SEMALAM YANG BERLALU..

by - Disember 14, 2009

Semalam aku pergi ke majlis perkahwinan member futsal aku ..aku panggil dia Jodd je..hehe...bila aku tgk nama dia , aku pelik ...camana Aliza leh jadi Jodie ? ..heheh...saja je intro..

Majlis diadakan di Tasik Cyberjaya...bermula dari kul 12 tgh sampai 6 petang..so aku g tengah tengah la..hehehe...org dah tak ramai...

Sebelum aku nak g tu , aku google dulu ..tengok maps..kat mana tempat ni sebab aku tak familiar langsung ngan kawasan ni..dulu biasa la ke MMU tu...tu pun tahun '99 gitu...dah 10 tahun tak lalu dah situ..

Google pun tk jumpa tasik cyberjaya ..cuma menurut pengantin perempuan , tasik tu dekat ngan MMU..untuk memudahkan ke sana , aku cari signboard MMU je la..

Lepas Zohor tu , bersiap la ...aku siap cam superman tukar baju...tak sempat kelip mata , settle dah..hahaha..sementara tunggu wife aku, aku layan astro dulu...ermmm...ada cerita best la pulak ...Valkrie ( kot ejaan dia..) lakonan Tom Cruise...masa dia main kat panggung dulu , aku tengok cam tak best...bila tengok..waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nyesal tak g tengok dulu !!

Aku sempat tengok 30 minit jeee...waaa...tensen tensen..tak abiss...aku suka cerita cam ni...huhu..kena tunggu ulang tayang..tah bila pun tk..silap silap aku beli dvd gak nanti..heheh.

Dalam kul 2..bertolak ke Cyberjaya..hehehe..cam jauh jeekk...

Sampai kat situ dlm kul 230...masa nak g sana , ok je..tapi nak balik..sesat lak..huhu..ok la..malas nak bebel..korang layan dulu gambar perkahwinan yang sempat aku amik sambil makan..



Selesai makan..tak reti reti balik ?? sebelum tu , bergambar kenangan..hehehe..


Ni la 'kuda' yg aku takutkan sangat sangat ari tu..sampai aku kena darah tinggi..hehehe..skang , aku dah jinakkan..lalalalalala...gambar yang atas laa..bukan yang bawah !!
Sementara aku bergambar , wife aku tunggu kat sini..patut tak ??? ehhehe..acah jeeee...ni saja eksen jek..hehehhe..

Tu jeeee untuk hari ni....lalalalalala....

You May Also Like

4 comments