Mood ke laut bila tengok awek awek dok tayang dada di Instagram !

by - Ogos 18, 2020


Sejam tunggu nak tukar syif.  Nak masuk , tak boleh sebab dah cukup 25 orang. SOP Gym kena ikut. Kalau tak , naya jer kena saman. Huhuh.. Mana tau pak polisi datang.. kan ? Nak balik.. cam malas lak. Nak tak nak , tunggu je la. 

Sementara tunggu tu , layan media sosial. Nak layan movie , malas. Hahahaa.. Tengok FB.. tengok IG.. tengok Twitter. Macam macam hal ada. Di Twitter dok kecoh pasal resort orang kaya ni. Haih.. aku pun tak tau nak salahkan sapa. Nampak macam dua dua je salah tapi salah yang berlainan ! Adeh.. Gi kat Facebook, hurm... boring gak. Orang dah mood nak tidur kan ! Hahahah.. Twitter ni ibarat KL sebelum PKP.  Tengah malam lagi panas ! FB ni macam KL semasa PKP.. Kul 10 dah bersiap nak tidur ! Hahahaha.. 

Tengok Instagram ? Kat Instagram , aku suka tengok skill skill fitness luar negara. Gempak la. Tak terikut aku. Hahaha.. Jauh beza haa ! Dapat tiru skit skit ok laaa... Mana yang best tu , aku download dan upload kembali ke akaun private aku. Yang buat tutorial workout la.. Heee.. 

Dan bila tengok awek awek bertudung kat Instagram ni.. Bukan aku nak tengok sangat tau ! Tapi dok keluar kat bahagian Search tu.. Geleng kepala aku ! LIKES tinggi lak tu. Giler giler tinggi ! Agaknya sebab tu kot diorang makin galak tayang dada ? Kalau tak bertudung tu , aku paham la.. Ni yang bertudung , apahal ? Bukak tudung tu la kalau nak buat gitu ! Memalukan tul !! 

Apa aku buat ? Yang over tu , aku blocked sekor sekor ! Penat mata nak tunduk ke bawah. Memang tak tinggalkan kesan kat diorang tapi sekurangnya aku tak sakit mata nak tengok ! Huhhh.. 

Jam 10 malam.. Giliran ahli baru masuk. Tak ramai dah dalam gym. Tapi aku dah takda mood nak berworkout ! Main kaki skit... Rowing.. Tarik la mana yang sempat.. pastu balik ! Esok je la... Faktor lapar pun satu hal ! Hahahaha... 

Dan juga tak cukup rehat. Hurmm..

You May Also Like

3 comments