HARI KE-2 DIET !

by - Disember 29, 2009

Semalam waktu lunch mmg menduga nafsu aku...ada nasi goreng kampung , telur dadar dan sambal ikan bilis..pergh....mmg feveret aku..memandangkan aku dah war warkan yang aku tak nak makan nasi sehingga lemak lemak ini terbakar hangus , aku akan cuba...hehehe

Maka aku tengok je leeee nasi goreng tu..apa yang aku mampu makan ialah kuih je..huhu..ok la..ada buah lagi..semua tu free jek...hehehe..ok la tu..alas perut skit

Petang tu..sampai umah mak aku lak ( aku balik sana sebab nak g gym ) , mak aku leh lak masak ayam masak merah..waaaa....aku ratah ayam je la..hahaha..nasi tak makan...hehehe..aku nak buat gini selagi mampu...huhu

Kat gym lak...ramai orang...semua macam nak bagi cun je body untuk celeb new year ni ! hahaha...pas new year..ilang semua..huhu..

Pas workout , aku terus balik putrajaya...wife aku dh beli tiket nak tengok cite AVATAR ..ada kata cita tu best sangat..ada kata tak...memandangkan ramai kata best , aku buat keputusan nak tengok cita tu dari cerita cerita lain...

Dalam kul 12.15 tgh malam , baru abis cita tu..kesimpulan cerita tu ? lagi menarik kalau tengok kat pawagam 3d..huhu...mmg best giler...suka suka..hahaha

Makan malam semalam...aku kacau wife aku punya makanan..dia makan yong tau fu...banyak fat gak..tapi aku kacau skit skit la..makan kat food court alamanda..

Untuk breakfast n lunch hari ni...wife aku dh bekalkan roti sandwich..hehe..save dah rm8 ...rasa lega skit perut..tak la penuh bebeno...hehe

Korang yang ikut diet ngan aku , cmana lak ?? panjang perjalanan kita ni...

Gambar aku , akan keluar bulan 6 tahun depan..haaa..tengok hasil dari diet aku..amacam ? heheh..so skang ni , aku sorok dulu la...hehehe...

You May Also Like

3 comments

  1. wah.. nk ikut jejak bro ben..
    cuti sem sebulan buatkan badn betambah gemuk... hehehe... kep it up bro.. cayok2...

    BalasPadam
  2. yo bro gi gym ? boleh la show body lepas ni eh ^^.. gua pun gym.. gym kat rumah jer la hehe ~

    BalasPadam
  3. bro..saya ada tips diet nk kongsi..hehe kalu leh membantu tu bagus a..good luck!

    http://fitrihadi.blogspot.com/2009/10/potong-lemak-2-diet-slim.html

    BalasPadam