Zahra , si kuat cemburu !

 

Gi umah mak aku tadi.. Zahra rindu kat tok dia terutama ayah aku.. Camana aku tau ? Kalau dia nampak ayah aku , cepat dia mintak didukung ! Siap senyum lagi.. ORang lain ? Tamo dia… Mak aku , dia ok..

Tapi kalau mak atau ayah aku dukung baby lain.. dia punya mukaa berubah terus ! Samada masam atau menangis ! Hhuuhuh.. Apakah dia mengikut perangai.. Er , perangai sapa ? Hurm.. Entah laa.. Yang pasti bukan perangai wife aku la.. Tak tau laaa sapa punya dia ikut !

Tamo cemburu cemburu yer sayang.. Nanti cepat dapat darah tinggi .. macam daddy ni ! Huhuh..

2 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.