Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 5 Mac 2017

Segmen : Saya Blogger Baru !

 

Wowww… aku nak try buat segmen sehari sekali.. mampu ke tak eh ??? Hehehe. Tujuan aku mudah jer.. nak cari kenalan blogger blogger yang baru. Bukan apa , aku tengok ramai je yang bagus bagus muncul sejak kebelakangan ni tapi andai dapat dibawa ke landasan yang betul , mereka mampu menyinar dan seterusnya mampu jadi blogger yang bagus serta berguna pada masyarakat ! Dan paling penting , menyebarkan info info berguna pada rakan pembaca serta peminat dunia blog.. kan kan ?

Ok.. cara nak join segmen ni , mudah jer.. tak pernah berubah cara dari dulu pun.. sama jer.. Sangat mudah ! Berminat ? Oh , syarat syaratnya ialah blogger tahun 2016 dan 2017 jer ! Haaaa… Lain lain  tahun tu , bukan blogger baru dah.. tu dah kira otai dah wooo ! Segan abang nak berkenalan.. huhuh..

Syarat syarat nak join :

  1. Sila buat satu entri khas yang bertajuk ‘ BEN ASHAARI NAK BERKENALAN DENGAN BLOGGER BARU SAJA ! “.
  2. Letak gambar ni.. dan letak caption di bawah gambar ‘BEN ASHAARI NAK BERKENALAN DENGAN BLOGGER BARU SAJA !’ dan backlinkkan ke entri ini.
  3. image
  4. Sila bercerita ..hehehe..
    • Kenapa anda jadi blogger ?
    • Apa impian anda sebagai blogger ?
    • Blogger yang anda minati ?
    • Pesanan buat blogger blogger senior ! Haaa.. ni gempak ni ! Hahaha..
  5. Ok.. siap ? Sila post link entri anda di ruangan komen ni… Yang tak post , anda kerugian ! Huhuhu..
  6. Tutup penyertaan , jam 12 tengah malam ini.. 5/3/2017

Cepat cepat.. !

14 komen :

Noor Azlan berkata... [Reply to comment]

Saya baru nak join, bila baca sampai bawah, 2016-2017 je... sedih.. hihi...

Mommy Muhaimin berkata... [Reply to comment]

Saya join, http://diarimommymuhaimin.blogspot.com/2017/03/ben-ashaari-nak-berkenalan-dengan.html

Seorang Syed berkata... [Reply to comment]

Saya join ya

https://anothersyed.blogspot.my/2017/03/ben-ashaari-nak-berkenalan-dengan.html

Cr. Siti Hazreen Shahrom berkata... [Reply to comment]

wow, 1 hari 1 segmen. hebat2

Nurfaezah Abdullah berkata... [Reply to comment]

tak dpt join sebab tak lps syarat haha

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata... [Reply to comment]

Tak sempat pulak nk join

The Fool berkata... [Reply to comment]

Maaf, lewat sikit
http://tarotthefool.blogspot.my/2017/03/ben-ashaari-nak-berkenalan-dengan.html

Noor Maizan berkata... [Reply to comment]

Dah join lama tapi tak cukup otai laa abang ben, Hahahahaha. tunjuk ajarku sifuuu. Fuh dah lama rasanya tak tengok blog ni bersegmen dan promote blog baru, zaman saya dulu 2011-2012 tak ingat, sekali dpt masuk dlm blog abang ben kena promote, berpusu follower baru walaupun masatu entry merepek haha.

SITI AWADAH berkata... [Reply to comment]

syarat cukup tapi masa pulak terlepas... ala ruginya.. sedih kita :(

SITI AWADAH berkata... [Reply to comment]

saya join walau lewat http://sishawa.blogspot.my/2017/03/ben-ashaari-nak-berkenalan-dengan.html

Normi Nieza berkata... [Reply to comment]

blogger lama blh join tak?haha

mas saari berkata... [Reply to comment]

Fuhhh aben dah kembali dengan segmen. Best, boleh berkenalan dengan blogger baru.

efa berkata... [Reply to comment]

ala...melopong ja...terbantut nk join hmmm hahaha

nadhie wueen berkata... [Reply to comment]

Waahhh dah tutup penyertaan ke? Saye ni boleh kira blogger baru jugak ke? buat blog memang lama dah. tapi ibarat tak bertuan. tahun 2016 baru betul2 aktif

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI