Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 14 Februari 2011

SEGMEN : Tanya sama BEN ASHAARI - VLOG2

-TUTUP LAMA DAH -

Insyallah , aku akan buat satu lagi vlog bersama 1Tube.my tak lama lagi .. Dan aku diminta buat satu skrip .. Memandangkan aku asik terima pelbagai soalan yang tak sudah sudah dari rakan blogger mahupun pembaca , maka aku buat keputusan aku nak masukkan segmen PERTANYAAN DARI RAKAN BLOGGER ..

Bagi yang tak tau lagi vlog pertama aku , bolehlah ke sana untuk menontonnya ... Dah lebih 6 ribu kali vlog itu ditonton.. Nak tengok ? Meh klik SINI ..

Setiap yang menyertai segmen ini juga akan aku senaraikan di papan bursa saham aku .. hehe.. tu kat BENASHAARI2.BLOGSPOT.COM ... 5 yang terpilih saja akan aku jawab secara langsung di dalam VLOG .. dan soalan soalan yang kreatif dan lain dari yang lain , insyaAllah aku jawab di dalam blog sini atau BENASHAARI2 ..

Jika berminat , sila buat satu entri :

  1. HEADER BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : Tanya sama BEN ASHAARI - VLOG2 dan linkkan ke entri ini ..
  3. Bagi satu soalan yang tidak mengarut , logik dan paling penting tiada kaitan dengan isu isu sensitif dan melanggar undang undang .. Aku tak bertanggungjawab terhadap soalan yang mengarut..
  4. Tinggalkan link url entri korang kat sini ...

Tutup ? Hurm.. bila aku kata tutup.. hehee.. cepat !

36 komen :

FAHMI berkata... [Reply to comment]

dah..

http://storyoffahmi.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

AdiaLuze berkata... [Reply to comment]

Ok dah join !! TQ ^_^

http://adialuvluze.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

Nazterjah berkata... [Reply to comment]

ok..nazterjah join http://nazterjah.blogspot.com/2011/02/segmen-tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

AMMAR YASIR berkata... [Reply to comment]

Soalan siap untuk ditanya:
http://jomklikblog.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

CTE berkata... [Reply to comment]

nak joint gak tapi rasa malu pulak ngan en ben nie...blog ni tuk org2 muda ke?

Bayu Kenangan berkata... [Reply to comment]

saya join... jom terjah: http://bayuk3nangan.blogspot.com/2011/02/segmen-tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

Cik bEe berkata... [Reply to comment]

http://celotehcikbee.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

CIK BEE JOIN....TAK TERLAMBAT KOT...

Umar Faruq berkata... [Reply to comment]

tak sengaja join.. hehe..

http://red-kamikaze.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

y u y u Z u l a i k h a berkata... [Reply to comment]

http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/02/gegar-1000-blog-oleh-ben-ashaari.html

done ^^

ewanrani berkata... [Reply to comment]

dah join dah abg ben...semangat betul nak join segment nie...hehehe..
terbaikla..

http://ewanrani.blogspot.com/2011/02/segmen-tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

http://www.qasehdalia.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

dah juin

eyjalukman berkata... [Reply to comment]

mksudnye tanya pape jela ehh ? kurang arif laa . T___T

DanieL AdiE berkata... [Reply to comment]

Good luck utk semua..huhuhu

farahin :) berkata... [Reply to comment]

siap, marilah ramai2 join :)

http://farahinfahrenheit.blogspot.com/

apisv2 berkata... [Reply to comment]

http://apisv3.blogspot.com/2011/01/segmen-tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

syafiqah khadiron berkata... [Reply to comment]

http://outofsyafiqahcontrols.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

assalamualaikum semua. gud luck yeahh.

nur berkata... [Reply to comment]

nur nak tanya.. kalau dah ada soklan sama nanti leh tukar soklan ke?

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/02/ben-ashaari-vlog2.html

Jemput ke:ALL IN ONE

strawberrycincau berkata... [Reply to comment]

join!!

http://sayetetapsaye.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

Ali ridha berkata... [Reply to comment]

kena beri satu soalan tak mengarut.tapi masuk akal juga.janji soala logik untuk ditujukan.

# # hari kekasih 2011 sambutan kemenangan kristian !# #

Mat Ganu berkata... [Reply to comment]

MatGanu join same kali Abg Ben...^_^

http://budakghanung.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

ilham_un berkata... [Reply to comment]

http://semekarsakuraputih.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

done...:)

Aqilah Kamarudin berkata... [Reply to comment]

tanya , jangan tak tanya ;)

http://aqilahkamarudin.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

ayucinta berkata... [Reply to comment]

BA da join..ni linknye..

http://ayucintakamu.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

Hanim Mahali berkata... [Reply to comment]

<---join tanya soalan pada idola...
http://gadishanim.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

GadisGula-gula berkata... [Reply to comment]

SAYA JOIN SEKAKI YEP! ERR.. DUA KAKI LAH~ (^.^)y

http://gadisgula-gula.blogspot.com/2011/02/segmen-tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

❤ C!K MAZ's❤ berkata... [Reply to comment]

salam mr ben...just nak share entry sy khas utk mr ben...

http://lovelymasha.blogspot.com/2011/02/entry-khas-untuk-si-jejaka-yang-banyak.html

~__^

CikNiza berkata... [Reply to comment]

saya cam nak join jugak..hehe

http://nizamk.blogspot.com/2011/02/ben-ashaari-vlog2.html

Hanim Mahali berkata... [Reply to comment]

Ada soalan tambahan... tetiba ide muncul masa tengah berangan depan cermin. update ---> http://gadishanim.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html
harap diterima... ^_^ thanx!

fifahnazri berkata... [Reply to comment]

salam.. Abg Ben ni byk idea lah. Syabas! Selalu update entry 15 minit skali.. Mcamane Abg Ben bley tarik minat bloggers lain utk mengikut blog ye?

zakiah ghani berkata... [Reply to comment]

http://amioza361189.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2_14.html

nur amalina bt athman berkata... [Reply to comment]

join jugak. hope boleh beri pandangan tentang ni http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

cik najihah berkata... [Reply to comment]

ok sy pun join juge

http://najihahfara.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

Uncle Osa berkata... [Reply to comment]

me too ^_^!

http://cerekairku.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

saya budak baru!

Uncle Osa berkata... [Reply to comment]

me too

http://cerekairku.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html


saya budak baru!

Misz ShaCha berkata... [Reply to comment]

http://miszshacha.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

Fakhrul berkata... [Reply to comment]

Alamak abg Ben...terlewat la pulak. pasal segmen terbaru ni..huhuhu...ermmmm..dh join dh ni...SIAP! hehehehe

http://decadeworld.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI