Segmen 2 dalam 1 : Khas buat blog < 100 dan > 1500

-TUTUP SUDAH -

OK...2 hari ni aku nak buat terbuka... 2 kategori blog yang punyai FOLLOWER , sekaligus ..

  1. kategori pertama , khas untuk dibawah 100 FOLLOWER ( yang tak pernah join segmen ni lagi )
  2. kategori kedua , khas untuk blog yang punya FOLLOWER lebih dari 1500 ....( 1500 keatas )

Jika berminat nak join , sila buat satu entri ... cam biasa ...

  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : SEGMEN 2 DALAM 1 : KHAS BUAT BLOG PUNYA FOLLOWER dan linkkan ke entri ini
  3. Pastekan url entri anda tu di ruangan komen dan jangan lupa , PASTIKAN TULIS SEKALI KATEGORI 1 atau 2 selepas , url tu.... contoh : http://www.benashaari.com/khas_buat_blog.html ( KATEGORI 1 ) .. macam tu.. ok ?

Tu jer.. tak yah susah susah bab lain.. biar aku je susah bab lain tu.. okeh ? Terima kasih ...

Sekadar segmen suai kenal ...

158 ulasan:

  1. ala....tak cukup 1500 lagi laa...hehehe

    BalasPadam
  2. assalam bro ben,
    sorry saye nih lemb sikit..
    cane nak letak header ben ashaari blog tuh ye?
    header yg mane satu..
    err kalau sesape yg tau leh tlg jawab pon, afdhal jugak tu..
    thanks ye..:)

    BalasPadam
  3. alamak.. tak layak la..huk3x

    BalasPadam
  4. haha .. dua2 category kakchik tak layak. dok diam-diam. hihi ..

    BalasPadam
  5. sy nk j0in SEGMEN ni abg Ben.. :)

    http://ibnushukran.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (KATEGORI 1).. siap!!.. hehe

    BalasPadam
  6. sesuai ni.. abg ben.. pukul 2 kang IR publish entry ni.. sb baru 5 minit IR publish entry baru.. huuhu sabaq noh

    BalasPadam
  7. kalau yg di antara 100 hgga 1500 cm mna??

    BalasPadam
  8. alaa.. x leh join dahh.. tp x cukup 100 lagik..

    BalasPadam
  9. @Dda LyHeader yg ade terpacak bila kita bukak blog BA ni...save la image n upload gambar tu dlm entri.sekian...betul ker?hehe..rasa2nye btol kot sbb selalu buat cmni..

    BalasPadam
  10. adeh , xde dlm pilihan jawapan la ... duk tengah2 .. huhu ..

    BalasPadam
  11. Kali ni kena dok diam2 gak. Yg bwh 100 aritu dh lepas target. Thanks en. Ben..... Kasi chan kt org lain pulak.

    BalasPadam
  12. lain2 kategori? 2-2 kategori tak leh masuk.

    BalasPadam
  13. http://fayadrahim.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategori 1)

    fayad da join anda bila lagi...
    hehehe...
    thanx Ben

    BalasPadam
  14. http://livewithloveandtears.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    *kategori satu*

    BalasPadam
  15. aku join brader ben..:D

    http://blankhaikalblank.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
    (kategori pertama)

    BalasPadam
  16. ABG BEN,DAH SIAP !

    http://asnithechampions.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    KATEGORI PERTAMA..

    BalasPadam
  17. Done abe ben bolehla singgah sini .ty

    http://puingcinta.blogspot.com/2011/02/1st-join-segmen-abe-ben.html

    BalasPadam
  18. http://panas-beb.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    Kategori Satu

    BalasPadam
  19. http://panas-beb.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    Kategori 1

    BalasPadam
  20. asik < 100 & >1500 je. bile nak buat untuk yang tengah2 tuu?

    BalasPadam
  21. bro ben, dah siap...

    http://laydie-dda.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
    (kategori 1)

    thanks..

    thanks so much ye Eyrique Ettiqaz..:)

    BalasPadam
  22. http://syasyadeera.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1.html

    kategori pertama :)

    BalasPadam
  23. Siti punye tengah-tengah.. boleh join ke? Follower baru ade 600 lebih...

    BalasPadam
  24. http://bunneesya.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    BalasPadam
  25. done!

    http://syasyadeera.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1.html(kategori satu)

    BalasPadam
  26. abg ben sya pun nak join....


    http://duniaku-nieza.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-1500.html

    KATEGORI 1....

    BalasPadam
  27. http://nedie92.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategori 1)

    pasti an saya ade!!!!!!!!!!!
    hehehe

    BalasPadam
  28. abg ben abg ben!!
    sy pun join jgk..
    (dgn cara paling gedik..hahahahha)


    http://magicalworldleesha.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    BalasPadam
  29. thanks abg ben untuk segmen ni .mmg terbaik :)

    http://mystorymira.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

    BalasPadam
  30. alamak excited sgt!!
    lupa letak ketegori plak

    http://magicalworldleesha.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
    (ketegori 1)

    BalasPadam
  31. nak jugakk :)
    http://farhanamasdo.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategeri 1 )

    BalasPadam
  32. huhu...aritu x smpt nk join...kali ni saya join ye...

    http://siniijabising.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    kategori satu

    BalasPadam
  33. huhu...aritu x smpt nk join...kali ni saya join ye...

    http://siniijabising.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    kategori satu

    BalasPadam
  34. http://www.izamirridzwan.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    Err abang ben, IR kategori lelaki kacak oke.. Eh kategori kedua tau..

    P/s.. nak tanya, cmna nk buat bg org komen entri.. trafik oke.. skli update 30-40 online user.. komen tak macam dulu.. dulu byk...

    BalasPadam
  35. wah yg ni utk blogger famous amos! :)

    BalasPadam
  36. abg ben,aimi join ea ?

    http://dunia-aimi.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog.html
    (kategori satu)

    BalasPadam
  37. http://mram93.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    Kategori Satu

    BalasPadam
  38. As salam,
    chepot nk join..
    ni url nye~

    http://chepot2954.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    **KATEGORI 1

    BalasPadam
  39. @kak chik ella
    blog ade malware la...
    try check tgk...

    BalasPadam
  40. salam

    sy join gak

    http://quziegambate.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (kategori 1)

    BalasPadam
  41. erm,memandang sambil menerjah aje lah


    kawan-kawan,nantikan kedatanganku!

    BalasPadam
  42. wah! dasat ni! gud luck guys.. :D

    BalasPadam
  43. http://mram93.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    Kategori Pertama

    BalasPadam
  44. done..!




    http://dearrogantgirl.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html


    (KETEGORI 1)

    BalasPadam
  45. yey!! dah masuk.

    http://www.sjiehan.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    BalasPadam
  46. done..!




    http://dearrogantgirl.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html


    (KETEGORI 1)

    BalasPadam
  47. Salam Mr Ben,
    I pun sama terpanggil untuk join segment ini..

    http://ohazizah.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (KATEGORI 1)

    BalasPadam
  48. alahai..
    100 dh lbih..
    1500 x smpai..
    hhihihih..
    xpalaaa..
    sya support la bro ben. ;)

    BalasPadam
  49. salam... nak join juge..hihi

    http://raihanibtisam.blogsport.com
    (ketegori 1)

    tq..

    BalasPadam
  50. alamak abg ben....tak tahu laa mcm mana...nak join :( huk2...

    BalasPadam
  51. Bawah 100..dan atas 1500...yana 500 lebih jadi ta leh juin lah ye..hehehe...sowi lembab cikit nak pikup...;d

    BalasPadam
  52. ala, dua-dua kategori tak leh masuk =(

    BalasPadam
  53. abg ben, sy dah join!

    http://aisyarinamohdsatria.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
    *KATEGORI 1*
    (^_^)\/

    BalasPadam
  54. join da.....ni dia...

    KATEGORI 1

    http://winkwinkwithwen.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    BalasPadam
  55. http://www.qasehdalia.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (kategori kedua)

    tq abg ku ~ heee

    BalasPadam
  56. alamak, tak layak join la...huhu

    BalasPadam
  57. wah, akhirnya dapat jugak join :)

    http://hajarazman.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (kategori 1)

    thanks Abg Ben sebab buat segmen2 macm ni :)

    BalasPadam
  58. Baru leh join.. http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    kategori 2..

    THANKS BA
    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  59. tq abg ben,..akhirnyaa dpt join..hehe..

    URL LINK: http://traveloghidup.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1khas-buat-blog-punya.html

    kategori:1

    BalasPadam
  60. perghhh..ntah yg ke berapa ntah saya ni yer En Ben..takpe2 janji saya sempat join...

    http://miowmanja.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-1500.html

    BalasPadam
  61. join jg,,,

    http://bird7842.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
    (kategori 1)

    BalasPadam
  62. saya join

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

    BalasPadam
  63. SIAP!!!

    http://bleeddrummerz.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategori pertama)

    hehehe...

    BalasPadam
  64. ala..kali ni tak boleh join segmen abg ben dah..hehe..
    untung plak rasanya jadi follower bawah 100 nie..hehe

    BalasPadam
  65. Salam Abg Ben,

    Nih mommy pun join sekaki gak..TQ!


    http://wednesdaywitch.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

    BalasPadam
  66. salam.

    ni saya punya:

    http://cikyanyan.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategori 1)

    thanks ya!:)

    BalasPadam
  67. tak menepati syarat.. huhuhu.. takpe tunggu next segmen

    BalasPadam
  68. dah elok2 weekend.. x dapat lak nak join yang ni.. ish ish

    BalasPadam
  69. salam BBA...
    sis join ye...
    hehe

    http://wwwgadissemasa.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
    kategori 1

    BalasPadam
  70. salam BBA...
    sis join ye...
    hehe

    http://wwwgadissemasa.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
    kategori 1

    BalasPadam
  71. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  72. kategori 1

    http://akusygkamuu.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    BalasPadam
  73. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  74. join sekaki...
    =)
    http://gergasikecil.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

    BalasPadam
  75. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  76. join-join...
    http://nilamalap.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategori 1)

    BalasPadam
  77. salam...nak join juga..:)

    http://cintahinggasyurga.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (kategori 1)

    BalasPadam
  78. cik tom nak join...ni entrynya;

    http://www.ciktom.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (kategori 2)

    thanks BA :)

    BalasPadam
  79. Done with mine,

    http://aisyarahim.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (KATEGORI 1)

    BalasPadam
  80. lea join :)!

    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/02/ben-ashaari-segmen-2-dalam-1-khas-buat.html ( kategori 1 )

    BalasPadam
  81. salam... thanks 4 this entri.. sya pun nak join juga :)

    http://cintahinggasyurga.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-1500.html

    (kategori 1)

    BalasPadam
  82. salam bro!
    sila laa rujuk perkara dibwh ye?

    http://seliparjebon.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (ketegori 1)

    sekian..tima kasih!

    BalasPadam
  83. akhirnya bole join...segmen aritu terlepas...huhu

    http://ladyafiefa.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
    (KATEGORI 1)

    BalasPadam
  84. wuwuuwuuuu...blog amoy 109...dua2 pun tak layak....sobs sobs...

    BalasPadam
  85. saya dtg nk laporkan diri TUAN BEN.. :D

    http://cikhanikata.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
    ( KATEGORI 1)

    terima kasih TUAN..

    BalasPadam
  86. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  87. http://aishahfaisal.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategori 1)

    TQ uncle

    BalasPadam
  88. bole join suda.

    http://kliklaaku.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    *KATEGORI 1

    BalasPadam
  89. awesalwa join segmen eN : beN aSHaaRi :)

    http://awesalwa.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    BalasPadam
  90. http://iammyownheroin.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (kategori 1) =)

    BalasPadam
  91. dah siap entry saye :
    http://iniceritasepihidupku.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-1500.html
    kategori 1,,
    jemput2 lah singgah yer!!

    BalasPadam
  92. http://aidasukamembebel.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

    BalasPadam
  93. Salam encek Ben, ibu Joint ye?

    http://kasih-ibu-arif.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (Katogeri 1)

    BalasPadam
  94. dah siap......

    http://duniakucookingandtraveling.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (KATEGORI 1)

    thanx..

    BalasPadam
  95. dah siap......

    http://duniakucookingandtraveling.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (KATEGORI 1)

    thanx..

    BalasPadam
  96. JOINED..

    http://bloggiebiey.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    kategori pertama..

    BalasPadam
  97. join jugak


    http://mariammderat.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html


    kategori 1

    BalasPadam
  98. http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/02/gegar-1000-blog-oleh-ben-ashaari.html



    wuuuuu T_T terlambat cikgu!!
    kalot dengan tidoq :(

    "melelehh"

    BalasPadam
  99. join bro...
    http://www.borakkosong.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html(kategori 2)

    BalasPadam
  100. Salam

    sy j0in yer, kateg0ri 1...

    http://beena-rj.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    Tq=)

    BalasPadam
  101. Terima Kasih..

    Pertama kali saya join segmen nie

    http://memorytoremember.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (KATEGORI 1)

    BalasPadam
  102. hai abg ben.

    http://anakdenesor.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategori 1)

    BalasPadam
  103. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  104. hehehehe....

    http://rozilaharif.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

    BalasPadam
  105. Polower tak cukup 1000 lagi..

    BalasPadam
  106. En Ben lupa letak tadi saya (kategori 1) keh3..maap kan hamba penunggu gua..maapkan hamba penunggu gua... =)

    BalasPadam
  107. http://notaekstravaganza.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

    BalasPadam
  108. akhirnye~
    nak join jugaks!

    http://www.norsyahidamohamad.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

    tq!

    BalasPadam
  109. Ben Ashaari...dh join dh ni..heheheh

    http://decadeworld.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (Kategori 1)

    BalasPadam
  110. here you go!! hehe..

    http://dianesloais.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

    BalasPadam
  111. http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (kategori pertama)

    BalasPadam
  112. ohhh sedeyyyy...

    tak layak utk join...

    BalasPadam
  113. http://titinyetnyet.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html ( KATEGORI 1)

    BalasPadam
  114. http://dianesloais.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html ( kategori 1)

    sory if tebagi dua komen oke:)

    BalasPadam
  115. Saya nak join jugak, boleh tak?

    kategori 1 bawah 100.

    http://sha-myheart.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    terima kasih

    BalasPadam
  116. ok done..

    http://diyaixora.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (KATEGORI 1)

    BalasPadam
  117. teringin....

    http://shamimimain88.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (KATEGORI 1)

    BalasPadam
  118. saya join!!^_^

    http://marspideryan.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html(kategori 1)

    BalasPadam
  119. saya join!!^_^

    http://marspideryan.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html(kategori 1)

    BalasPadam
  120. http://bintuabuhassan.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dlm-1-khas-buat-blog-punya.html

    BalasPadam
  121. tercicir tapi nk join jugak. .

    http://ladolcemucux.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (kategori 1)

    BalasPadam
  122. http://ctwanie.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

    ^_^

    BalasPadam
  123. http://naurahschoolleaver.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1 ) (: tq abg ben

    BalasPadam
  124. Kali ni Ellen nak join...hehe

    http://www.mummynemo.com/2011/02/segmen-ben-ashaari-2-dalam-1-khas-buat.html

    Kategori : 2 (dua)

    Thanks BA dan semoga terus maju...

    BalasPadam
  125. http://gadisdanblog.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    BalasPadam
  126. http://gadisdanblog.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (KATEGORI 1)

    BalasPadam
  127. http://norsyahidamohamad.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

    p/s:soorii,sent lagi sekalik.tadi dh sent tapi bile tengok balik macam salah format je.^^

    BalasPadam
  128. http://bloggerexchangelink.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (kategori 1)

    BalasPadam
  129. http://lilbitcrazydream.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
    (kategori 1)

    BalasPadam
  130. http://storydarishelly.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    (kategori 1)

    BalasPadam
  131. nak join jugak!!!!!

    tpi...follower 400++......huk3 ;(

    BalasPadam
  132. tumpang 2 kaki yep BA~ ngeeee

    http://gadisgula-gula.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    thanks~

    BalasPadam
  133. nak join gak tapi tak cukup kuota lak

    BalasPadam
  134. nak join gak tapi tak cukup kuota lak

    BalasPadam
  135. http://sindarella84.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punye.html

    (KATEGORI 1)

    Saya dah join..silalah bertandang ke blog si banker ni ye..selamat berkenalan wahai bloger2 sekalian

    ^__^

    BalasPadam
  136. salam bro ben..nak join gak..
    (kategori 1)

    http://ummiluv.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    BalasPadam
  137. Assalam abng ben. {jawab ye}..saya join k, ni linknya..

    http://adilahisharudin.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
    (kategori 1)

    BalasPadam
  138. http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 2)

    THANKS BEN

    BalasPadam
  139. kami cuma ada sorang je follower....boleh la kot eh..haha

    http://kelakarama.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

    BalasPadam
  140. siaP!..hehe

    http://akukanila.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya (kategori 1)

    BalasPadam
  141. http://miza-zairi.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    BalasPadam
  142. Abg ben!! nak join,nak join! dah folo blog abg ben yg kedua.,yang ni baru je folo.maap i'm a newbie:) ngeehehe

    http://syislovejournal.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)!!!

    BalasPadam
  143. Yeay!!
    berjaya menjoin untuk kali pertama
    jangan lupa senaraikan saya.

    [KATEGORI 2]

    http://life-syariniey.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    pukul 10.48 malam still g bleh kan?? ehehehe ^____^ Terbaik ah abg ben!

    BalasPadam
  144. http://dieylashaza.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1khas-buat-blog-punya.html

    BalasPadam
  145. ben,
    sy baru follow dan telah buat pasal post itu
    silalag ke blog sy
    www.natasyaeve.blogspot.com

    BalasPadam
  146. ABG BEN terlupa lar..saya kategori 1 ye..hehe.sori

    BalasPadam
  147. http://nurkhairina.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategori 1)

    BalasPadam
  148. http://natasyaeve.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dlm-1-khas-buat-blog-punya.html

    BalasPadam
  149. thanx Ben..
    da rmai dtg terjah blog saya...:)

    BalasPadam
  150. dah join..^^

    http://dibaluvislam.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    kategori pertama

    BalasPadam
  151. http://misicyeda.blogspot.com/2011/02/segment-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

    sudah join (ktegori 1)

    BalasPadam
  152. salam,terima kasih en.ben sbb tlg promote..:)



    http://cintahinggasyurga.blogspot.com/2011/02/pagi-yang-ceria.html

    sudi2kanlah baca ye..:)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI