Ahad, 25 April 2010

Jelajah Blog KHAS : Aku tetap Aku

Sebelum aku turun bawah .. aku terjumpa satu blog ni .. mmg aku salute la... dia ada inisiatif buat blog .. bukan nak mintak sedekah tapi berblog kerana suka suka .. Haaa ..macam ni la best ...

Tabik la bro ... sapa sangka manusia begini mempunyai cerita cerita yang menarik untuk berkongsi bersama ... Hurmm .. macam macam cerita dia tulis dalam tu .. aku rasa mmg sesuai kita semua baca .. Kenapa ? Korang masuk .. tengok .. baru tau .. tengok header dia dulu ... hehehe...

Blogger yg berasal dari Melaka ini bernama ... neehh.. korang cari sendiri... belajar belajar menjelajah blog orang .. hehehe... saja je kasi korang masuk dan baca ... baru best ...

Apa pun .. mmg best .. tabik hormat bro ! ... jom jelajah blog KHAS >> AKU TETAP AKU

3 komen :

cikgadis berkata... [Reply to comment]

a aa...mmg first time jumpa empunya blog yg istimewa mcm ni. (n__n)

mmg best la!

zuanjoe berkata... [Reply to comment]

mmg best... kreatif :)

Mohd Sukur Ibrahim berkata... [Reply to comment]

en. ben...tq sgt2 sudi review blog sy..terharu giler la..sama2 kita sokong utk memajukan diri masing2 k..masih byk yg perlu sy belajar..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI