LAIN KALI TANYA DULU !

by - Disember 05, 2009

Kensel !!! aku tak g Kulim...Bukan tak nak g tapi ada sebab sebab tertentu menyebabkan aku tak dapat g...aku wakilkan parents aku je....Sori eh mami ...hehehe...

Petang semalam , aku g gym...cam biasa la ...cuma ada sesuatu yang membuatkan aku nak tergelak tapi aku control macho...hahahaha...

Sepanjang minggu ni , aku perasan ada seorang ahli baru Bionic Gym...orang luar..maksud aku , bukan rakyat malaysia..lebih pada org asia barat...ketinggian , lebih kurang aku...bentuk badan....genetik dia , seolah mmg dah ada design bodybuilder...kira kalau buat tu , boleh jadi besar n boleh masuk pertandingan la...

Tapi aku tak penah tego dia cuma mampu tersenyum bila selisih..bukan sombong tapi kalau dah mula tego , aku tak jadi workout..sah sah berborak dalam tu..iskhh

Semalam ...aku tegur dia ...sebab aku perasan dah berkali kali dia tengok aku...tak best la nak sombong lelebih...so...aku tanya asal usul dia...apa dia buat kat sini..segala laaa aku tanya..
dia cerita semua la...menurutnya abang dia mmg bodybuilder...tinggi 191cm..berat lebih dari 100kg..kira dah super heavyweight..perghhh...dasatt..

Dia tanya aku tips tips ...aku cakap je la..yang biasa biasa memandangkan aku bukanlah bagus mana sangat...

Kira banyak la gak berborak ngan dia..oh ya...dia kata nama dia ALI....simple giler nama..hehe..
Dalam dok borak tu , ada gak budak budak celah borak ngan dia...tapi diorng g bantai cakap bahasa melayu ngan dia !!! huh..aku kata kat diorng ,jgn la perli dia ...cakap la dalam omputih..
Diorg terangkan kat aku , yang Ali faham bahasa melayu...'Huh...yolah tu'...aku balas semula..

Kemudian Ali tengok aku..n cakap kat aku .."Saya faham bahasa melayu...Kamu boleh cakap dengan saya dalam bahasa melayu,arab atau English..."

Weiiii....ada tali tak !!! aku nak gantung diri !!!!!

Hahahahahaha...penat je aku cakap dalam omputih....arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Malam tu , aku terus balik putrajaya...wife aku dah beli tiket..nak tengok cita Ninja Assasins..show kul 12.15 malam..Dinner aku yang tersedia dirumah ialah....ayam kenny rogers...huhuhu....besttt...setengah ekor untuk aku sorang..hahahaha...terima kasih sayangku...(jgn marah ye kawan kawan ....kalau tak ucap kang..merajuk lak ....PEREMPUAN..tapi ikhlas la ni aku ucap...huhu )

Kul 1130 malam , baru keluar ke Alamanda...dari umah aku ke sana....cuma 5 minit termasuk cari parking...huhu...

Kitorg g tengok sekali ngan kawan opis wife aku...kawan dia ngan suami tercintanya (mieZa n asrol...tq join kitorang ) .. hehehe...lalalala...diorng tunggu kitorang kat sana je..(sori lambat ek )

Kesimpulan cerita tu ...bagi aku...menarik...penuh dengan aksi...kalau nak ajak layan lagi...boleh masuk lagi tu.....mmg padat ngan aksi la...

Malam ni pulak , nak tengok cita twillight..hahahaha....lalalala....

Ok la...aku nak turun...layan tv..minggu ni minggu rehat..aku nak tengok tv jeee....haahhaha...dah lama giler tak tengok tv..

Sori ek..aku tak letak gambar...bukan takde ..ada cuma biarlah korang membaca je lak kali ni...asik tengok gambar jeee... ;)

daaaaaaaaaaaaa...

You May Also Like

4 comments

  1. hhahaha... tu ar... da taw malu smalam, nk backup plak... kate kne practice la ckp omputih... ape-ape la... hahaha... tu la... len kali, budak2 ckp, jgn menyampuk... hehehehe

    BalasPadam
  2. haha.. mesty bengang amat ckp semangat2 ckp omputeh sat gi dia ckp tau speak malay plak..adeyhh.. sabor jela.. ;p

    ika da tgk da Ninja Assassin mmg best dgn thrill dy tu..perhh power la Rain ahakzss..

    first tyme post comment page Ben hehe..have a nice day =)

    BalasPadam
  3. BUDAK GYM ...bukan malu....tapi apa pun kena praktik kan..kang kat dunia luar..haaa..keras je..lebih lagi student cam ko tu..huhu..

    IEQA ...hehehe...tqqq...komen jee....lagi meriah blog ben ni...tqqq

    BalasPadam
  4. lol...buat apa nak malu bila ko cakap omputih nga dia..nasib baik ko xcakap arab. kan ada plak nak terjun dari bangunan KLCC...khi3

    BalasPadam