APA JUGAK LA AKU MEMBEBEL PAGI PAGI NI..

by - Disember 19, 2009

Pagi ni , aku keluarkan entri entri berkaitan undian dan pendapat ...Entri entri tu hanya dikeluarkan pada hari tersebut je ..hehe...baru panas ...Jadi pada sesiapa ingin mendapatkan pandangan dan komen berkaitan masalah peribadi korang ,yang mana majoritinya kawan kawan dalam FB aku tu adalah perempuan , bolehlah add FB aku ..nyatakan dari mana korang kenal aku dalam message tu ...

Hurm...masalah remaja tidak lari dari masalah cinta..Kebanyakkan soalan forum aku berkisarkan cinta .. sedikit sebanyak ada yang terkena batang hidung...secara tidak lansung , akan membantu mereka menyelesaikan masalah...Bagus jugak aku buat camni kan..hehee..dari aku bercucuk tanam atau memancing..apa pun tak dapat...

Ok....mesti korang tertanya apa kaitan gambar kat atas tu dengan entri aku pepagi buta ni..hehehe....huhuh..sat saaaattt...kenapa formal sangat tulisan aku ni skang ??? huh...

Huh! ...okekkkkkkkkkkk...gambar kat atas tu sebenarnya dari filem VALKRIE...ye laa..aku tau korang pun tau ...cuma aku nak bagitau je , yang cerita tu korang patut tonton....pada sapa yang tak tengok cerita tu....mmg menarik giler cerita tu...nak tau pasal apa ? korang tengok sendiri..kalau tak best..korang carik aku..korang leh luku pala aku haaaa....huhu..bagi aku ...huhu...aku rela beli dvd original cerita ni dari beli dvd original MY SPY !!..hahahahha

Sebelum aku layan cerita tu , aku layan sebuah drama melayu bertajuk 'PAPA BERGAYA'..aku punya dok tunggu la apa kaitan tajuknya dengan cerita tu ....sebab dia guna 'PAPA ' ...aku hengatkan papa tu ayah ke ...bapa ke...lerr..sekali PAPA KEDANA..hahahaha...mengong tul akok..

Kesian ...aku rasa ramai lelaki dalam dunia ni...aku tak mo cakap dalam dunia ni..aku nak cakap kat malaysia ni..lebih lebih lagi melayu ( sebab aku melayu dan memahami bangsa aku sendiri ) ..sanggup bergolok bergadai untuk bergaya !! sanggup ikat perut untuk mendapatkan apa yang dia nak semata mata nak bergaya ! nak tunjuk pada orang lain yang dia ada syle ! ...serius , aku tak sanggup !! ..

Ada gak kawan kawan aku sanggup gitu..perghh...ada jugak yang tak sanggup..terajang terus keluar awek dia tu dari list wanita yang ingin dikawininya..huhu...Aku tak sanggup bergolok gadai demi seorang wanita yang belum tentu menjadi isteri aku !! hahahaha..giler ke apa...

Korang pun aku nak bagitau ni...bercinta bercinta gak...jgn la sampai buta mata ! sanggup tipu orang..pinjam duit kat orang semata mata nak bergaya..kalau sengkek , berusaha cari duit tambahan...takde duit ? buat cara takde duit...duduk diam diam kat umah..tak pun belajar la buat cupcake kat makcik sebelah umah ke ..pastu jual kat pasar malam..mana tau kot kot leh kaya....mana la tau kan..air tangan korang ada umphhhhh

Ok la ..aku malas nak membebel panjang pagi pagi ni...so pada korang nak dating tu , beringat la skit yer...korang nak kawin gak nanti....simpan duit..jgn gasak sampai nak kawin nanti , buat personal loan atau mintak kat mak bapak korang ! patutnya korang yang bagi duit kat diorng..bukan mintak lagi..hiskh..dah dah la tu..pastu haa...jgn lupa Allah..dating tu , hindari la dari buat dosa ...mana yang haram tu..haramm....waktu solat , g solat...jgn lak g beli tiket wayang yang mana sah sah start masuk waktu solat n abis cerita tu hujung hujung waktu ....huhuh..aku bagitau jeee..nak ikut ,ikut ler..tak nak...tak kisah....ada akhirat....ada syurga..ada neraka...ada dosa..ada pahala..tu jeeeee...

Sebagai penutup ....ada sajak dari DR.MAZA untuk korang...klik untuk baca..klik gambar tu laaaa...

You May Also Like

0 comments