Kedai cermin mata viral di Sungei Wang jadi pilihan kawan kawan..

by - Ogos 18, 2020


Cuaca panas. Nak memandu , terganggu dek silauan matahari atau mata berair dan penat dok mengadap gajet lama sangat. Tak bagus untuk mata. Camana nak uruskan masalah ni ? Hurm.. Kawan kawan aku yang pakai cermin mata , dah tau mana nak pergi. Katanya mudah gi kedai yang direkomenkan. Senang nak deal dan tak risau nak kena 'sembelih' .

Kedai cermin mata Eyes Vision Optical di Sungei Wang ni , bukan sehari dua usianya. Dah berbelas tahun kat situ dan pelanggan setianya memang senantiasa kembali. Bukan sebab cermin mata bermasalah tapi saja nak tukar yang baru. Ikut peredaran zaman. Lagi pun harga memang mampu beli. Ikut kemampuan masing masing la.. 

Pelbagai jenis frame ada. Dari plastik hinggalah ke titanium. Dari yang biasa , hinggalah yang gempak ! Hahahaa.. Dan kantanya , ikut apa korang nak. Kalau tak kisah cam aku ni.. amik je plastik. Maklumlah , aku tak reti nak jaga spek ni. Kalau calar balar pun nak tukar baru tak mahal. Berbanding sebelum ni yang mana aku beli di kedai spek lain... diorang terus offer yang bapak mahal! Katanya mata aku lebih sesuai gitu. Hurmmm.. Beribu untuk kanta jer ! Haih.. 

Biasanya yang datang sini , mesti akan amik yang berjenama punya Kenapa ? Sebab murah ! Alang alang nak amik kan... amik yang memang cun terus. Takda la nak membazir duit. Dua tahun sekali tukar la.. Atau setahun sekali ha.. 



Kawan aku ni , Badrul.. mula mula dia datang sini buat spek untuk anak dia. Amik frame Harry Porter gitu. Fuh... memang rare dan gempak la nampak. Bingkai dari emas putih. Smart la. Pastu dia datang sekali lagi. Buat untuk diri sendiri. Siap amik contact lens. 

Spek bingkai Titanium Porche Design ni , harga di online memang tepuk dahi la. Kat sana , dia dapat sekali ngan kanta anti silau tukar gelap , dengan harga bawah dia punya bajet ! Huhuh.. Berbaloi katanya. Siap amik contact lens lagi. Pandai bodek , boleh mintak macam macam. Hahaha.. 




Kawan sepejabat aku ni dulu.. nah , bukan senang nak yakinkan kak Joyah ni. Maklumlah , orang biasa berniaga online ni dah tau sapa sembang kencang atau boleh percaya ceritanya. Dia pun gi buat kat situ. Walhal tinggal kat Putrajaya dan banyak je kedai spek . Tapi percaya dengan aku punya pendapat , dia gi buat kat sana..

Apa komen dia ? Huhuh..


Tu dia ! Pasni memang tukar tukar spek la akak Joyah kita ni. Tu style Kpop dah tu. Huhuu... Oh ya, spek siap dalam tempoh sejam je. Ikut power korang la. Kalau tinggi dan nak tukar gelap, tak la sehari. Tu nanti Mr. Jun akan kasi tau la tapi tak lama la macam aku dulu buat spek.. 2 minggu baru siap ! Huhuhu..

Kalau korang nak gi , contact terus Mr. June. Bagitau korang dapat tau pasal spek ni dari Ben Ashaari. InshaAllah dapat harga cun.. heee.. 

Alamat Eyes Vision Group : Ground Floor G-096, Sungai Wang Plaza, Plaza Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur
Instagram : https://www.instagram.com/eyesvisiongroup/
Facebook : https://www.facebook.com/eyesvisiongroup/
Whatsapp :  Mr. Jun ( 016 3636464 ) 




You May Also Like

3 comments

  1. aduih... bila tgk kedai spek, harus la terpikir nasib diri ni pun kena buat spek juga ni, spek dh patah msa pkp... tp tu la lum cukup duit lgi... huwargghhh,,,

    BalasPadam
  2. banyaknya pilihan design cermin mata..cantik-cantik pulak tu.servis pun bagus

    BalasPadam
  3. suka buat sini...berbaloi dan spek mata sangat berkualiti

    BalasPadam