Panggilan Terakhir dan Penutup Blogger Baru !

 

  1. http://leendachinta.blogspot.com
  2. http://freshie-sd.blogspot.com/
  3. http://ria-skh91.blogspot.com
  4. http://cekedismanis.blogspot.com
  5. http://hoyahadiselamat.blogspot.com
  6. http://sibtrio.blogspot.com
  7. http://miaaomelucu.blogspot.com
  8. http://theflowerzone.blogspot.com
  9. http://puanazianapage.blogspot.com
  10. http://whenmyheartbeating.blogspot.com
  11. http://ibugebu81080.blogspot.com
  12. http://fatinfarhanabambam.blogspot.com
  13. http://niezabudaxtembam.blogspot.com
  14. http://raihanibtisam.blogspot.com/
  15. http://kasturijiwa.blogspot.com
  16. http://niezabudaxtembam.blogspot.com
  17. http://wanmardziyyah.blogspot.com/
  18. http://bebelanku-aini.blogspot.com
  19. http://bellabellitos57.blogspot.com
  20. http://lovep-qah.blogspot.com
  21. http://sayangkuazida.blogspot.com
  22. http://basiliskkeichou.blogspot.com
  23. http://life-lyricist.blogspot.com
  24. http://ezolisfaez.blogspot.com
  25. http://rantingkayu89.blogspot.com
  26. http://cintaneenacinta.blogspot.com
  27. http://areyougudgirl.blogspot.com
  28. http://talktocayunkpinky.blogspot.com
  29. http://akuxpandaitulis.blogspot.com
  30. http://aliashahgurl.blogspot.com

TUTUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

25 ulasan:

  1. HUHHHHHHHHHHH?? ape tu promosi beloG??

    ape semua ni!!


    yes.. nampak sangat saye blogger baru..
    masih mentah!

    sila promosi saye :)


    "melelehhhhh"

    BalasPadam
  2. hahaha..lawak betul la abg ben nie..ayat yang last yg tak tahan tu..panjang betul tutup die. tp kesian betul la bila dah popular nie kan.nak kena jaga hati byk pihak.

    BalasPadam
  3. FINALLY!!hahah..jelesjeles XD

    BalasPadam
  4. Yeay10x...wah suke btol aku kan...hehehe...tq ye...tersenarai sblm TTTTUUUUUUTTTTUUUUPPPPPPPPPPPPP... HEHEEH

    BalasPadam
  5. Salam ... kalau tak tersenarai kat BEN .. leh ambik peluang untuk tersenarai kat sini plak:

    http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/02/blog-ini-untuk-anda.html

    BalasPadam
  6. rajin gila abg ben.. akhirnya saya ader di no 3. . hehe

    BalasPadam
  7. walaupun tak dpt promosi diri kat entry..kat komen pun okey jugak kan..hehe

    sy juge blogger bru yg masih mentah..silela ke blog sy --> http://nizamk.blogspot.com/
    macihhhhhhhhhhhhh..hehe :)

    BalasPadam
  8. alemakakakkk...cpatnyer ttutuuuuuuuuuuuup bang oi! xsompet eden nk join nih~ "~~

    BalasPadam
  9. ngantok sgt gamaknya...
    tido je la..
    camat malam sumer :)

    BalasPadam
  10. selamat lee sempat..fuhh..thanx abang ben..

    BalasPadam
  11. hukhukhuk .. sobsobsob .. T_T xder dlm senarai la ... cdeyh2 .. xper la .. nt cbe lagi ... T_T anyway , thx abg ben ...

    BalasPadam
  12. ala...baru hari ni online...tp br je post sal segmen ni..huhu..terlepas lak...sedeyyy...='(

    BalasPadam
  13. asyik x masuk list jek cik ben..huuhuhuhu..sedey jugak kalah limau nak masam nie.hahahahaha.

    BalasPadam
  14. Cut! Cut! hehehe.... (ala² director pengarah movie gitu) :p

    BalasPadam
  15. ish..nape aku tak tau pun psl benda nih..??? huhuhu

    BalasPadam
  16. yes..dapat gak masuk..tQ3...no 6 lg 2..thank incik ben..^_^

    BalasPadam
  17. uhuhuuuu tak sangka tersenarai gak..
    TQ3.....

    BalasPadam
  18. thanks ben letak i no 1..even ia hanya kebetulan...jemput melawat blog saya yg x seberapa tu k..

    BalasPadam
  19. blog ku tersenarai..suke-suke
    tersenyum sampai ke telinga ni..

    Terima kasih Ben Ashaari

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009