Lelaki ini memberi tips penjagaan rambut agar lebih cantik dan menawan sepertinya!

by - Ogos 11, 2020


Terkedu tengok rambut dia? Nasib baik berjanggut kan? Kalau tak... Sahih ingat dia anak dara cun gitu.. Kan kan ? Tapi rambut dia memang cantik laaa.. Aku nak berambut macam tu ? Er... dah terlewat kot ? Lagi pun muka aku ni tak sesuai la nak berambut cam tu ! Hahahaah.. mau muntah darah korang tengok aku berambut panjang ayu hingga ke pinggang.. 

Dah tengok video tu ? Haaa... Tips dia dah berikan. Kurang dengar ? Sat aku dengar pastu aku kasi tau.. Katany ketika mandi , dia guna hair conditioner dulu kemudian baru shampoo. Pastu dia guna kembali hair conditioner. Lepas mandi , ketika rambut masih basah , pakai Elseve . Jangn pakai dari atas kepala tau.. Mula dari setengah rambut korang. Kalau rambut cam aku , tak yah la.. Hahahaa.. 


Pastu blow rambut guna hair dryer.  Lepas blow , dia pakai minyak tu sekali lagi. Yang last sekali tu , aku kurang tau sangat amenda namanya. Aku dengar macam face mask jer ! Tapi takkan face mask pakai kat rambut lak , kan ? Hahaha.. Korang dengar ? Cer kasi tau aku amenda yang last tu. Katanya beli kat Watson jer.. 

Gitulah tips penjagaan rambut dari si dia. Katanya guru tarian.. Eh ? Aku baca dari komen la.. Betul ke tak , aku tak pasti. Kalau salah , maaf la yer.. Heeheee... Yang pasti bukan guru gym la.. Kalau masuk gym dengan rambut gitu.. mau jeles abam abam sado kat gym tu ha.. Hahahah.. 

Selamat mencobaaa ! Aku nak coba gak la.. Cer bayangkan aku berambut gitu.. Jom bayangkan.

You May Also Like

1 comments

  1. Minyak tu memang eiza guna. Tapi pakai masa rambut basah je. Lepas ni kena ikut tips ni pula. Lawa gila rambut dia. Jelesnya....

    BalasPadam