JUMPA KAWAN..LUPA SEMUA !!

by - Disember 20, 2009

Isnin ari tu , aku turun Bionic Gym...aku ternampak satu kad undangan kawin kat white board..aku baca ar..MOHD SHAFIZAN ..

Aku tanya kat Aie ( owner gym ) ..." sapa shafizan ? "

"Panjang laa" ..

Panjang mana pulak ..getus aku...setau aku dalam gym ni semua panjang..takde yang pendek pendek..iskh...

"Panjang mana ??? " aku tanya Aie...

" laaa..si Nas tuu..yang tinggi tinggi..selalu dok borak ngan kau tu haa.." Aie jawab sambil belek kamera aku..ready nak amik gambar budak budak gym..

"oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo..." baru aku hengat...lama tak nampak dia kat gym..dok bz meniaga kat downtown , cheras ..

Aku kena g majlis dia ni..sebab masa aku kawin dulu , dia turun..hehe..lagi pun kawan kan..

Seperti yang tertera dalam kad kawin nya...maka hari ni aku g la ...ngan parents aku...manakala wife aku , g teman mak dia ( yang kebetulan pula ada di KL...)...kira berpecah la...takde sapa nak terasa kan..bijak tak aku ? hehehe..

Dari Putrajaya , aku bertolak dalam jam 12.40 tghari...nak kena sampai sebelum kul 1 tghari...ermm..tak pe la..bawak jap laju jap pelan..hehehe...keselamatan..bawak kereta orang ni ! ..kena hati hati...

Nak masuk Bandar Tasik Selatan ...entah dari mana sebijik FERRARI lalu..pergh...menderu laju...aku hanya mampu telan air liur tengok...sapa laaa yang bawak tu...perghh...

Sampai Cheras , dlm kul 1 lebih gitu...lepak jap dalam bilik..on laptop...connection ...adeh..terus giler....solat sat...pastu aku ajak parents aku g majlis kawin tu...


Majlis tu tak jauh dari rumah mak aku ha...kira kalau jalan kaki , cuma 5 minit je..tapi jalan laju laju la...



Tengah sedap amik gambar..nampak geng geng gym..haa..smart masing masing..makin ketat baju nampak...hahahaha...aku gak kena pakai longgar...hahahaha..

Maka operasi bergambar dimulakannnnnn.......dengan comey nyerrr...

Tu diaaa ...pasangan pengantin..hehehe..

Gambar...gambar..cepattt...sementara rombongan belum tiba...

Sempat jugak mamat ni main handphone..hehe..bukan pe..ada sorang kawan tu mintak no tel...



Tadi aku ada cerita kan pasal kereta Ferrari tu ? yang buat aku telan air liur.....sekaaaalliiii haaa...amik kau...dia datang majlis ni ha...bos pada member aku tuuu...perghh......mmg benar benar buat aku telan air liur...hahahahha..pe lagi...amik je la gambar..nak beli ...lom mampu..hahaha...lom mampu tuuuu...kira satu hari mampu la ekkk ?? hahaha..apa apa pun mesti ada angan angan kannn...lalalalala

Selesai bergambar ..berborak...parents aku settle makan...ajak balik ...haaaaaaaaaaa???? aku tak makan lagi ????? huwaaaaaaaaaaaaaaa....nasib baik aku dh brekafast tadi !!! hhahahah

You May Also Like

4 comments

  1. gila untung dapat tengok ferrari up close. haha

    BalasPadam
  2. hahahaha..selalu mcm tu..bila dh leka jumpa geng... makan pun lupa.. masa nak balik pun terlupa..
    sebaik parents ngn wife x lupa ben..hahahaha...
    kalu tidak... tinggal la jawabnya..

    sonok kan jumpa kengkawan lama...mesti panjaaaaaaaang boraknya

    BalasPadam
  3. Eh panjanggg!!!!! Lama gila aku tak contact si panjang ni.

    BalasPadam