feb ni? Jom Berkelah dengan Geng Kembar?

    BalasPadam
  10. wah..lama tak berjalan ke KB Mall,
    insya-Allah bulan 3 ni kelik KB
    yea! yea!

    BalasPadam
  11. wa.. asik gathering aje ye..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  12. teringin pegi kbmall . rumet ore kelate dye kate best !!! i will go there one day . yeyy !

    BalasPadam
  13. jiji ad dtg ? alorh .. huhu :p

    BalasPadam
  14. bile abg ben ashaari ni p KB??...

    BalasPadam
  15. nak cakap lagii... wah ade jiji... hehehe

    BalasPadam
  16. bila gi KB MALL? dekat jer nih...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.