Mana aci si suami jer hensem ! Si isteri pun nak nampak cun jugak !

by - Ogos 21, 2020


Member aku , Badrul mesej aku.. Katanya diorang baru balik dari Eyes Vision Optical di Sungei Wang Plaza. Terkejut aku. Aku tanya la kenapa dia gi sana semula ? Bukan ke baru je pergi ? Jawab dia... wife dia nak cermin mata baru jugak ! 

Aik ?? Bukan ke baru je amik ? Dia gelak. Katanya tak aci dia je dapat spek baru ! Nampak kacak lak dengan design terbaru tu. Dia nak gak la. Senyum je la aku. Yelah , aku sendiri pun dah ada beberapa koleksi spek dari kedai tu. Murah kan ? Hahaha.. Tukar tukar la spek. Baru tampak kacak lagi bergaya walaupu rabun. Hahahaha.. 

Aku tanya la dia amik frame camana ? Hari tu amik frame Guess. Dah cukup cun. Kali ni apa lak ? Dia amik yang titanium Korean Design punya. Wuuuu.. KPOP rupanya. Hahahaha.. Terpengaruh gitu. Tapi betul gak la. Ramai je aku tengok gadis gadis pakai design gitu skang ni. Cun jer nampak dari jauh. Dari jauh la. Dari dekat tak berani nak tengok. Kang kata aku gatal lak. Hahahaa.. 

Aku tanya harga.. Dia kata RM250 jer. Huih ?? Frame titanium tahan lasak sekali kanta rabun , semurah tu ? Fuh... biar benar ??? Ni betul punya murah. Mungkin sebab dah selalu beli kot ? Ke memang murah ? Setahu aku memang la murah situ. Kena pandai cari dan bagitau berapa bajet kita. Pastu bodek bodek la skit. Hahaha.. Tu je tips dia. Kalau malas nak bodek , cakap je 'BEN ASHAARI  SURUH DATANG' ... Haaaa.. inshaAllah ok. Huhuh.. Cuba la.. tak cuba tak tau kan ?

Amacam ? Ok tak ? 





Siap dapat free kain pencuci spek anti kabus dan spray. Maklumlah , kan skang ni kena pakai face mask. Berkabus spek haa ! Hahahaa.. Bagus gak tu kan ? Alang alang dah membeli dapat free gift. Sapa tak nak kan ? Huhuh.. 

Dan best part.. dia pun amik satu lagi. Ray Ban ! Adeh.. Betul punya membeli. Tau la murah. Hahaha.. 

Nak tanya lebih lanjut pasal cermin mata , boleh je Whatsapp terus ke Mr. Jun. Lokasi di Sungei Wang Plaza, Kuala Lumpur. 

Eyes Vision Optical : Ground Floor G-096, Sungai Wang Plaza, Plaza Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur

Follow : 
Whatsapp :  Mr. Jun ( 016 3636464

You May Also Like

4 comments

  1. ingatkan nak cakap 'BEN ASHAARI SURUH
    diskaun" hehehhe



    www.oohsenyum.com

    BalasPadam
  2. Harga ok.Kualiti ok.Pakai pun selesa.Hati gembira.

    BalasPadam
  3. sebab tu eddy nak jugak hahahha

    BalasPadam
  4. Sal beli gak tu husband...mengancam oi

    BalasPadam