Khamis, 17 Februari 2011

Nak jadi otai dah diorg ni ...

 

Haa... segmen untuk hari ni.. peluang mengenali blog blog yang dah punya follower dari 500 ke 1000 .. Meriah ? Tak tau.. g tanya sendiri ... hehe ..

OK... kalau tak ramai sampai tengahari .. aku nak ke segmen seterusnya ... Ujang dok tunggu tu ...

25 komen :

zaMir berkata... [Reply to comment]

sabar2 la ujang nih...hehehe...
tgk kat no. 9 tu...saya suka no. 9 tu...byk makne...

y u y u Z u l a i k h a berkata... [Reply to comment]

saya menunggu turn saye dengan penuh kesabaran T_T

Cik Eka berkata... [Reply to comment]

ujang tunggu tu..hahahaha

Isteri Yang Comel berkata... [Reply to comment]

thanks bro ben

SaYraH WonDerLanD berkata... [Reply to comment]

wah wah akhirnyaa..i like u abg ben.

apisv2 berkata... [Reply to comment]

thanks abg ben;D

Tengku Nizam berkata... [Reply to comment]

@y u y u Z u l a i k h a hai yuyu.. go go go :p

Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

sama la kita yuyu

MAKCEK bukan NENEK berkata... [Reply to comment]

NO 3 tu belog siapa ? nak signn . haha thankzz abg ben .

er er yang dah lebih seribu tuh tunggu dengan sabar .heh

mynameismy berkata... [Reply to comment]

saya lambat lagi.. **kategori merangkak ngee~

Steng Julizah @ Sten' berkata... [Reply to comment]

tq abg ben..blog sy tersenarai..no. 2 kat atas..
tp follower sy 150 pon xsampai..apatah lg 500..T_T..terasa segan..tp ttp berbangga..InsyaAllah dari bantuan abg ben..follower sy dpt cecah angka tu jg..tq sgt2 abg ben..sy sgt2 hargainya..:)

http://stengjulizah.blogspot.com/

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

tunggu jugak nih..he he

arep_lockermonth berkata... [Reply to comment]

nk terjah dorng laaa!!

Ayu Hashim berkata... [Reply to comment]

jap.. jap.. nak jugak.. sempat ke nie???

Tengku Nizam berkata... [Reply to comment]

bukan semua blogger kat atas ni jujur , yg 11 org pon ade .. dush2!
http://www.tengkunizam.com/

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@Tengku Nizam itu yang terlepas kelmarin punya ..dimasukkan sekali

shida anwar berkata... [Reply to comment]

@ y u y u Z u l a i k h a
@ujang
nak gak yer...ngeeee....hik hik

beaty berkata... [Reply to comment]

ada nama saya..Tq Mr. Ben

Tengku Nizam berkata... [Reply to comment]

oic .. salah faham der , huhu :)

taufiq helios berkata... [Reply to comment]

eh..bro ada buat untuk 500-1K punya gak ke? alaa...TH terlepas la nih yek

AMMAR YASIR berkata... [Reply to comment]

ramai gila orang join segmen ni..pergi kelas kejap je dan ketinggalan...

Hashimi berkata... [Reply to comment]

TERIMA KASIH BANYAK Abg Ben kerana tolong pomot blog sya :D ..terharu betul dng sokong yg di berikan oleh follower baru sya..thank you so much

hasrul hassan berkata... [Reply to comment]

Uhh blog no 14 tu tak bleh blah la .. nyebuk je .. hehehe.. korang jangan klik blog tu .. bahaya .. hehehee

KAY berkata... [Reply to comment]

eh eh bro, promote la blog sy jugak, hu hu.. http://kaymamablog.blogspot.com

izyansyazwani berkata... [Reply to comment]

setelah berzaman tak bukak blog, terkezut tengok link sy pon ada kat sini..besar jasa encek ben..terima kasih byk2..walaupon follower sy blm pon smpi 500 tp encek ben sudi promote..bangga+terharu=buat saya semangat nk berblog :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI