BOSAN HARI NI ? TAK TAU MANA NAK G ?

by - Disember 18, 2009

Sepatutnya aku bagitau kat korang semalam tapi aku terlupa...kalut dgn entri pasal 'kemenangan' pasukan malaysia semalam ...huhuh..tamo cita pasal bola..kalau nak gak bercerita..leh baca entri aku yang sebelum ni ..

Dipendekkan cerita yang sepatutnya panjang , semalam waktu menyusuri laluan dalam PWTC untuk balik ke rumah ku (cewaahh ) ..aku tengok banyak booth sedang didirikan..hurmmm...setiap booth tu aku tengok semua jenama produk...tempatan ! ..waaa..ni mesti ada jualan ..besh besh...sah sah murah...gaji pun dah masuk..leh pow wife aku nih..hahahaha...yolah tu..sah sah aku yang kena powww ....

Banyak gak booth yang didirikan tu...kiranya kalau korang tak tau la mana korang nak g....aku cadangkan korang g la membeli belah kat sini..kalau dah abis shopping kat situ , terus sambung kat THE MALL...leh tahan gak skang kat THE MALL tu....mcm mcm adaaa....




Apa laagii ! Belilah barangan buatan Malaysia ! Bersemangat patriotik la skit....jgn dok tunggu masuk 'final' baru nak patriotik ! Support skit bangsa kita ni...Ni baru dipanggil 'support..Jgn la tunggu produk tu popular baru nak bangga n baru nak beli kan...haaa..kalau bukan melayu bantu melayu , sapa lagi ?????

You May Also Like

0 comments