USAHA DEMI USAHA !!!

by - Disember 17, 2009

Fush...bila tengok gambar gambar aku ni...jadi geram nak g gym skang gak..hahaha...

Ni semua gambar aku dari tahun 2006 -2008 ....gambar sebelum tu , takde dalam koleksi sebab tak cun lagi masa tu..

Teruk giler diet masa ni..kat opis asik makan roti kosong je...asal lunch je , aku bedal roti je..ni je la hasilnya..aku tak layan 'dadah' aaarrr..usaha semua ni...ayam , telur , susu hl..n nitrotech..perghhhh...

2006




2007

Tahun ni , aku mmg besarkan lagi badan...sebab tahun sebelum tu , aku kurus skit..aku tak berpuashati..hehehhe...


2008

Ni tahun kira cemerlang la..dapat cantik....hehehe...


2009 ???

Tahun ni ? korang tengok sendiri kat KANDUNGAN - GYM ...bagi aku..mmg hampeh ar...betui la kata orang ...kawin ni buat nak perut je...huhu..tidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk...

2010

Azam baru !! Nak cun kan semula ....tak kira tak kiraaaaaaaaaaa...aku nak jugaaakkkk..kerja keras pun kerja keras laaaa





You May Also Like

8 comments

  1. ko ni mid life crisis ni hahahhaha

    BalasPadam
  2. melz : tak taf mana pun ..
    hang tuarc : tkde krisis mana pun ..saja bikin gempak..makin tua makin hensem..tu yang penting...lalalala

    BalasPadam
  3. btul ben. makin tua la nak nampak makin hensem. baru orang respek.

    six pack ada? haha.

    BalasPadam
  4. hehe..nak letak gambar tak pakai baju ..kang kena 'pangkah' dek wife aku..hahahaha..

    BalasPadam
  5. haha. ok. aku anggap ade la. haha.

    aku jadikan ko idola aku la. hahahaha.

    tengah berusaha gak nih.

    tapi baru 2 bulan start

    BalasPadam
  6. he-he, kire skrg sudah tak taff
    lah yek. ;p, update bro, kite tgk
    ape yg latest, he-he

    BalasPadam