Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 4 Februari 2011

SAYA PON BLOGGER JUGA ! SAYA BANGGA !!

 

Segmen khas untuk blogger tanpa kira usia dan darjat.. Jauh sekali pangkat !  Ok... Segmen ni ada soalan yang perlu dijawab.. bukan main buat je yer ... fikir sebelum jawab.. jeng jeng jeng ..

  • Letak header BEN ASHAARI BLOG ..
  • Tajuk : SAYA PON BLOGGER JUGA ! SAYA BANGGA !! .. dan linkkan ke entri ini ..
  • Jawab ke semua soalan ini ..
    1. Kerjaya / pelajar .. IPT mana ?
    2. Usia blog anda
    3. Tujuan utama anda berblog
    4. Sumber insiprasi anda
    5. Blog yang senantiasa dalam kepala anda ..
    6. Jika anda terpilih untuk berada dalam sesebuah majalah , siapakah blogger yang akan anda beritahu dahulu mengenainya ..
    7. Isu paling best pernah anda ceritakan dalam blog anda .. jika ada ..
    8. Isu paling teruk anda dikritik dalam penulisan anda .. Ceritakan bagaimana anda menanganinya , jika ada ..
    9. Jika anda sudah dikenali di dalam dunia blog, bagaimanakah caranya anda  membantu blogger blogger baru ?
    10. Pesanan buat blogger blogger baru ...
  • Tinggalkan link anda diruangan entri ini

55 komen :

Syat0za berkata... [Reply to comment]

erk, alaa.. org xde masa la plak :(

sissyira berkata... [Reply to comment]

salam petang jumaat =)

besh ni abg ben,tapi otak kren,letih menoreh,baru bangun ni.hahha,

saljihitam berkata... [Reply to comment]

macam best :)

farasakura berkata... [Reply to comment]

fara join ☺

http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

Ayuni berkata... [Reply to comment]

http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga-iim.html

athirah berkata... [Reply to comment]

jap yea.. nk join gak :)

^mISz MatAHarIEy^ berkata... [Reply to comment]

:) saya join yer..
http://mataharieysstory.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

Nazterjah berkata... [Reply to comment]

Bro Ben..Nazterjah join segmen lagi
http://nazterjah.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

yumi's prOp.. :) berkata... [Reply to comment]

muehek.. besh! ahaha nk jOin tp malas lak..

Emas Putih @ Uzu berkata... [Reply to comment]

http://sitiaminahidrus.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

sy da join

ღCik Leenღ berkata... [Reply to comment]

enchik BA...CL nak juin juge ;)

http://leenismail.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

||aLeaSaRa|| berkata... [Reply to comment]

aduh bro..mentang2lah semua cuti bro bg segmen menimbun-nimbun ni...idea pun tgh kering ni asyik settlekan hutang kena tag je he3..ok2 nak join ni lah pulak best ni otww...suka..suka...

AdyBudika berkata... [Reply to comment]

http://www.adybudika.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html
SAYA JUGA :)

Pezol Stylez berkata... [Reply to comment]

siap!!

http://pezolstylez.blogspot.com/2011/02/saya-pun-blogger-juga-saya-bangga.html

Arra berkata... [Reply to comment]

http://arazua.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

shima berkata... [Reply to comment]

siap sudah http://wahanacitra.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

cimot berkata... [Reply to comment]

http://cimoty.blogspot.com/

noazhatori berkata... [Reply to comment]

at last...

http://noazhatori.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga-im.html

jemput singgah bro Ben!

::contengan hati::)) berkata... [Reply to comment]

urhm2 salam bro ben,,,
banyak nye segmen yart dah terlepas nie,,,
nak tanye segment nie sampai ble??
heheh xlarat lah nak buat hari nie sbb baru blik dri bercuti,, tapi nak join hehehe ;)

Nour Akmal berkata... [Reply to comment]

wahhh..saya nak join juga..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

Amzar Syazani berkata... [Reply to comment]

dah join jugak !!http://diariamzar.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

cimot berkata... [Reply to comment]

encek be. saya join.

http://cimoty.blogspot.com/

DiriKu berkata... [Reply to comment]

http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

sudah join!

qilamahadi berkata... [Reply to comment]

cik ben ni saya joinnnn
heheh

http://qilamahadi.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

mia.lia berkata... [Reply to comment]

http://luvmia97.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

tak sempat nak edit..hehe

mia.lia berkata... [Reply to comment]

http://luvmia97.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

tak sempat nak edit..hehe

sya berkata... [Reply to comment]

saya blogger baru. saje nak join :)
http://www.benashaari.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

dah buat lama lupa lak nk sent link

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/02/sayapun-blogger-juga-saya-bangga.html

JUE berkata... [Reply to comment]

saya pown join gak...he3....sila2 baca entry saya nih...jgn malu2...jom tukar2 link jom...biar gempak dunia blog.....

http://jue-girlz.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

||aLeaSaRa|| berkata... [Reply to comment]

tmpg lalu kwn2 semua.ni nk htr link berat ni bw guna flight MH ni yehaa...

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

iLa VaNiLLa berkata... [Reply to comment]

ila join yg ini !!

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

...love cokelatcake... berkata... [Reply to comment]

http://sukasukisukecoklat.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

mekasih abg ben...=)

Tasha berkata... [Reply to comment]

i'm join in. jom singgah melawat saya.
http://natasha1987.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

~...AmALinA....~ berkata... [Reply to comment]

http://aremelyna.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

Mizz Farah berkata... [Reply to comment]

farah joinnn :)

http://nottygirlz.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

NuReLLe berkata... [Reply to comment]

joined...:D

http://nurelleohnurelle.blogspot.com/2011/02/segmen-bila-blogger-jadi-pelakon.html

shah-kayrul berkata... [Reply to comment]

Dtg join gak..walaupun dah malam...

http://sedetikilham.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

:: Little Kouru:: berkata... [Reply to comment]

http://wwwbucklemyshoes.blogspot.com/2011/02/saya-pun-blogger-jua-dan-saya-bangga.html

tikuzza berkata... [Reply to comment]

SAYA JOIN (^^,)hehe tumpang lalu...
http://mydecrescendo.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

Syukri Mohtar berkata... [Reply to comment]

http://syuk6692.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

siap..

Farhan Muhammad berkata... [Reply to comment]

Kali pertama sertai. Sila lawat blog saya.

http://kebosanankehidupan.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

wiernadriezan berkata... [Reply to comment]

http://salehasafie.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

[ibuLUNAZAHRA] berkata... [Reply to comment]

yang sangat bangga jadik blogger,
<a href='http://lunazahra.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html">Saya pon blogger juga! Saya bangga!!</a>

terima kasih,
ibuLuna!

najwa berkata... [Reply to comment]

saya join!! :DD

http://najwaothman.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

AnNis eLisya berkata... [Reply to comment]

hee.nak join!best2. :)

http://akusayangdiaselamanya.blogspot.com/2011/02/saya-pun-blogger-juga-saya-bangga.html?zx=ca1c11ac317680a6

Aku Sofinah.L berkata... [Reply to comment]

saya join ye :)

http://akusofinahl.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

MAMA MIRZA berkata... [Reply to comment]

salam bro..

telah menyempurnakan task yang diberikan..
http://akubilerrajin.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html
tq..

Clara berkata... [Reply to comment]

Join!

http://cerytara.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

nur berkata... [Reply to comment]

tolong promote...
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

NuReLLe berkata... [Reply to comment]

Joined..:D

http://nurelleohnurelle.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-jugadan-saya-banggawee.html

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata... [Reply to comment]

Spt biasa sy join segmen abg ben..

http://cikbetty.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

tikuzza berkata... [Reply to comment]

ala..kenape xder dalam list saya bangga saya blogger...ker ade list yang kedua...hehe....da ikut da semua peraturan....tpi sayang xder...

harap dapat masukkan saye dlm list hehe.plezz

Masyarakat Masa Depan Boroi?

nad berkata... [Reply to comment]

First time join , do jenguk jenguk yea~ hee

http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

Cik bEe berkata... [Reply to comment]

masih sempat kah???
http://celotehcikbee.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

apisv2 berkata... [Reply to comment]

abg ben, dh join.
jgn xsempat lak
pnat dh jwb soalan tuh;D...hehehe

http://apisv3.blogspot.com/2011/02/saya-pon-blogger-juga-saya-bangga.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI