SMS PUNYA HAL !

by - Disember 23, 2009

Tengah aku takde idea nak tulis apa tetiba aku ternampak ada geng kat gengblogger.com buat entry pasal sms...terus aku teringat 3 trajedi memalukan aku ! semua bab sms ...huhuh..aparaaa

1 ) Kejadian ni berlaku ( 2 tahun lepas ) ketika wife aku g kursus DPA kat INTAN..semasa nak ke sana , kereta yang dipandunya mengalami kemalangan kecil..nak tak nak kena buat laporan polis kat Dang Wangi...lepas buat repot..kena soal siasat ngan sarjan ali (rasanya)...muka garang tapi hati baik..ok ok...so kes eksiden tu selesai dengan aman...

Nak dijadikan cerita , ada sekali tu berlaku salah faham aku ngan wife aku ( ketika tu tunang ) ,so berbalas balas sms..last last wife aku diam....aku geram la..leh lak dia diam..arghhh...aku tekan -new sms- karang baik baik punya ayat..send...huhu..geram nihhh

Pastu ada reply....dia jawap 'yela.saya minta maaf' ....aku jadi pelik...aik..senangnyer dia mintak maaf....ermmmm

Pastu aku tengok sender sms tu ....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....aku terhantar sms geram aku kat SARJAN ALI tu..hahahaha....boleh lak dia reply !!!! adoi..malu giler akuuuu...aku antar balik kat sarjan ali tu...'sarjan, sori sori..salah antar..hahahhaha..' ilang terus g eram aku !!

Kejadian 2 tu nanti aku cita ek...

You May Also Like

1 comments