Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 10 Julai 2015

Maggie Telur Mayong + Perut !

 

Hehehe.. Aku mintak lain dari yang lain di D’Laila Sup Power , MMA Nilai Corner ! Dengan asam pedas telur mayong diubahsuai dengan menggunakan maggie , serta letak sedikit perut lembu , pastinya maggie yang direka dalam tempoh 10 saat tu akan membuatkan aku tersadai layu !

imageimage

Dengan kepedasan maggie  ni , pastinya membuatkan tercari cari air apa yang sesuai.. Seperti biasa , ABC adalah pilihan aku.. hehehe ..

image

Kepuasan pasti akan menjadi milik anda ! Hahahahah ..

7 komen :

Dayana Zahari berkata... [Reply to comment]

Wahh ada eh macam ni, nak try lah bila balik Malaysia nanti.

Eny Abdullah berkata... [Reply to comment]

memang ada menunya atau kena special request?? wahhh telur mayong tu...

Faziera193 berkata... [Reply to comment]

ingatkan perut tu maksudnya perut buncit! ahahahahaha rupanya perut lembu..kihkih

Suriya Majid berkata... [Reply to comment]

wah maggi apakah itu? telur ikan mayong..aduhai

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

tersalah time pulak singgah baca entry nie

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

salah time singgah baca entry ni.. terliur

mas saari berkata... [Reply to comment]

bilalah nak makan maggi mayong ni..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI