Maggie Telur Mayong + Perut !

 

Hehehe.. Aku mintak lain dari yang lain di D’Laila Sup Power , MMA Nilai Corner ! Dengan asam pedas telur mayong diubahsuai dengan menggunakan maggie , serta letak sedikit perut lembu , pastinya maggie yang direka dalam tempoh 10 saat tu akan membuatkan aku tersadai layu !

imageimage

Dengan kepedasan maggie  ni , pastinya membuatkan tercari cari air apa yang sesuai.. Seperti biasa , ABC adalah pilihan aku.. hehehe ..

image

Kepuasan pasti akan menjadi milik anda ! Hahahahah ..

7 ulasan:

  1. Wahh ada eh macam ni, nak try lah bila balik Malaysia nanti.

    BalasPadam
  2. memang ada menunya atau kena special request?? wahhh telur mayong tu...

    BalasPadam
  3. ingatkan perut tu maksudnya perut buncit! ahahahahaha rupanya perut lembu..kihkih

    BalasPadam
  4. wah maggi apakah itu? telur ikan mayong..aduhai

    BalasPadam
  5. tersalah time pulak singgah baca entry nie

    BalasPadam
  6. salah time singgah baca entry ni.. terliur

    BalasPadam
  7. bilalah nak makan maggi mayong ni..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009