SAYA PON BLOGGER JUGA ! SAYA BANGGA !!

 

Segmen khas untuk blogger tanpa kira usia dan darjat.. Jauh sekali pangkat !  Ok... Segmen ni ada soalan yang perlu dijawab.. bukan main buat je yer ... fikir sebelum jawab.. jeng jeng jeng ..

  • Letak header BEN ASHAARI BLOG ..
  • Tajuk : SAYA PON BLOGGER JUGA ! SAYA BANGGA !! .. dan linkkan ke entri ini ..
  • Jawab ke semua soalan ini ..
    1. Kerjaya / pelajar .. IPT mana ?
    2. Usia blog anda
    3. Tujuan utama anda berblog
    4. Sumber insiprasi anda
    5. Blog yang senantiasa dalam kepala anda ..
    6. Jika anda terpilih untuk berada dalam sesebuah majalah , siapakah blogger yang akan anda beritahu dahulu mengenainya ..
    7. Isu paling best pernah anda ceritakan dalam blog anda .. jika ada ..
    8. Isu paling teruk anda dikritik dalam penulisan anda .. Ceritakan bagaimana anda menanganinya , jika ada ..
    9. Jika anda sudah dikenali di dalam dunia blog, bagaimanakah caranya anda  membantu blogger blogger baru ?
    10. Pesanan buat blogger blogger baru ...
  • Tinggalkan link anda diruangan entri ini

55 ulasan:

  1. erk, alaa.. org xde masa la plak :(

    BalasPadam
  2. salam petang jumaat =)

    besh ni abg ben,tapi otak kren,letih menoreh,baru bangun ni.hahha,

    BalasPadam
  3. fara join ☺

    http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  4. http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga-iim.html

    BalasPadam
  5. :) saya join yer..
    http://mataharieysstory.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  6. Bro Ben..Nazterjah join segmen lagi
    http://nazterjah.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  7. muehek.. besh! ahaha nk jOin tp malas lak..

    BalasPadam
  8. http://sitiaminahidrus.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    sy da join

    BalasPadam
  9. enchik BA...CL nak juin juge ;)

    http://leenismail.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  10. aduh bro..mentang2lah semua cuti bro bg segmen menimbun-nimbun ni...idea pun tgh kering ni asyik settlekan hutang kena tag je he3..ok2 nak join ni lah pulak best ni otww...suka..suka...

    BalasPadam
  11. http://www.adybudika.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html
    SAYA JUGA :)

    BalasPadam
  12. siap!!

    http://pezolstylez.blogspot.com/2011/02/saya-pun-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  13. http://arazua.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  14. siap sudah http://wahanacitra.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  15. http://cimoty.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. at last...

    http://noazhatori.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga-im.html

    jemput singgah bro Ben!

    BalasPadam
  17. urhm2 salam bro ben,,,
    banyak nye segmen yart dah terlepas nie,,,
    nak tanye segment nie sampai ble??
    heheh xlarat lah nak buat hari nie sbb baru blik dri bercuti,, tapi nak join hehehe ;)

    BalasPadam
  18. wahhh..saya nak join juga..

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  19. dah join jugak !!http://diariamzar.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  20. encek be. saya join.

    http://cimoty.blogspot.com/

    BalasPadam
  21. http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    sudah join!

    BalasPadam
  22. cik ben ni saya joinnnn
    heheh

    http://qilamahadi.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  23. http://luvmia97.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    tak sempat nak edit..hehe

    BalasPadam
  24. http://luvmia97.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    tak sempat nak edit..hehe

    BalasPadam
  25. saya blogger baru. saje nak join :)
    http://www.benashaari.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  26. dah buat lama lupa lak nk sent link

    http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/02/sayapun-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  27. saya pown join gak...he3....sila2 baca entry saya nih...jgn malu2...jom tukar2 link jom...biar gempak dunia blog.....

    http://jue-girlz.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  28. tmpg lalu kwn2 semua.ni nk htr link berat ni bw guna flight MH ni yehaa...

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  29. ila join yg ini !!

    http://vanillasynus.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  30. http://sukasukisukecoklat.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    mekasih abg ben...=)

    BalasPadam
  31. i'm join in. jom singgah melawat saya.
    http://natasha1987.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  32. http://aremelyna.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  33. farah joinnn :)

    http://nottygirlz.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  34. joined...:D

    http://nurelleohnurelle.blogspot.com/2011/02/segmen-bila-blogger-jadi-pelakon.html

    BalasPadam
  35. Dtg join gak..walaupun dah malam...

    http://sedetikilham.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  36. http://wwwbucklemyshoes.blogspot.com/2011/02/saya-pun-blogger-jua-dan-saya-bangga.html

    BalasPadam
  37. SAYA JOIN (^^,)hehe tumpang lalu...
    http://mydecrescendo.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  38. http://syuk6692.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    siap..

    BalasPadam
  39. Kali pertama sertai. Sila lawat blog saya.

    http://kebosanankehidupan.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  40. http://salehasafie.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  41. yang sangat bangga jadik blogger,
    <a href='http://lunazahra.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html">Saya pon blogger juga! Saya bangga!!</a>

    terima kasih,
    ibuLuna!

    BalasPadam
  42. saya join!! :DD

    http://najwaothman.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  43. hee.nak join!best2. :)

    http://akusayangdiaselamanya.blogspot.com/2011/02/saya-pun-blogger-juga-saya-bangga.html?zx=ca1c11ac317680a6

    BalasPadam
  44. saya join ye :)

    http://akusofinahl.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  45. salam bro..

    telah menyempurnakan task yang diberikan..
    http://akubilerrajin.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html
    tq..

    BalasPadam
  46. Join!

    http://cerytara.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  47. tolong promote...
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  48. Joined..:D

    http://nurelleohnurelle.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-jugadan-saya-banggawee.html

    BalasPadam
  49. Spt biasa sy join segmen abg ben..

    http://cikbetty.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  50. ala..kenape xder dalam list saya bangga saya blogger...ker ade list yang kedua...hehe....da ikut da semua peraturan....tpi sayang xder...

    harap dapat masukkan saye dlm list hehe.plezz

    Masyarakat Masa Depan Boroi?

    BalasPadam
  51. First time join , do jenguk jenguk yea~ hee

    http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  52. masih sempat kah???
    http://celotehcikbee.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam
  53. abg ben, dh join.
    jgn xsempat lak
    pnat dh jwb soalan tuh;D...hehehe

    http://apisv3.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI