Jelajah Blog IBU : NazRin's wifey .. Eiymann's ibu

Membaringkan diri ku ini di blog milik PUAN E-CAR NAZRIN sebentar sambil melihat apa apa yang menarik ... Semua menarik !

Blogger kita ni .. ada satu menda yang dia minat sangat nak buat .. iaitu .. tu korang kena baca sendiri .. tak leh tulis sini .. very the very punya ... huuhu.. Ada dia tulis nape dia nak aku jelajah blognya .. tapi aku nak copy paste kat sini , mmg banyak aku kena edit wooo .. hehehe ..

Jadi ... aku syorkan malah aku galakkan korang .. ppsstt .. g join .. sebab ??? dia antara blogger IBU yang fofular ... tk caya ??? g tengok sendiri ...

Jangan lepaskan join blog blog gini ... skit skit lama lama jadi bukit ... Berkenaan blognya .. aku takde apa nak komen .. cuma .. cuma ..font tu...hehehe... tu jer ... kena tengok balik yer ..

Pada yang berminat nak jelajah blog IBU ni ... jooomm >> NazRin's wifey

1 ulasan:

  1. whooottt...whoootttt... puan punyer belog dtg lagik.. tenkiuu noo sbb dh baring2 kt umah belog Ai (ade bwk kuaci x aritue?) hehe..

    silalah baring2 slalu.. ;-)


    -belogger yg ferasan fofular-

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI