Sabtu, 19 Februari 2011

Segmen 2 dalam 1 : Khas buat blog < 100 dan > 1500

-TUTUP SUDAH -

OK...2 hari ni aku nak buat terbuka... 2 kategori blog yang punyai FOLLOWER , sekaligus ..

  1. kategori pertama , khas untuk dibawah 100 FOLLOWER ( yang tak pernah join segmen ni lagi )
  2. kategori kedua , khas untuk blog yang punya FOLLOWER lebih dari 1500 ....( 1500 keatas )

Jika berminat nak join , sila buat satu entri ... cam biasa ...

  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : SEGMEN 2 DALAM 1 : KHAS BUAT BLOG PUNYA FOLLOWER dan linkkan ke entri ini
  3. Pastekan url entri anda tu di ruangan komen dan jangan lupa , PASTIKAN TULIS SEKALI KATEGORI 1 atau 2 selepas , url tu.... contoh : http://www.benashaari.com/khas_buat_blog.html ( KATEGORI 1 ) .. macam tu.. ok ?

Tu jer.. tak yah susah susah bab lain.. biar aku je susah bab lain tu.. okeh ? Terima kasih ...

Sekadar segmen suai kenal ...

158 komen :

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

ala....tak cukup 1500 lagi laa...hehehe

Dda Ly berkata... [Reply to comment]

assalam bro ben,
sorry saye nih lemb sikit..
cane nak letak header ben ashaari blog tuh ye?
header yg mane satu..
err kalau sesape yg tau leh tlg jawab pon, afdhal jugak tu..
thanks ye..:)

syuwai berkata... [Reply to comment]

alamak.. tak layak la..huk3x

kakchik@ella berkata... [Reply to comment]

haha .. dua2 category kakchik tak layak. dok diam-diam. hihi ..

Ahmad Hizwan berkata... [Reply to comment]

sy nk j0in SEGMEN ni abg Ben.. :)

http://ibnushukran.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(KATEGORI 1).. siap!!.. hehe

Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

sesuai ni.. abg ben.. pukul 2 kang IR publish entry ni.. sb baru 5 minit IR publish entry baru.. huuhu sabaq noh

nur amalina bt athman berkata... [Reply to comment]

kalau yg di antara 100 hgga 1500 cm mna??

padlie berkata... [Reply to comment]

alaa.. x leh join dahh.. tp x cukup 100 lagik..

Eyrique Ettiqaz. berkata... [Reply to comment]

@Dda LyHeader yg ade terpacak bila kita bukak blog BA ni...save la image n upload gambar tu dlm entri.sekian...betul ker?hehe..rasa2nye btol kot sbb selalu buat cmni..

Shahazrin berkata... [Reply to comment]

kita tengok jer... hahaha

Fie aka Tea berkata... [Reply to comment]

adeh , xde dlm pilihan jawapan la ... duk tengah2 .. huhu ..

harleena berkata... [Reply to comment]

Kali ni kena dok diam2 gak. Yg bwh 100 aritu dh lepas target. Thanks en. Ben..... Kasi chan kt org lain pulak.

wanmardziyyah berkata... [Reply to comment]

lain2 kategori? 2-2 kategori tak leh masuk.

putrifayad berkata... [Reply to comment]

http://fayadrahim.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategori 1)

fayad da join anda bila lagi...
hehehe...
thanx Ben

Cik Myraa berkata... [Reply to comment]

http://livewithloveandtears.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

*kategori satu*

Simpleblanklife berkata... [Reply to comment]

aku join brader ben..:D

http://blankhaikalblank.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
(kategori pertama)

ceritera asni berkata... [Reply to comment]

ABG BEN,DAH SIAP !

http://asnithechampions.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

KATEGORI PERTAMA..

rarapuing berkata... [Reply to comment]

Done abe ben bolehla singgah sini .ty

http://puingcinta.blogspot.com/2011/02/1st-join-segmen-abe-ben.html

1mums1kidsdreams berkata... [Reply to comment]

http://panas-beb.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

Kategori Satu

1mums1kidsdreams berkata... [Reply to comment]

http://panas-beb.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

Kategori 1

qilarazak berkata... [Reply to comment]

asik < 100 & >1500 je. bile nak buat untuk yang tengah2 tuu?

Dda Ly berkata... [Reply to comment]

bro ben, dah siap...

http://laydie-dda.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
(kategori 1)

thanks..

thanks so much ye Eyrique Ettiqaz..:)

sunshine berkata... [Reply to comment]

http://syasyadeera.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1.html

kategori pertama :)

Siti Noraisyah berkata... [Reply to comment]

Siti punye tengah-tengah.. boleh join ke? Follower baru ade 600 lebih...

bun_nee berkata... [Reply to comment]

http://bunneesya.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

sunshine berkata... [Reply to comment]

done!

http://syasyadeera.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1.html(kategori satu)

cik sessy berkata... [Reply to comment]

abg ben sya pun nak join....


http://duniaku-nieza.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-1500.html

KATEGORI 1....

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

nak gak..hurm....!!!

nad.Drabell berkata... [Reply to comment]

http://nedie92.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategori 1)

pasti an saya ade!!!!!!!!!!!
hehehe

Lee Sha berkata... [Reply to comment]

abg ben abg ben!!
sy pun join jgk..
(dgn cara paling gedik..hahahahha)


http://magicalworldleesha.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

Meera Abd ghani berkata... [Reply to comment]

thanks abg ben untuk segmen ni .mmg terbaik :)

http://mystorymira.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

Lee Sha berkata... [Reply to comment]

alamak excited sgt!!
lupa letak ketegori plak

http://magicalworldleesha.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
(ketegori 1)

farhana masdo berkata... [Reply to comment]

nak jugakk :)
http://farhanamasdo.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategeri 1 )

eiYja_cHum3yl berkata... [Reply to comment]

huhu...aritu x smpt nk join...kali ni saya join ye...

http://siniijabising.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

kategori satu

eiYja_cHum3yl berkata... [Reply to comment]

huhu...aritu x smpt nk join...kali ni saya join ye...

http://siniijabising.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

kategori satu

Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

http://www.izamirridzwan.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

Err abang ben, IR kategori lelaki kacak oke.. Eh kategori kedua tau..

P/s.. nak tanya, cmna nk buat bg org komen entri.. trafik oke.. skli update 30-40 online user.. komen tak macam dulu.. dulu byk...

Marya Hana . berkata... [Reply to comment]

wah yg ni utk blogger famous amos! :)

Aimi azam berkata... [Reply to comment]

abg ben,aimi join ea ?

http://dunia-aimi.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog.html
(kategori satu)

mRam berkata... [Reply to comment]

http://mram93.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

Kategori Satu

My Deary Diary berkata... [Reply to comment]

As salam,
chepot nk join..
ni url nye~

http://chepot2954.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

**KATEGORI 1

putrifayad berkata... [Reply to comment]

@kak chik ella
blog ade malware la...
try check tgk...

Quzie Fathihah berkata... [Reply to comment]

salam

sy join gak

http://quziegambate.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(kategori 1)

bun berkata... [Reply to comment]

erm,memandang sambil menerjah aje lah


kawan-kawan,nantikan kedatanganku!

udin berkata... [Reply to comment]

wah! dasat ni! gud luck guys.. :D

mRam berkata... [Reply to comment]

http://mram93.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

Kategori Pertama

Pijahh' de-Arr berkata... [Reply to comment]

done..!




http://dearrogantgirl.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html


(KETEGORI 1)

shahjiehan berkata... [Reply to comment]

yey!! dah masuk.

http://www.sjiehan.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

Pijahh' de-Arr berkata... [Reply to comment]

done..!




http://dearrogantgirl.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html


(KETEGORI 1)

Oh! Azizah berkata... [Reply to comment]

Salam Mr Ben,
I pun sama terpanggil untuk join segment ini..

http://ohazizah.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(KATEGORI 1)

mr_mrs mikko berkata... [Reply to comment]

alahai..
100 dh lbih..
1500 x smpai..
hhihihih..
xpalaaa..
sya support la bro ben. ;)

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

akhirnya boleh juin !

ana raisya berkata... [Reply to comment]

salam... nak join juge..hihi

http://raihanibtisam.blogsport.com
(ketegori 1)

tq..

ain frenky berkata... [Reply to comment]

alamak abg ben....tak tahu laa mcm mana...nak join :( huk2...

rieyana ynn berkata... [Reply to comment]

Bawah 100..dan atas 1500...yana 500 lebih jadi ta leh juin lah ye..hehehe...sowi lembab cikit nak pikup...;d

ada mokhtar berkata... [Reply to comment]

ala, dua-dua kategori tak leh masuk =(

aisyarina_ai(^_^)\/ berkata... [Reply to comment]

abg ben, sy dah join!

http://aisyarinamohdsatria.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
*KATEGORI 1*
(^_^)\/

Wen berkata... [Reply to comment]

join da.....ni dia...

KATEGORI 1

http://winkwinkwithwen.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

http://www.qasehdalia.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(kategori kedua)

tq abg ku ~ heee

Halusinasi berkata... [Reply to comment]

alamak, tak layak join la...huhu

hajarAzman berkata... [Reply to comment]

wah, akhirnya dapat jugak join :)

http://hajarazman.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(kategori 1)

thanks Abg Ben sebab buat segmen2 macm ni :)

nur berkata... [Reply to comment]

Baru leh join.. http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

kategori 2..

THANKS BA
Jemput ke:ALL IN ONE

DATO MUDA NIZAR berkata... [Reply to comment]

tq abg ben,..akhirnyaa dpt join..hehe..

URL LINK: http://traveloghidup.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1khas-buat-blog-punya.html

kategori:1

Cik Sue berkata... [Reply to comment]

perghhh..ntah yg ke berapa ntah saya ni yer En Ben..takpe2 janji saya sempat join...

http://miowmanja.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-1500.html

apisv2 berkata... [Reply to comment]

la ingat kan follower 100- 1500;p
blog apisv2

miz ruha berkata... [Reply to comment]

join jg,,,

http://bird7842.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
(kategori 1)

siti hidayah berkata... [Reply to comment]

saya join

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

bLeED_DrumMeRz berkata... [Reply to comment]

SIAP!!!

http://bleeddrummerz.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategori pertama)

hehehe...

Hazmin berkata... [Reply to comment]

ala..kali ni tak boleh join segmen abg ben dah..hehe..
untung plak rasanya jadi follower bawah 100 nie..hehe

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ berkata... [Reply to comment]

Salam Abg Ben,

Nih mommy pun join sekaki gak..TQ!


http://wednesdaywitch.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

miss yanyan berkata... [Reply to comment]

salam.

ni saya punya:

http://cikyanyan.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategori 1)

thanks ya!:)

THE LEKAT LEKIT STORY berkata... [Reply to comment]

tak menepati syarat.. huhuhu.. takpe tunggu next segmen

kay_are berkata... [Reply to comment]

dah elok2 weekend.. x dapat lak nak join yang ni.. ish ish

sis92 berkata... [Reply to comment]

salam BBA...
sis join ye...
hehe

http://wwwgadissemasa.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
kategori 1

sis92 berkata... [Reply to comment]

salam BBA...
sis join ye...
hehe

http://wwwgadissemasa.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
kategori 1

cyeda Dzul berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
eyka syafieka berkata... [Reply to comment]

kategori 1

http://akusygkamuu.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

cyeda Dzul berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
GergasiKecil berkata... [Reply to comment]

join sekaki...
=)
http://gergasikecil.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

cyeda Dzul berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
PuRpLe LaDY berkata... [Reply to comment]

join-join...
http://nilamalap.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategori 1)

siti norlaili yusof berkata... [Reply to comment]

salam...nak join juga..:)

http://cintahinggasyurga.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(kategori 1)

CIK TOM berkata... [Reply to comment]

cik tom nak join...ni entrynya;

http://www.ciktom.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(kategori 2)

thanks BA :)

Aisya Rahim berkata... [Reply to comment]

Done with mine,

http://aisyarahim.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(KATEGORI 1)

(: gebangkembang :) berkata... [Reply to comment]

lea join :)!

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/02/ben-ashaari-segmen-2-dalam-1-khas-buat.html ( kategori 1 )

siti norlaili yusof berkata... [Reply to comment]

salam... thanks 4 this entri.. sya pun nak join juga :)

http://cintahinggasyurga.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-1500.html

(kategori 1)

JD Jen berkata... [Reply to comment]

salam bro!
sila laa rujuk perkara dibwh ye?

http://seliparjebon.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (ketegori 1)

sekian..tima kasih!

LaDy_aFieFa berkata... [Reply to comment]

akhirnya bole join...segmen aritu terlepas...huhu

http://ladyafiefa.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
(KATEGORI 1)

♥ AMOYELLA berkata... [Reply to comment]

wuwuuwuuuu...blog amoy 109...dua2 pun tak layak....sobs sobs...

cik_hani berkata... [Reply to comment]

saya dtg nk laporkan diri TUAN BEN.. :D

http://cikhanikata.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
( KATEGORI 1)

terima kasih TUAN..

cik_hani berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Aishah Faisal berkata... [Reply to comment]

http://aishahfaisal.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategori 1)

TQ uncle

Syaira Kayy berkata... [Reply to comment]

Join jugak segmen abg ben .

Kategori 1 :



Segmen 2 Dalam 1 : Khas Buat Blog Punya Follower

iftitah_ihsan berkata... [Reply to comment]

bole join suda.

http://kliklaaku.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

*KATEGORI 1

RubyZ berkata... [Reply to comment]

awesalwa join segmen eN : beN aSHaaRi :)

http://awesalwa.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

nabielahuda berkata... [Reply to comment]

http://iammyownheroin.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(kategori 1) =)

nur chahaya abadiey berkata... [Reply to comment]

dah siap entry saye :
http://iniceritasepihidupku.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-1500.html
kategori 1,,
jemput2 lah singgah yer!!

...i'm AidA... berkata... [Reply to comment]

http://aidasukamembebel.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

Ibu Arif Atan berkata... [Reply to comment]

Salam encek Ben, ibu Joint ye?

http://kasih-ibu-arif.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(Katogeri 1)

sakinah88 berkata... [Reply to comment]

ala.........xleh join!!!

faa rosli sulaiman berkata... [Reply to comment]

dah siap......

http://duniakucookingandtraveling.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(KATEGORI 1)

thanx..

faa rosli sulaiman berkata... [Reply to comment]

dah siap......

http://duniakucookingandtraveling.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(KATEGORI 1)

thanx..

Biey berkata... [Reply to comment]

JOINED..

http://bloggiebiey.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

kategori pertama..

maryam berkata... [Reply to comment]

join jugak


http://mariammderat.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html


kategori 1

y u y u Z u l a i k h a berkata... [Reply to comment]

http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/02/gegar-1000-blog-oleh-ben-ashaari.html



wuuuuu T_T terlambat cikgu!!
kalot dengan tidoq :(

"melelehh"

EDDIE YUSTIN berkata... [Reply to comment]

join bro...
http://www.borakkosong.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html(kategori 2)

RJ berkata... [Reply to comment]

Salam

sy j0in yer, kateg0ri 1...

http://beena-rj.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

Tq=)

-: Fara_Lan :- berkata... [Reply to comment]

Terima Kasih..

Pertama kali saya join segmen nie

http://memorytoremember.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(KATEGORI 1)

AnAk dEneSor berkata... [Reply to comment]

hai abg ben.

http://anakdenesor.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategori 1)

cik_hani berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Jilah berkata... [Reply to comment]

hehehehe....

http://rozilaharif.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

relevan berkata... [Reply to comment]

Polower tak cukup 1000 lagi..

Cik Sue berkata... [Reply to comment]

En Ben lupa letak tadi saya (kategori 1) keh3..maap kan hamba penunggu gua..maapkan hamba penunggu gua... =)

Awie Omar berkata... [Reply to comment]

http://notaekstravaganza.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

n0rsyAhIdA m0hAmAd berkata... [Reply to comment]

akhirnye~
nak join jugaks!

http://www.norsyahidamohamad.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

tq!

Fakhrul berkata... [Reply to comment]

Ben Ashaari...dh join dh ni..heheheh

http://decadeworld.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (Kategori 1)

neslO_ais berkata... [Reply to comment]

here you go!! hehe..

http://dianesloais.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

nikaviolet berkata... [Reply to comment]

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(kategori pertama)

Azizah a.k.a N.a.z berkata... [Reply to comment]

ohhh sedeyyyy...

tak layak utk join...

NyetNyet berkata... [Reply to comment]

http://titinyetnyet.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html ( KATEGORI 1)

neslO_ais berkata... [Reply to comment]

http://dianesloais.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html ( kategori 1)

sory if tebagi dua komen oke:)

sha berkata... [Reply to comment]

Saya nak join jugak, boleh tak?

kategori 1 bawah 100.

http://sha-myheart.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

terima kasih

nurul_diya m. nor al-haj berkata... [Reply to comment]

ok done..

http://diyaixora.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(KATEGORI 1)

nerz mimi berkata... [Reply to comment]

teringin....

http://shamimimain88.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(KATEGORI 1)

mar berkata... [Reply to comment]

saya join!!^_^

http://marspideryan.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html(kategori 1)

mar berkata... [Reply to comment]

saya join!!^_^

http://marspideryan.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html(kategori 1)

NuRuLhUdA aBu hAsSaN berkata... [Reply to comment]

http://bintuabuhassan.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dlm-1-khas-buat-blog-punya.html

muCux berkata... [Reply to comment]

tercicir tapi nk join jugak. .

http://ladolcemucux.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(kategori 1)

wAwANiNi berkata... [Reply to comment]

http://ctwanie.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

^_^

naurahschooleaver berkata... [Reply to comment]

http://naurahschoolleaver.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1 ) (: tq abg ben

Ellen berkata... [Reply to comment]

Kali ni Ellen nak join...hehe

http://www.mummynemo.com/2011/02/segmen-ben-ashaari-2-dalam-1-khas-buat.html

Kategori : 2 (dua)

Thanks BA dan semoga terus maju...

GADES HIJAU berkata... [Reply to comment]

http://gadisdanblog.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

GADES HIJAU berkata... [Reply to comment]

http://gadisdanblog.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(KATEGORI 1)

n0rsyAhIdA m0hAmAd berkata... [Reply to comment]

http://norsyahidamohamad.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

p/s:soorii,sent lagi sekalik.tadi dh sent tapi bile tengok balik macam salah format je.^^

sayalah shelly berkata... [Reply to comment]

http://bloggerexchangelink.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(kategori 1)

miss nur mohamad berkata... [Reply to comment]

http://lilbitcrazydream.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
(kategori 1)

sayalah shelly berkata... [Reply to comment]

http://storydarishelly.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

(kategori 1)

Miss Yaty berkata... [Reply to comment]

nak join jugak!!!!!

tpi...follower 400++......huk3 ;(

GadisGula-gula berkata... [Reply to comment]

tumpang 2 kaki yep BA~ ngeeee

http://gadisgula-gula.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

thanks~

Gimi berkata... [Reply to comment]

nak join gak tapi tak cukup kuota lak

Gimi berkata... [Reply to comment]

nak join gak tapi tak cukup kuota lak

sindarella ezora berkata... [Reply to comment]

http://sindarella84.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punye.html

(KATEGORI 1)

Saya dah join..silalah bertandang ke blog si banker ni ye..selamat berkenalan wahai bloger2 sekalian

^__^

luvmum berkata... [Reply to comment]

salam bro ben..nak join gak..
(kategori 1)

http://ummiluv.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

anaMuslimah berkata... [Reply to comment]

Assalam abng ben. {jawab ye}..saya join k, ni linknya..

http://adilahisharudin.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html
(kategori 1)

nazirulhazwan~ berkata... [Reply to comment]

http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 2)

THANKS BEN

kelakarama berkata... [Reply to comment]

kami cuma ada sorang je follower....boleh la kot eh..haha

http://kelakarama.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)

iLa sokmO berkata... [Reply to comment]

siaP!..hehe

http://akukanila.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya (kategori 1)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

http://miza-zairi.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

syi..:) berkata... [Reply to comment]

Abg ben!! nak join,nak join! dah folo blog abg ben yg kedua.,yang ni baru je folo.maap i'm a newbie:) ngeehehe

http://syislovejournal.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (KATEGORI 1)!!!

Syariniey Amran berkata... [Reply to comment]

Yeay!!
berjaya menjoin untuk kali pertama
jangan lupa senaraikan saya.

[KATEGORI 2]

http://life-syariniey.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

pukul 10.48 malam still g bleh kan?? ehehehe ^____^ Terbaik ah abg ben!

cik dila.. berkata... [Reply to comment]

http://dieylashaza.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1khas-buat-blog-punya.html

tsya berkata... [Reply to comment]

ben,
sy baru follow dan telah buat pasal post itu
silalag ke blog sy
www.natasyaeve.blogspot.com

cik dila.. berkata... [Reply to comment]

ABG BEN terlupa lar..saya kategori 1 ye..hehe.sori

Cikgu Khairina. berkata... [Reply to comment]

http://nurkhairina.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html (kategori 1)

tsya berkata... [Reply to comment]

http://natasyaeve.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dlm-1-khas-buat-blog-punya.html

putrifayad berkata... [Reply to comment]

thanx Ben..
da rmai dtg terjah blog saya...:)

~aDiBah~ berkata... [Reply to comment]

dah join..^^

http://dibaluvislam.blogspot.com/2011/02/segmen-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

kategori pertama

cyeda Dzul berkata... [Reply to comment]

http://misicyeda.blogspot.com/2011/02/segment-2-dalam-1-khas-buat-blog-punya.html

sudah join (ktegori 1)

siti norlaili yusof berkata... [Reply to comment]

salam,terima kasih en.ben sbb tlg promote..:)



http://cintahinggasyurga.blogspot.com/2011/02/pagi-yang-ceria.html

sudi2kanlah baca ye..:)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI