SMS PUNYA HAL - 2

by - Disember 23, 2009

Member gym aku , ada tawarkan satu job..untuk jadi part time model kat satu tempat ni..memula tu aku gelak bagai nak rak la...aku ? nak jadi model ? akuuuu ?? hahaha..layak keee ? model suar dalam pun lom tentu lepas ! ..

Selepas aku gelak guling guling , baru aku dengar penjelasan dia...kejadian ni berlaku sebelum raya aidilfitri lepas..Yelah , saja cari duit sampingan..kata dia ..huhu..jgn kata sampingan , sipi sipi pun takkan dapat..begitu sekali pandangan negatif aku terhadap diri aku sendiri..yelah , aku sedar aku ini tiada rupa..jauh sekali nak jadi model..

Tapi dia beria ria suruh aku g gak ! ...yela yela ..last last aku beralah gak..nak wat camana....dah dia kata aku ada pakej..hahaha...aku nak je gigit besi besi yang ada kat gym tu...

Balik tu aku cita kat wife aku..dia kata pe salahnya bagi peluang pada diri sendiri..ermm...paling tidak pun cari pengalaman...huhu..yelaaa...akhirnya aku buat keputusan nak g...

Aku buat appointment ngan agen tu..hari yang dijanjikan , aku pun g la ngan wife aku..pergh..jauh giler..nasib baik aku guna gps..hehehe..sampai gak walaupun setengah jam sesat..huhu

Aktiviti bergambar berakhir..aku rasa cam ORANG-ORANG kat sawah padi je..hahha..kerasss...
Aku maklumkan pada kawan aku tu yang aku dah settle..yela , ucapkan terima kasih sebab bagi aku peluang...huhu...

Esoknya , aku g keje cam biasa...bila aku sampai opis , aku sms kat wife aku , bagitau dia yang aku dh selamat tiba kat opis ( baguskan aku..haha...nak kata syok sendiri la tu...ceh..jgn dengki..tak suka baca buat la blog sendiri...huhu..goram den ) ...tak lama kemudian ada sms masuk ...." apa bro, bawak bawak insaf la..gua bukan gay ! dilaknat Allah tau " ....

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........korang tau la ayat seterusnya kan...

Aku g kat tingkap...bukak tingkap ...terjun dari tingkat 23 Menara Dato Onn ni...huhuhu...

Malu laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..aku salah antar sms lagi !! kali ni kat member gym aku tu !! sah sah dia ingat aku gay ! hahahahhaha...adoiiiiiiiiiii..jenuh aku nak xplain kat dia !

ok la...tunggu yang ke 3 lak ...haihhh

You May Also Like

3 comments

  1. uiksss aper yg ko sms tu smpi dia leh igt gitu??

    BalasPadam
  2. wahahah..
    xpe2..
    sabo2..
    ujian jep 2..

    BalasPadam
  3. Miahaha... boleh jadi macam pengalaman ku dahulu kala, dn tak sanggup pulak nak diceritakan disini... sungguh tragis.. :D
    hehe..

    BalasPadam