SEGMEN : Tanya sama BEN ASHAARI - VLOG2

-TUTUP LAMA DAH -

Insyallah , aku akan buat satu lagi vlog bersama 1Tube.my tak lama lagi .. Dan aku diminta buat satu skrip .. Memandangkan aku asik terima pelbagai soalan yang tak sudah sudah dari rakan blogger mahupun pembaca , maka aku buat keputusan aku nak masukkan segmen PERTANYAAN DARI RAKAN BLOGGER ..

Bagi yang tak tau lagi vlog pertama aku , bolehlah ke sana untuk menontonnya ... Dah lebih 6 ribu kali vlog itu ditonton.. Nak tengok ? Meh klik SINI ..

Setiap yang menyertai segmen ini juga akan aku senaraikan di papan bursa saham aku .. hehe.. tu kat BENASHAARI2.BLOGSPOT.COM ... 5 yang terpilih saja akan aku jawab secara langsung di dalam VLOG .. dan soalan soalan yang kreatif dan lain dari yang lain , insyaAllah aku jawab di dalam blog sini atau BENASHAARI2 ..

Jika berminat , sila buat satu entri :

  1. HEADER BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : Tanya sama BEN ASHAARI - VLOG2 dan linkkan ke entri ini ..
  3. Bagi satu soalan yang tidak mengarut , logik dan paling penting tiada kaitan dengan isu isu sensitif dan melanggar undang undang .. Aku tak bertanggungjawab terhadap soalan yang mengarut..
  4. Tinggalkan link url entri korang kat sini ...

Tutup ? Hurm.. bila aku kata tutup.. hehee.. cepat !

36 ulasan:

  1. dah..

    http://storyoffahmi.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  2. Ok dah join !! TQ ^_^

    http://adialuvluze.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  3. ok..nazterjah join http://nazterjah.blogspot.com/2011/02/segmen-tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  4. Soalan siap untuk ditanya:
    http://jomklikblog.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  5. nak joint gak tapi rasa malu pulak ngan en ben nie...blog ni tuk org2 muda ke?

    BalasPadam
  6. saya join... jom terjah: http://bayuk3nangan.blogspot.com/2011/02/segmen-tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  7. http://celotehcikbee.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    CIK BEE JOIN....TAK TERLAMBAT KOT...

    BalasPadam
  8. tak sengaja join.. hehe..

    http://red-kamikaze.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  9. http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/02/gegar-1000-blog-oleh-ben-ashaari.html

    done ^^

    BalasPadam
  10. dah join dah abg ben...semangat betul nak join segment nie...hehehe..
    terbaikla..

    http://ewanrani.blogspot.com/2011/02/segmen-tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  11. http://www.qasehdalia.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    dah juin

    BalasPadam
  12. mksudnye tanya pape jela ehh ? kurang arif laa . T___T

    BalasPadam
  13. siap, marilah ramai2 join :)

    http://farahinfahrenheit.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. http://apisv3.blogspot.com/2011/01/segmen-tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  15. http://outofsyafiqahcontrols.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    assalamualaikum semua. gud luck yeahh.

    BalasPadam
  16. nur nak tanya.. kalau dah ada soklan sama nanti leh tukar soklan ke?

    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/02/ben-ashaari-vlog2.html

    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  17. join!!

    http://sayetetapsaye.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  18. kena beri satu soalan tak mengarut.tapi masuk akal juga.janji soala logik untuk ditujukan.

    # # hari kekasih 2011 sambutan kemenangan kristian !# #

    BalasPadam
  19. MatGanu join same kali Abg Ben...^_^

    http://budakghanung.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  20. http://semekarsakuraputih.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    done...:)

    BalasPadam
  21. tanya , jangan tak tanya ;)

    http://aqilahkamarudin.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  22. BA da join..ni linknye..

    http://ayucintakamu.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  23. <---join tanya soalan pada idola...
    http://gadishanim.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  24. SAYA JOIN SEKAKI YEP! ERR.. DUA KAKI LAH~ (^.^)y

    http://gadisgula-gula.blogspot.com/2011/02/segmen-tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  25. salam mr ben...just nak share entry sy khas utk mr ben...

    http://lovelymasha.blogspot.com/2011/02/entry-khas-untuk-si-jejaka-yang-banyak.html

    ~__^

    BalasPadam
  26. saya cam nak join jugak..hehe

    http://nizamk.blogspot.com/2011/02/ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  27. Ada soalan tambahan... tetiba ide muncul masa tengah berangan depan cermin. update ---> http://gadishanim.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html
    harap diterima... ^_^ thanx!

    BalasPadam
  28. salam.. Abg Ben ni byk idea lah. Syabas! Selalu update entry 15 minit skali.. Mcamane Abg Ben bley tarik minat bloggers lain utk mengikut blog ye?

    BalasPadam
  29. http://amioza361189.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2_14.html

    BalasPadam
  30. join jugak. hope boleh beri pandangan tentang ni http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  31. ok sy pun join juge

    http://najihahfara.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  32. me too ^_^!

    http://cerekairku.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    saya budak baru!

    BalasPadam
  33. me too

    http://cerekairku.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html


    saya budak baru!

    BalasPadam
  34. http://miszshacha.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam
  35. Alamak abg Ben...terlewat la pulak. pasal segmen terbaru ni..huhuhu...ermmmm..dh join dh ni...SIAP! hehehehe

    http://decadeworld.blogspot.com/2011/02/tanya-sama-ben-ashaari-vlog2.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.