Melaram dengan Baju Raya Omar Ali - BEN ASHAARI

Melaram dengan Baju Raya Omar Ali






Wife beli ketika awal daftar Qhaliff masuk taska. Dua pasang dia beli di Omar Ali yg ketika tu sedang ada sale. Sepasang katanya dpt bawah RM100. Ok la kan? Mamat ni lak skg dah pandai melaram.

Baju melayu ni cantik.. Kalau mereka yg bekerja kt luar, boleh la ada byk pasang. Cam aku ni, beli banyak banyak memang merugikan laaaaa.. Semua masuk dalam almari.

Oh ya.. Omar Ali.. Memang class la buatan dia. Dari dulu teringin nak pakai tapi tak mampu. Si anak ni rezeki dia laa.. Kebetulan ada jualan murah. Dapat laa merasa pakai.

Hurmm.. Tahun ni? Raya nak pakai baju apa?? Rasanyaaaa..?? Tak tukar kot. Jimattt wehh..


3 ulasan:

  1. Last year husband dan anak lelaki beli baju Omar Ali, memang cantik dan berkualiti kain dia. Masa tu ada sale 50%, jadi mampulah nak beli.

    BalasPadam
  2. wah. murah. leh cari ni. laki dah lama x tuka baju melayu. ahaha

    BalasPadam
  3. ok baru tau brand ni.. boleh la cr nti

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.