Tangan apakah yang keluar dari kereta dalam gaung itu ? - BEN ASHAARI

Tangan apakah yang keluar dari kereta dalam gaung itu ?

Viral di media sosial. Pertama kali aku tonton video ni , di saat ke 1:43 , aku tergamam seketika ! Kemudian aku dan ulang berkali kali.. pada awalnya aku agak nak menafikan itu tangan manusia kerana kelihatan ada 3 jari tetapi video yang diedit dengan lebih baik serta di zoomkan , kelihatan 5 batang jari dan agak panjang. Er , kesan dari zoom kot buat nampak cam panjang ? Huhuh.. 

Ok.. cuba korang tonton sendiri yer.. 


Di ruangan komen beberapa page yang post video ni ada komen komen dari mereka yang terlibat. Hurmm.. kelihatan komen memang original dari mereka yang terlibat. Katanya yang dibuat itu adalah kotak yang mengandungi dokumen penting pemilik kereta tu dan bila mereka turun mencarinya, tidak jumpa sudah kotak tu. 

Tapi sewaktu video ni dirakam , mereka tak nampak ada sesuatu yang keluar dari tingkap kereta tu ! Huhuhu. 





Tidak dinafikan memang wujud makhluk halus di dunia kita ini tetapi apakah benar  jari yang keluar itu , bukan jari manusia ? Apa pendapat korang ?  Aku sendiri pun dah 50-50 . Kualiti video tidak begitu memuaskan membuatkan aku jadi begitu. Hehehe..

2 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.