KENANGAN 2009 (1)

by - Disember 17, 2009

Tahun ni bagi aku tahun yang mencabar bagi aku...cabar dari sudut individual dan suami...Alhamdulillah , setakat ni berjaya aku harungi dengan tabah walaupun beberapa kali tekanan darah aku naik..huhu

Ok..ni antara kenangan yang aku ingat la..yang aku tak sempat cerita dalam blog sebab blog aku mula hampir hujung tahun..

Ni semasa aku bertugas 'HARI BERTEMU PELANGGAN KEMENTERIAN PELANCONGAN" di Labuan..semasa PESTA AIR..hehehe..geng yang pergi masa ni , semua besh besh..huhu....tak jumpa dah geng tu pas ni..waaaaaaaaaaaaaaaaaa



Gambar bawah ni...kenangan paling manis..paling cun ..paling tk leh nak lupa...Michelle Yeoh ngna Jon Todt datang ke unit MM2H ..untuk mendaftarkan diri menjadi peserta MM2H...Peluang untuk berjumpa pelakon yang aku minat ni takkan dilepaskan..hehehe



Ni pulak ...bertugas di PISA , Pulau Pinang...3 orang je g..huhu...

Pelancaran Logo baru MM2h ....ermmmmm..tak cun tul logo baru ni..hahahaha

Ni kat Pangkor...semasa perkahwinan kawan baik isteri aku..hehehe...kira kawan aku gak ar..

Ni semasa wife aku konvo DPA...adeh..kena amik cuti semata mata nak g...kena hargai niii..hahahha

Huhu..ni kat Cherating..pantai feveret aku..



Ni ? hehehe...korang mesti tau nyer...teka la...
Semasa bercuti dengan wife...

You May Also Like

2 comments