REHAT

by - Disember 07, 2009

Semalam...lepak umah je...tgk tv..makan ...tgk tv..makan..tu aku je la..wife aku tak...tak reti duk diam dia..aku , mengambil peluang ni dengan rehat secukupnya...(hakikatnya ari ni datang keje pun still ngantuk..camana tu ? ) ..

Nak keluar pun tak de mood ..memikirkan ari ni keta nak dimasukkan ke bengkel...nak repair..tensen tul aku...dok fikir transport untuk ke kerja nanti..ermmm....parents aku setuju la nak bagi mpv diorg..tapi aku tak suka ...kereta orang...walaupun keluarga tapi still org punya..aku lebih selesa guna sendiri punya...tak pening pala..haih..

Entah ler...fikirkan ni membuatkan mood aku mati je...nasib baik la esok wife aku g Kelantan..lusa baru balik..waaaaa...

Berita terkini...baru tadi mak aku call..rupanya semalam diorang dilanggar gak...kat mana tu , aku tak pasti...cuma tadi dia bagitau yang diorng nak antar cat bahagian yang kena langgar tu..

Menurut mak aku , orang yang langgar tu , drive dalam keadaan 'kacau bilau' ..ke kiri ke kanan..ermm..bila berhenti...berbincang..jadi pertengkaran lak..senang senang...settle sendiri sendiri...ermmm...nasib baik aku tak ikut..kalau ikut..sah sah bertambah pening kepala aku...


Ok..tutup cerita tu...aku ada cerita skit nak cerita kat korang...pada korang yang ada blog ni...amatlah aku galakkan supaya mendaftarkan diri di www.gengblogger.com ... member aku buat web tu..tujuan dia ..nak kumpulkan semua blogger2 di malaysia ni...

Dia juga sedang mencipta berbagai application yang menarik agar orang tak boring bila masuk web tu...Kalau tak silap aku , dia akan buat kelab disamping akan menyediakan hadiah hadiah menari...tu je la...jgn lupa tak..register kat GENGBLOGGER..tak kenaa bayar pun...

Petang ni...aku nak g gym...insyaAllah...lama tak cerita pasal gym kan..hahaha..ok..so tunggu je entry malam kang ( kalau sempat la ..kalau tak, esok je ) ... ; )

You May Also Like

2 comments