Kenapa korang perlu pakai cermin mata ?

by - Januari 09, 2021

Lama dah aku sarankan kawan kawan untuk buat cermin mata kat sini.. Er , kat mana tu ? Kat kedai cermin mata viral yang cukup friendly lagi mudah kawtim kata orang.. yakni Eyes Vision Group, Sungei Wang di Bukit Bintang , Kuala Lumpur. Hehehee.. Risau Covid 19 ? Senang jer.. Ikut je SOP . Kat sana , memang ikut rapat sangat la SOP. Takkan ada bersentuhan atau berdekatan. Masing masing menjarakkan diri. 

Cakap je bingkai camana korang nak.. tahan lasak , murah , bajet baik punya atau berkualiti dengan harga yang gempak serta nak nampak muda serta bergaya ? Eh.. macam macam ada la ! Nak lagi syok.. untuk elakkan korang boring lepas buat tempahan , boleh lepak minum kopi serta makan kek sedap kat situ. Duduk diam diam situ dan main handphone.. Tunggu sampai spek siap ! Senang kan ?

Ramai dah kawan kawan aku terutama di Facebook ni , pergi buat kat sana. Dan mereka confirm kasi feedback positif sangat. Malah mereka kembali lagi bersama rakan rakan atau bawak ahli keluarga untuk buat spek lagi. 

Sekolah bakal bermula tapi nampak macam bermasalah skit.. kan ? Maka kelas online mesti jadi pilihan. Dengan itu , anak anak akan mengadap gajet dengan satu jangka masa yang lama. Perlindungan mata mereka camna ? Bahaya kalau dibiarkan. Dari kecil lagi boleh rabun silau ! Rabun silau jangan main main.. sampai ke tua bermasalah ! Cam aku. Huhuh.. 

Kawan aku , bawa ahli keluarga dia.. 4 orang gi buat spek , cukup teruja bila dapat tahu harga dia kena bayar cumalah RM500+. Banyak diskaun gitu. Camana boleh dapat diskaun gitu ? Cakap je dia kawan Ben Ashaari ! Hahaha.. Aku tak dapat apa apa komisien tau.. Haaa... Korang je dapat untung. Aku ada senyum je la. 

Untuk spek kanak kanak , ada perlindungan Blue Ray. Korang tau apa itu Blue Ray dan kenapa merbahaya untuk mata kita ? Ingat.. bila melibatkan Blue Light ,  bukan budak je terkesan.. orang tua cam kita pun sama gak ! 












Dapat free gift bila beli spek kat sini ! Hehehe.. Takkan pulang tangan kosong punya... Kalau korang nak tau dengan lebih lanjut , jangan tanya aku. Hehehe.. Korang boleh terus Whatsapp ke tokey kedai tu.. haahhaa.. Leh deal apa korang nak. 

Alamat Eyes Vision Group : Ground Floor G-096, Sungai Wang Plaza, Plaza Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur
Whatsapp :  Mr. Jun ( 016 3636 464 )


 



You May Also Like

7 comments

  1. Dah lama teringin nak buat spek dekat sini . Nanti kalo pi kl nak cuba lah buat spek dekat sini

    BalasPadam
    Balasan
    1. ..good to know..thank you

      Padam
  2. that dah buat spec kat sini . almost 3 years ago still elok . tahan lasak . saya pulak jenis hiking . aktiviti outdoor semua . mmg terbaik . rege pun berpatutan

    BalasPadam
  3. that dah buat spec kat sini . almost 3 years ago still elok . tahan lasak . saya pulak jenis hiking . aktiviti outdoor semua . mmg terbaik . rege pun berpatutan

    BalasPadam
  4. Buat dekat sini memang puas hati.. hari tu cuba buat lain dekat Ipoh ni.. tapi tak sama kualitinya.. harga pun mahal. Cepatlah reda Covid-19 ni... Tak pergi buat spek yang berbaloi ni.

    BalasPadam
  5. Buat dekat sini memang puas hati.. hari tu cuba buat lain dekat Ipoh ni.. tapi tak sama kualitinya.. harga pun mahal. Cepatlah reda Covid-19 ni... Tak pergi buat spek yang berbaloi ni.

    BalasPadam
  6. Memang best tak rugi buat sini. Den sdiri jimat 500 utk power 700 😍😍 tq ben

    BalasPadam