Berikut adalah produk Apotec yang bagus untuk kesihatan orang tua kita ..

by - Ogos 06, 2020

Aku... hehehe... Korang tau la aku kan.. bab jaga kesihatan ni memang aku pentingkan sangat. Bukanlah takut mati tapi takut menyusahkan orang. Mati, semua orang mati.. tapi kalau boleh nak elakkan mati sebab penyakit yang mana kita boleh berusaha ubati atau elakkan .. kan ? Huhuh.. 

Baru baru ni , sebelum Aidiladha.. aku terperasan kawan kawan blogger di ada beli beberapa produk kesihatan lalu buat posting awareness di Facebook. Aku tertarik lalu pm salah seorang dari kawan kawan tu. 

Soalan aku satu jer.. Beli kat mana ? Hehehe.. Bab produk tu , aku tau dah akan kebaikan sebab memang aku dok amalkan pun ! Kecuali Omega 3 dan Tumeric tu. Eh.. hahaha.. Aku amalkan amik secara natural. Nak beli produk , payah nak jumpa yang sesuai dengan jiwa aku. 

Lagi pun, aku tak beli untuk aku. Aku plan nak kasi pada mak aku. Dia sering mengadu sakit sendi, ulu hati, kencing manis , darah tinggi dan kolestrol tinggi. Huhu.. Berangkai lak sakitnya. Yelah , bukan muda lagi tapi itu bukanlah alasan pun kan ? Kalau kita jaga makanan.. inshaAllah sihat jer. Ramai dah yang aku jumpa mereka yang sebaya mak aku tapi perghhh.. sihat kau ! Siap ada yang jadi traveler dan pemandu Grab gitu ! 

Aku pernah tanya... Apa rahsia mereka ? Nah... bila mereka sebut makanan tambahan yang mereka amik.. maka sebab itulah aku nak beli ketiga tiga produk Apotec ni haa ! Kat mana beli ? Er...korang baca dulu sampai abis.. Kat mana beli tu nanti aku kasi tau kat penghujung cerita aku ni ! Hahaha.. Kalau malas nak baca , boleh terus scroll ke bawah ! 

Aku beli online jer.. Entah mengapa, sekarang ni aku suka beli online. Mungkin nak kurangkan risiko ke tempat tempat awam gitu.. Hehehe.. Maklumlah , kita jaga kita gitu.. hehehe.. Kan, kan ? Kalau boleh elakkan.. kita elak.. 

Nah.. barang dah sampai ! Fuh... Nyesal lak order 3 jer.. Patut order untuk diri sendiri gak ! Hahaha.. Jangan ingat kita muda maka tak perlu nak makan semua ni. Atau lebih tepat, jangan tunggu tua baru nak amalkan. Dan aku dah buat pon belian online dan terus courier ke umah orang tua aku. Senang ! 

Apakah kelebihan ketiga tiga produk yang aku beli ni ? 



Omega 3 Fish Oil : 
  • Menurunkan Tekanan Darah Dan Denyutan Jantung Yang Berehat
  • Meningkatkan Tahap Lipid Darah Dengan Menurunkan Tahap LDL Dan Trigliserida
  • Meningkatkan Kesihatan Kardiovaskular
  • Meningkatkan Kesihatan Kognitif
  • Menyokong Kesihatan Sendi
  • Membantu Meningkatkan Penglihatan
  • Sumber Omega 3 Yang Optimum



Curmax Tumeric : 
  • Untuk mereka yang ingin menjaga kesihatan sel & meningkatkan ketahanan (imunisasi) badan.
  • Mereka yang menderita sakit sendi (osteoartritis dan rheumatoid arthritis).
  • Mereka yang menderita sakit otot dan neuropatik.
  • Mereka yang ingin mencegah dari penyakit kardiovaskular.



Apple Cider Vinegar :

  • Mengurangkan berat
  • Mengimbagi diet pemakanan harian 
  • Meningkatkan Penyerapan Zat Besi 
  • Melegakan Sembelit
  • Mengatur Tahap Glukosa Darah 
  • Membekalkan nutrien yang komprehensif dan membawa faedah kesihatan kepada pengguna.

Aku nak cerita lebih , korang kata nanti aku temberang lak ! Kalau tak caya , korang boleh cari sendiri kajian kajian perubatan terhadap ketiga tiga produk ni.. Haaa ! Cam aku , memang dah lama amalkan terutama Cuka Epal , kunyit tu.. Omega 3 lak , dari ikan tapi nak telan ikan hari hari.. tak larat dik oi ! Nasib baik ada dah produk gini... Memudahkan ! 

Nah... tunggu apa lagi ? Nak tunggu PKP baru nak beli ? Hahahaha.. Gurau gurau.. Nak jimat.. Beli 3 sekali.. Kira kombo laa ! Senang kira gitu. Beli satu satu , jadi mahal la skit.. Alang alang nak membeli kan.. 




Beli di :

Farmasi :  Constant Pharmacy

Shoplink : https://bit.ly/32WvaR7

Wasap : www.wasap.my/60122484018/apotecbundlepromo

Info lanjut di : 

Facebook : Apotec Malaysia

Instagram : @apotecnushine

Selamat Mencuba dan Selamat Hari Raya !

#apotec #yourhealthwecare #recomendedbypharmacist

You May Also Like

9 comments

  1. Kita pon sah try ACV tu. Sedap ada rasa manis2 madu..

    BalasPadam
  2. Samalah.. Kita beli bundle promo ni juga

    BalasPadam
  3. Menarik yg apple cider tu. Sbb ada honey skali

    BalasPadam
  4. Badan makin kurang nutrisi..nak chargassss kena buat something . Amalkan supplement .. kalau tak badan sakit². Tulang pun boleh rapuh .. hehe

    BalasPadam
  5. Kesihatan mak ayah penting sangat.

    BalasPadam
  6. Nak tanya sikit Ben...apa dah jadi dengan produk U turn Belalai gajah

    BalasPadam
  7. apple cider tu first time try, melawaskann

    BalasPadam
  8. makanan tambahan mmg perlu juga kita ambil utk tambah baik kesihatan kita

    BalasPadam
  9. Tertarik dengan ACV tu.

    BalasPadam