Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 19 April 2010

Jelajah Blog : Saya Suka Taip

Salam .. selamat pagi ..

Entri kedua pagi ni , aku nak menjelajah dua blog sebelum aku g turun bawah nun .. nak bertugas .. jaga booth..hahaha .. aku relaaaaaaaaa..relaaaaaaaaaa..sanggupppp... kenapa ? tu tunggu entri akan datang ..

Blog yang aku nak g ni , SAYA SUKA TAIP ( aku pun ) milik NISA .. Gadis kecil molek ni menggunakan header yang penuh dengan makna .. tak caya , nanti g tengok sendiri..

Menurutnya dia dah lama perhatikan segmen aku ni tapi segan nak join sebab malu kat aku .. hehe..silap lak .. dia malu nak suh aku jelajah blognya sebab takut tak cun .. Alaaa..semua blog tak cun dik .. kalau cun , lama dah diorg simpan dalam frame ..gantung kat dinding rumah .

Kenapa dia nak join ? Dia nak kasi up dia punya traffic dan blog .. huhu ..semua nak join ni mempunyai fokus yang sama .. mau kasi upppp itu traffic.. insyaAllah .. entri besh maka ramai la masuk .. Mcm Ben ni , mana la best sangat entrinya .. harap tayang muka je .. tu pun tak ramai gak masuk .. hahah.. guwau jeee

Panjang lebar dia cerita latar belakang blognya .. Bagus bagus ... aku tamoooo cita kat korang ..korang kena masuk n baca sendiri ..

Blog ni .. bagi aku sangat mudah load.. tak menyusahkan korang untuk tunggu lama lama ... Ok .. cita banyak tamooo , jommm g jelajah blognya >> SAYA SUKA MENAIP

4 komen :

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Hahaha...mmg betul tu, bukan bess sangat tulisan koo, orang masuk sebab kesiannn....tuu diaa, ayat nak kena baling dgn besi dah keluar...tapi sapa tak join segmen2 koo ni, rugi beb!...ibarat makan tak de sambal belacan dgn ulam2....

eD's photography berkata... [Reply to comment]

teringin nak diterjah tapi hanyalah gambar2 dalam blog tu..huhu..
pastu berat lak....apapun blog ben ashaari best :)

panglima berkata... [Reply to comment]

Akhirnya bagaikan budak di berikan PSP...seronok bagai na Kay;D hehehehehe....

helena's berkata... [Reply to comment]

kalaulah saya juga diterjah,.,huhuhu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI