DARI MELEPAK KAT KEDAI ADA BAIKNYA BINA OTOT OTOT !!

by - Disember 16, 2009





Haa...lama aku tak gi gym..cuba tengok berapa berat aku skang ??? hahha..90kg tuuuu..wa tatak caya sama lu laa wehh...tapi tak pe...mmg enjoy bulan ni...awal tahun , siap la ko ben !! kerja keras seumur hidup !

Bagi yang penah baca entri aku yang sebelum ni...korang ingat tak kisah iraqi tu ? yang aku jenuh berspeaking ngan dia , last lasti dia bantai cakap melayu ngan aku..huhuh....tu yang baju merah tu dia ar...baru umur 24....haaa...anak orang kaya tu....tau tau la iraq kan...

Tutup cita dia..kang korang tanya lebih lak..ye la ye la..single lagi dia..umur 24 kalu tak silap aku..dah dahhhhhh..ni blog aku..bukan blog dia...hehhe..guwau jeeee arrr

Seminggu lebih aku tak g gym..kelmarin baru mula..semalam ponteng...malas giler skang ni...brother yang besar tu pun kata kat aku dia makin malas...musim malas kot...hehehe

Balik dari gym..aku makan nasi lemak...amacam ? hahahaha..mampus aku....

Lupa lak..yang awek tu...dok usha tunang dia...tunang dia bangsa india..baru convert islam...yang perempuan tu pakistani...heheh...ikut tunang dia datang gym..kasi cun body...memula datang tu , badan dia berisi..skang dah ok dah..tahun depan kawiinnnn..hehehe...pe lagi ??? turun gym laaa....takat telan ubat kasi kurus tak guna....

You May Also Like

8 comments

  1. berat tuh!!weh wife tinggal rumah ko asyik g gykm...hahaha

    BalasPadam
  2. BUAT SIZE...wife ada kat umah je...dah tak nak ikut..takkan nak paksa..dia layan citer korea kat umah..hehe

    BalasPadam
  3. ha. bagus2. dah start pg gym. tu gym mana? berapa bayar sebulan?

    BalasPadam
  4. isteri yang memahami, weh bro isteri ko orang asal kelate ? 1 geng gan orng rumah gua la ,

    BalasPadam
  5. assalamualaikum...

    ben nnti kim salam kt mamat bju merah tuh erk...alah yg iraq tuh...xde fb dye ke..

    BalasPadam
  6. bestnyer.. teringin gak pi gym.. tapi susah nak cari yg muslimah punya... i segan ngan abang badan sasa n berotot.. hehe..

    :D

    BalasPadam
  7. memang betul.. bosan2 singgah le

    http://peribadiz.blogspot.com/2009/12/jom-survey-nuffnang.html

    BalasPadam
  8. aku kenai si Ali tu....member aku gak....dia dok kat area menara pgrm...

    BalasPadam