TAK KU SANGKA - BAHAGIAN 2 N FINALE....( POYO TUL )

by - Disember 11, 2009

Pada yang belum baca bahagian satu...sila klik sini

Perasaan gerun dan takut tu semakin membara dalam jiwa ...aku ke hulu dan ke hilir...masuk keluar rumah..apa yang aku buat , semua tak kenaaa...Bila aku g dapur , aku bukak peti ais..tengok ada apa dalam tu...takde apa leh dimakan..kalau ada pun , sah sah membuatkan lemak di perutku semakin terisi..sia sia g gym..arghhh..tak leh jadi ni

Aku ke depan semulaa...aku dapat rasakan parents aku semakin hampir...semakin hampir ke rumah ... camana niii ?

Aku bergerak ke dapur sekali lagi...ke meja makan..atas meja takde apa ..huhu...dalam takut takut ni , makan pun sedap ...hehe...

Aku kembali ke depan....aku nampak mereka dah sampai....hurmmmm....mengeluh panjang aku...aku nekad...aku nekad ..aku kuatkan semangat juang aku...apa nak jadi, jadi laaa...kalau nak mati tu..biar la mati sebagai pejuang !! bukan mati sebagai penakut ! huhu...

Sampai dah mereka....!

Nak p solat Jumaat lak...haih..tak leh nak kata apa la...wajib ni ...

Ok ok ..aku sambung...huhu..jgn la marah...Lord of The Rings pun ada kesinambungan..huhu..bertahun lak tu...

Sesampainya diorng , aku pun meluru ke arah mereka...tanya kenapa lambat...diorg kata jalan jammed...alasan biasa..aku nak kata apa lagi kan..terima seadanya la...sapa la aku kan nak marah marah...lagi pun, ibubapa sendiri tuuu..nak jadi batu ke !!!

Aku tolong diorng punggah barang barang masuk ke dalam umah...berpeluh la gak mengangkatnya..huhu

Sudah tiba masanya !!

Diorng menyerahkan kunci mpv serena kat aku !! waaaaaaaaaaaaaaaa...aku takut..hahaha..ye laaa..aku tak penah bawak..ada la sekali jeeee....tu pun kejap...seyes arr..mmg aku penakut bawak keta ..nak wat camana kan..moto pun aku segan...basikal ok la..teror...keta aku tak berani sebab risikonya...huhu..kalau eksiden ? haaaa...nak kena bayar lagi...sebab tu selama ni aku guna public transport je...aku hanya mampu pandang adik beradik aku drive keta yang ada kat umah aku tu..huhu...

Nak tak nak...aku kena drive balik mpv tu ke putrajaya sebab keta wife aku dah masuk bengkel..repair...kes eksiden ari tu...

Selepas adik aku tunjuk serba sedikit fungsi keta tu, aku tanpa banyak cita , vroooommm terusss ke putrajaya dengan kelajuan ....50-70kmj je..hahahaha..dekat sejam gak ar baru sampai ..biasa kalau ngan myvi ,20 minit je dah sampai..bayangkan la..betapa slow nyer..tok sah bayangkan la..buat korang menyampah je...hahahahha...begitu la adanya ..aku yang penakut drive keta ...sekian..maaf buat korang menunggu ek..dah dah..jgn kutuk lelebih..skit skit dah...

You May Also Like

12 comments

  1. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ade sambungan lg ke tak nie/// ishhhhhhhhh

    BalasPadam
  2. ni mesti kes takut nak drive keta sorang2 nih...

    BalasPadam
  3. wakakakaka....dah agak dah........erkerkerk....

    BalasPadam
  4. lew...tatot bwk keta plak dia...org lau dpt keta..xpyh org ofer...org ofer diri dlu nk bwk...adeyh... =p ngat pew la td...

    BalasPadam
  5. huwarghhhhhhhhhhhhh...tensennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn jer aku bace cter ni.huhuh

    BalasPadam
  6. hehehhe..dah dha..jgn gelak lelebih

    BalasPadam
  7. wah..dh finale dah..yg pertamanya punye pun aku xbace lagi bro..ahakz..
    kalau takut bawa kete tak yah bawa..berat tu..hehe baik memandu..ahakz..

    BalasPadam
  8. LEEERRRRRRRR............INGATKAN SERIUS SGT ROPANYA.....HHMMMMM....LOPEK AR LU BEN.....

    BalasPadam
  9. sabo jekla....ku pikirkan cite ape td...sgt suspen bro....cehhhhh...tipah tetipu....hahahahaha ;p

    BalasPadam