Segmen : Saya Blogger Baru ! - BEN ASHAARI

Segmen : Saya Blogger Baru !

 

Wowww… aku nak try buat segmen sehari sekali.. mampu ke tak eh ??? Hehehe. Tujuan aku mudah jer.. nak cari kenalan blogger blogger yang baru. Bukan apa , aku tengok ramai je yang bagus bagus muncul sejak kebelakangan ni tapi andai dapat dibawa ke landasan yang betul , mereka mampu menyinar dan seterusnya mampu jadi blogger yang bagus serta berguna pada masyarakat ! Dan paling penting , menyebarkan info info berguna pada rakan pembaca serta peminat dunia blog.. kan kan ?

Ok.. cara nak join segmen ni , mudah jer.. tak pernah berubah cara dari dulu pun.. sama jer.. Sangat mudah ! Berminat ? Oh , syarat syaratnya ialah blogger tahun 2016 dan 2017 jer ! Haaaa… Lain lain  tahun tu , bukan blogger baru dah.. tu dah kira otai dah wooo ! Segan abang nak berkenalan.. huhuh..

Syarat syarat nak join :

  1. Sila buat satu entri khas yang bertajuk ‘ BEN ASHAARI NAK BERKENALAN DENGAN BLOGGER BARU SAJA ! “.
  2. Letak gambar ni.. dan letak caption di bawah gambar ‘BEN ASHAARI NAK BERKENALAN DENGAN BLOGGER BARU SAJA !’ dan backlinkkan ke entri ini.
  3. image
  4. Sila bercerita ..hehehe..
    • Kenapa anda jadi blogger ?
    • Apa impian anda sebagai blogger ?
    • Blogger yang anda minati ?
    • Pesanan buat blogger blogger senior ! Haaa.. ni gempak ni ! Hahaha..
  5. Ok.. siap ? Sila post link entri anda di ruangan komen ni… Yang tak post , anda kerugian ! Huhuhu..
  6. Tutup penyertaan , jam 12 tengah malam ini.. 5/3/2017

Cepat cepat.. !

14 ulasan:

  1. Saya baru nak join, bila baca sampai bawah, 2016-2017 je... sedih.. hihi...

    BalasPadam
  2. Saya join, http://diarimommymuhaimin.blogspot.com/2017/03/ben-ashaari-nak-berkenalan-dengan.html

    BalasPadam
  3. Saya join ya

    https://anothersyed.blogspot.my/2017/03/ben-ashaari-nak-berkenalan-dengan.html

    BalasPadam
  4. tak dpt join sebab tak lps syarat haha

    BalasPadam
  5. Maaf, lewat sikit
    http://tarotthefool.blogspot.my/2017/03/ben-ashaari-nak-berkenalan-dengan.html

    BalasPadam
  6. Dah join lama tapi tak cukup otai laa abang ben, Hahahahaha. tunjuk ajarku sifuuu. Fuh dah lama rasanya tak tengok blog ni bersegmen dan promote blog baru, zaman saya dulu 2011-2012 tak ingat, sekali dpt masuk dlm blog abang ben kena promote, berpusu follower baru walaupun masatu entry merepek haha.

    BalasPadam
  7. syarat cukup tapi masa pulak terlepas... ala ruginya.. sedih kita :(

    BalasPadam
  8. saya join walau lewat http://sishawa.blogspot.my/2017/03/ben-ashaari-nak-berkenalan-dengan.html

    BalasPadam
  9. blogger lama blh join tak?haha

    BalasPadam
  10. Fuhhh aben dah kembali dengan segmen. Best, boleh berkenalan dengan blogger baru.

    BalasPadam
  11. ala...melopong ja...terbantut nk join hmmm hahaha

    BalasPadam
  12. Waahhh dah tutup penyertaan ke? Saye ni boleh kira blogger baru jugak ke? buat blog memang lama dah. tapi ibarat tak bertuan. tahun 2016 baru betul2 aktif

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.