Nak jadi otai dah diorg ni ...

 

Haa... segmen untuk hari ni.. peluang mengenali blog blog yang dah punya follower dari 500 ke 1000 .. Meriah ? Tak tau.. g tanya sendiri ... hehe ..

OK... kalau tak ramai sampai tengahari .. aku nak ke segmen seterusnya ... Ujang dok tunggu tu ...

25 ulasan:

  1. sabar2 la ujang nih...hehehe...
    tgk kat no. 9 tu...saya suka no. 9 tu...byk makne...

    BalasPadam
  2. saya menunggu turn saye dengan penuh kesabaran T_T

    BalasPadam
  3. wah wah akhirnyaa..i like u abg ben.

    BalasPadam
  4. NO 3 tu belog siapa ? nak signn . haha thankzz abg ben .

    er er yang dah lebih seribu tuh tunggu dengan sabar .heh

    BalasPadam
  5. saya lambat lagi.. **kategori merangkak ngee~

    BalasPadam
  6. tq abg ben..blog sy tersenarai..no. 2 kat atas..
    tp follower sy 150 pon xsampai..apatah lg 500..T_T..terasa segan..tp ttp berbangga..InsyaAllah dari bantuan abg ben..follower sy dpt cecah angka tu jg..tq sgt2 abg ben..sy sgt2 hargainya..:)

    http://stengjulizah.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. jap.. jap.. nak jugak.. sempat ke nie???

    BalasPadam
  8. bukan semua blogger kat atas ni jujur , yg 11 org pon ade .. dush2!
    http://www.tengkunizam.com/

    BalasPadam
  9. @Tengku Nizam itu yang terlepas kelmarin punya ..dimasukkan sekali

    BalasPadam
  10. @ y u y u Z u l a i k h a
    @ujang
    nak gak yer...ngeeee....hik hik

    BalasPadam
  11. oic .. salah faham der , huhu :)

    BalasPadam
  12. eh..bro ada buat untuk 500-1K punya gak ke? alaa...TH terlepas la nih yek

    BalasPadam
  13. ramai gila orang join segmen ni..pergi kelas kejap je dan ketinggalan...

    BalasPadam
  14. TERIMA KASIH BANYAK Abg Ben kerana tolong pomot blog sya :D ..terharu betul dng sokong yg di berikan oleh follower baru sya..thank you so much

    BalasPadam
  15. Uhh blog no 14 tu tak bleh blah la .. nyebuk je .. hehehe.. korang jangan klik blog tu .. bahaya .. hehehee

    BalasPadam
  16. eh eh bro, promote la blog sy jugak, hu hu.. http://kaymamablog.blogspot.com

    BalasPadam
  17. setelah berzaman tak bukak blog, terkezut tengok link sy pon ada kat sini..besar jasa encek ben..terima kasih byk2..walaupon follower sy blm pon smpi 500 tp encek ben sudi promote..bangga+terharu=buat saya semangat nk berblog :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI