KENANGAN ..

by - Disember 08, 2009

Dalam aku dok selongkar kamera digital milik aku ..aku terjumpa gambar gambar ni ...huhu..

Lama dah aku dok tanya gambar ni...sampai aku terlupa...

Gambar ni diambil pada tahun lepas...2008...semasa open house umah adik ipar perempuan aku...huhu...kedua dua anak buah aku tu...masa ni...adeh....kecik lagi la..tapi badan...korang tau betapa aku menahan berat diorng tu ?? perghh ..sabo je lee....

Sian si HAKIMI..tercekik dia..hahahaha....aku pegang pelahan je tu...

huhuh....tembam tembam...cam aku gak masa kecik dulu..hahaha...

Masa ni aku dok diet ...hahaha...kurus siut..bukan senang nak menurunkan lemak lemak kat badan aku..aku tak bercadang nak turun berat tapi cuma nak buang lemak je..huhu....siang malam makan oats je...

Ni la adik beradik aku..hehehe...dapat berkumpul masa persandingan aku ..2008

Ni gambar semasa kat Penang ari tu...ermm...penat jadi jurugambar tak bertauliah ..


Masa ni brother Awie datang ke majlis...korang leh check cerita perkahwinan ni kat KANDUNGAN blog aku...
Waaa....skandal ?? hahaha..nak mampusss !!! hahaha..takde kene mengenaaa arrr..kang brother awie mengamuk lak kat aku...diorng amik kesempatan untuk bergambar masa ni...huhu...diorg tu , adik aku n anak buah aku..tapi bukan aku yang snap pic ni...sepupu aku haaa...

Tu je la...untuk penutup tahun ni , aku bercadang nak letak banyak pic pic candid...yang mana aku tak bergaya untuk dijadikan kenangan..hahaha....insyaAllah termasuk la gambar aku masa kecik dolo dolo...ada kat umah aku satu lagi nun..di Bukit Beruntung ( tak beruntung betul beli umah kat sana ) ...sekian..selamat malam..hujan ni..tido pun best..haahha

You May Also Like

5 comments

  1. adam af pun ada...cuma tk sempat diorg amik pic ngan dia...

    BalasPadam
  2. waaa bro.. sian dak kecik tu..
    tercekik tau.. grrrrr

    BalasPadam
  3. Anak buah u 2 org tu i tgok muka lebih kurang sama je dgn u. sama tembam lak tu. hehe..

    BalasPadam