17 'kenduri' 4 remaja !!!

by - Disember 17, 2009

Cuba korang baca ni berita ni ...klik ni ...kalau yang dah baca , ok la...bagi yang tak bukak newspaper lagi ni

Erm...bagi aku , penjara je tak cukup...sebat pun tak cukup...aku rasa binatang pun tk buat kerja giler ni..Aku pelik la diorng leh buat kerja macam ni ? Diorng tk sedar ke bila dah selesai kerja diorng tu , budak perempuan tu sah sah bagitau kat keluarga diorng ? Dah tentu diorng akan buat laporan polis !! Ingat senang senang ke nak lepas ?

Pelik betul la lelaki zaman sekarang ...yang buat kerja tu dari lingkungan 13- 55 tahun !!! Apa kejadahnya diorng pk ???

Semalam aku ada baca email dari wife aku..aku rasa diorng petik email tu dari blog sapa tah...Hukuman pada perogol....DITEMBAK DIKHALAYAK RAMAI !! ..huuhu...kalau tak silap aku , kat negeri Yemen ...perghhh..kalau la dibuat kat Malaysia ...camana ek ??


Ni untuk kes rogol kanak kanak ni..huhuuhu...

Sebenarnya banyak kes kes kenduri ni berlaku dalam negara kita cuma banyak didiamkan je ..ermmm..haih....entah la...nak kiamat dah dunia ni..tunggu je Dajal keluar ...huhu...

You May Also Like

9 comments

  1. potong adik, kukus bg anjing makan...xpon bg babi makan
    badan pesalah digantung terbalik, masuk dlm laut yg penuh dengan ikan jerung

    BalasPadam
  2. err buang captcha bleh x?leceh ar =P

    BalasPadam
  3. tu la dia..dah terlampau cerdik..dia ingat boleh lepas..

    BalasPadam
  4. derang pikir nak seronok je bro..last sekali kena sumbat dalam lockup baru ingat mak ayah anak bini..

    BalasPadam
  5. aku penah tulis pasal ni kat blog lama.

    hukumun kepada perogol -> POTONG kasi putus/pendek.

    time tu baru semua orang kecut perut nak rogol2 ni.

    BalasPadam
  6. klu m'sia bwat hukuman mcm tuh,
    ak org ptama skong!
    hurm btol3 bnda nie mmg bnyk blaku tp ramai yg diamkn sbb tkot...

    BalasPadam
  7. Salam, aku berdukacita ke atas peristiwa yang menimpa ke atas keluarga gadis berkenaan. Lelaki-lelaki terbabit memang mempunyai nafsu seperti haiwan tetapi masih mempunyai semangat kekitaan kerana bergotong-royong dalam membuat maksiat. 10 orang bekerjasama membuat sex dengan 1 orang gadis. Mereka mungkin sanggup berkongsi seorang awek dengan kawan-kawan? Mungkin juga isteri mereka? Oh, tidak...

    BalasPadam
  8. mmg patutnye hukum kejam cm gitu. kena bagi pengajaran untuk org yg bersalah & org lain. budak2 sekolah rendah skrg ni dah bukan main lgi. takot dgn keadaan sekarang ni. huhuhu

    BalasPadam
  9. Put3 dah lame dah nk Malaysia adakan hukuman mcmni kt perogol2...kalo tak smp bile2 perogol akan bermaharajalela....

    BalasPadam