Promosi Holiday Villa Hotel Kota Bahru, Kelantan 2020 ! - BEN ASHAARI

Promosi Holiday Villa Hotel Kota Bahru, Kelantan 2020 !

Dan akhirnya , tercapai gak impan aku nak menginap kat hotel ni. Selama ni aku dok fikir camana nak menginap kat hotel yang berdekatan dengan Wakaf Che Yeh dan bandaraya Kota Bahru dan yang mana memudahkan aku nak akses ke tempat tempat pelancongan menarik di sekitarnya..

Holiday Villa Hotel Kota Bahru.. sekarang ni ada promosi. Harga memang gempak ! Kalau sebelum ni , level level kayangan je mampu duduk. Hahaha.. Aku level kerak bumi jer.. Huhuh.. Alhamdulillah.. rezeki aku di musim Covid 19 ni. Banyak hotel turun harga dan inilah peluang untuk orang orang macam aku , duduk di hotel yang  gempak gempak... terutama di negeri negeri yang kaya dengan produk pelancongan.

Ok... Aku tau.. korang kata banyak homestay , airbnb atau motel di sekitar tu dan lebih murah ,kan ? Hehehe..  Betul tapi bila aku buat survey , ramai kata menginap di sini sangat berpuashati ! Sebab tu korang kena cuba tambah tambah lagi , harga tengah baekkk punya promosi. Kolam renang pun best ! Hahaha.. katil pun best ! View pon syok ! Huhuhu.. parking pon senang. Eh , nak makan sedap pun dekat dekat jer.. Haaa , apa lagi ?

Pakej promosi terkini  !


Hingga hujung tahun !!  Harga bilik bermula dari 15 Ogos 2020 - 31 Disember 2020 .

Superior Room: RM120 per room per night

Deluxe Double / Single: RM140 per room per night

Deluxe Triple: RM180 per room per night

Studio Suite: RM230 per room per night

Family Suite: RM290 per room per night

Harga tak termasuk untuk sarapan pagi yer. Tapi kalau nak sarapan , tambahan RM6 per set. Murah jer kan ?






Gym ada. Kolam mandi indoor ada. Ballroom untuk buat majlis perkahwinan , meeting , gathering , memang terbaik ! Sesuai. Aku dah tengok. Selesa gitu. Tiba tiba rasa nak buat talk lagi kat Kelantan. Heheheh..

Dan bab makan.. Kelantan dan makanan berpisah tiada ! Kalau di hotel dah sedap, buat apa nak cari kat luar kan ? Hahahah.. Yer.. tapi sebelum nak mencari kat luar , apa kata rasa dulu air tangan chef mereka.. Pasti berbaloi. Harga pun murah jer.. Tak rugi pun nak cuba. Kan kan ?

Ada Roti Canai , Roti Telur Goyang , Nasi Dagang, Nasi Kerabu , Nasi Lemak dan French Toast. Fuh.. masa update entri ni pun dah teringat .. terliur kau ! Kelaparan terus. Hahaha. Air percuma.. Teh Tarik.






Amacam ? Nak gi ? Cepat cepat buat tempahan sebelum penuh. Maklumlah , Kelantan selalu jadi pilihan terutama musim cuti. Maka cepat cepat la yer.. Nak lagi syok, gi bukan musim cuti. Huhuh.. Enjoy gitu.. Tak sesak...

Maklumat lanjut :

Facebook : https://www.facebook.com/holidayvillaKB/
Instagram : https://www.instagram.com/holidayvillahotelkotabharu/

Untuk tempahan : 

Tel :  09-7474004
Email : rsvn@holidayvillakb.com
Whatsapp : Www.wasap.my/60189033446 / Www.wasap.my/60189622350


13 ulasan:

  1. hari tu un p duduk kat are pasar che yeh juga, tapi hotel lain lah.. baru lagi hotel tu, nama hotel H elite Hotel...not bad juga. nnt blh try sini pula lah.

    BalasPadam
  2. selesa! pool dia pun indoor.

    BalasPadam
  3. Boleh sangat harga promo dia ni..

    BalasPadam
  4. Murah harga promosi ni. Ni yang buat nak ajak encik hubby ke Kelantan ni.

    BalasPadam
  5. Holiday villa ni lokasinya mmg strategik..one day nk kesini juga nanti ...tawaran diskaun menarikk

    BalasPadam
  6. Wah... Cantik nampak selesa bilik tu. Harga cun melecun. Nanti pi klate nak stay sini laaaa
    Thanks Aben sharing

    BalasPadam
  7. Saya tak pernah lagi sampai ke Kelantan. Nampaknya kena plan bercuti ke sana ni, promo hotel menarik dan makanan pun sedap².

    BalasPadam
  8. Wah menarik gak. teringin nk jalan ke sana lak..

    BalasPadam
  9. Biasa duk homestay je..ni harga murah ni boleh la merasa. Ada kolam renang pulak tu.

    BalasPadam
  10. wahhh rindunya kelate...makan sedap, hotel murah... awek cun...oooppsss

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.