Ok ke guna Erojan untuk tingkatkan stamina dan 'power' ?

by - Januari 06, 2021

Berkali kali iklan Erojan keluar di Facebook aku. Rasanya mereka yang kaki bersenam mesti akan dapat iklan ni punya. Kan kan ? Awalnya , aku tak terpengaruh. Bagi aku, dia sama je cam produk produk yang lain.. 
 
Tapi bila aku baca review mereka yang pernah guna , tertarik lak aku. Kenapa ? Huhuh.. bila dah umur 40 ni ke atas ni, tenaga dia tak macam orang muda muda walaupun muka cam orang muda ! Haaa ! Bukan faktor tak power atau tak power tapi bila dah 40 an ni , kita banyak komitmen harian. Hari hari guna banyak tenaga ! Haaa.. ok tak alasan aku ? Hahahaha.. Tapi serius , memang terasa la. Dari awal pagi hingga ke malam hari.. tak berhenti bergerak ! Huhuh.. Beza cam masa muda... Tengahari baru nak aktif... Lalalalaa.. 


Ok ok.. Sambung balik pasal Erojan.. Aku mencari info pasal Erojan ni. Mencari kot kot ada review negatif atau yang kecam Erojan ni. Dan aku nak tau gak pasal bahan bahan yang digunakan dalam Erojan ni.. 

Jumpa.. ! Sahabat aku kasi... dia pun lama dah mengidam nak try Erojan ni katanya. Aku bagitau dia , biar aku guna dulu. Hahaha.. Kalau nampak aku lain macam jee , baru dia guna ! Hahahaha.. Ok la kan ? Baru gempak gitu.. 

Terlebih dahulu , korang kena tau apa itu Erojan. Ianya adalah supplement yang dibuat khas untuk lelaki bagi meningkatkan kadar testosteron , bertujuan untuk kita kekal bertenaga secara optimum termasuk kekuatan dalaman. Ia juga mengalakkan ketumpatan tulang  yang lebih kuat , 


Kandungan Erojan
  • Tongkat Ali 
  • Maca -Boleh baca di SINI mengenainya
  • Butea Superba  - Boleh baca di SINI mengenainya
  • Cuscuta Chinensis  - boleh baca di SINI mengenainya
  • Tribulus Terrestris - boleh baca di SINI mengenainya
  • Horny Goat Weed - boleh baca di SINI mengenainy
Wowww ! Kandungan dia ! Kalau korang rajin baca semua tu, korang mesti akan beli punya Erojan ni. Hahaha.. Padu wehhh ! Diorang satukan semua herba herba tradisional di dalam satu bentul pil kapsul ! Dan kita guna sehari 2 kapsul jer.. dah memadai. 

Erojan juga mempunyai sijil kelulusan dari KKM dan sebagainya. Boleh rujuk di SINI





Hari pertama guna..

3 hari selepas guna Erojan

Kesan Erojan pada aku : Pastikan sebelum mengambil Erojan , korang makan terlebih dahulu. Selepas setengah jam makan , baru amik Erojan. Cam aku , aku akan amik sejam sebelum workout. Tapi kena loading la dulu. JANGAN SESEKALI MAKAN DENGAN PERUT KOSONG yer ! 

Semasa aku guna Erojan , aku kena berhenti amik Pre Workout supplement. Nak tengok camana dia punya kesan pada aku. Sebelum ni, jika tak guna apa apa supplement , dalam gym... aku mampu bertahan sehingga sejam. 

Tapi aku tak puashati sebab peluh tak berapa nak banyak. Selepas guna Erojan , dia punya peluh.. perghhh ! Puashati sangat. Aku tak perlu lama dalam gym pun tapi aku punya tenaga lain macam. Reps dan set boleh berganda tanpa bantuan spotter ! Otot pun terasa lebih padu berbanding sebelum ni. Itu baru beberapa hari.... 



Paling ketara.. aku tak rasa dah kesengalan pada bahagian belakang lutut aku yang mana sebelum ni jika lepas 'leg day' aku mesti akan mintak wife urutkan kat situ ! Serius.. aku pun tak sangka ! Bila aku baca balik kebaikan Erojan ni, baru aku faham. Rupa rupanya turut menguatkan tulang dan juga otot. 

Ketiga.. angin ! Ketika pertama kali aku makan, angin keluar membuak buak ! Angin dalam badan. Awalnya aku ingat tak sesuai untuk badan aku. Rupanya tidak ! Dia memang buang angin dalam badan dulu. Huhuh.. Dan pastikan , makan Erojan selepas makan yer.. Makan yang berat. Jangan makan cikedis pastu makan Erojan lak ! Haaa.. Tak ok tuu.. Huhuh.. 

Hari ke 5 aku guna, dah boleh rasa perbezaan pada otot badan. Dan di bahagian perut pun, lemak berair dah kurang ! Ooooo.. patut la ! Dalam Erojan ada juga khasiat membakar lemak. Perghh... lengkap !  Peluh atas bawah dibuatnya aku.. 

Patutlah harga dia boleh tahan. Bukan calang calang punya produk haa... Tu belum cerita perfomance atas katil.. Hee..

Hari ke 5 
Kalau korang konsisten guna Erojan , InshaAllah akan beri kesan positif. 

Dapatkan pandangan doktor anda terlebih dahulu sebelum menggunakan Erojan. Boleh dapatkan Erojan di Instagram Erojan For Men  atau whatsapp terus ke 0182714042


You May Also Like

5 comments

  1. Baguih ni utk kesihatan lelaki. hehe.. Jemput join GA saya untuk menang wallet free original brand F.timber & Nichi :) http://www.aimisyahirah.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html

    BalasPadam
  2. wah..bgus la kalau sesuai amik erojan ni. tapi yelah bukan semua org yg sesuai amik..kena jaga jugak benda lain

    BalasPadam
  3. org sakit buah pinggang boleh ambil kah

    BalasPadam
  4. Kenapa tak boleh ambil klu perut kosong?

    BalasPadam