Nak jadikan realiti ??

Salam .. selamat pagi

Blog List Suami Isteri aku keluarkan la... aku letak dalam TOP 5 BLOGGER ...Biar bersaing sedikit dengan blogger yang lain .. baru best kan ...

Wife kena g outstation kat Grik pagi ni .. jadi aku kena antar dia ke ERL sebelum kul 620.. aku bangun tadi kul 5 .. sempat jengok blog dulu tu .. mmg dah jadi tabiat ... huhu..masak tul aku neh ..

Wife lama dah bangun .. dia kemas beg dia kat bawah ..pastu baru kejut aku ... Siap punya siap .. kul 6 baru kuar rumah .. ermmm. .dia tanya aku samada sempat ke nak naik ERL 620 .. Aku tanya dia semula samada nak aku bagi sempat ke ? Huhuh...

6.10 dah sampai stsn ! Biasanya dari rumah ke stsn tu amik masa 20 minit .. sebab terlampau banyak traffic light .. ( Psstt ..aku kat stsn Erl ni ...mamat kat sebelah aku ni dok sibuk main PSP lak.. adehh ) .. ok sambung ... ngumpat sat tadi ..

Haaa..awal kan sampai ? Aku antar dia dulu baru aku g parking kereta ... aku terpaksa buat pusingan U-Turn yang agak jauh selepas turunkan dia di depan stsn ..Takpe la...janji dia sempat ..

Bila dah selamat parking kereta , aku pun g la ke kaunter tiket.. beli tiket ... Aku tengok ada satu minah ni dok berdiri kat berhampiran kaunter pertanyaan .. Ermm... macam aku kenal je perempuan tu berdasarkan tubuh badan dia ... Hehe.. aku kan rabun .. spek dah patah ..ada dalam kereta .. tak pe la..

Aku nak cepat .. wife aku ada kat bawah dah .. Lepas dapat tiket .. aku terus masuk ... Sedang aku berjalan , aku terdengar orang panggil aku ... Aku pusing belakang ..

" Ler .. tak masuk lagi ?? " aku tanya dia ..

" Orang dok tunggu dia kat luar tu !" wife bagitau aku ..

Jadi perempuan yang berdiri kat kaunter tu wife aku la yer ??? Masalah tul tak de cermin mata ni !

7 ulasan:

  1. morning ben...hahhahah, mmg kalau dh rabun tak ada benda tu...semuanya hancus......

    beli baru ben, nanti yg lama buat tambahan,,,, sekurangnya ada 2....

    BalasPadam
  2. aduhai... same la... saye kalau xde spek jawabnye jangan kate pening ngan tak nampak, sejam kemudian leh muntah2...

    BalasPadam
  3. hahahaaa...apelah encik Ben ni,tapi mmg betul kalau dah rabun tu orang senyum kat kita pon tak nampak apa-apa...

    BalasPadam
  4. ihik..susah gak kan kalau spek dah jd peneman setia..kalau patah ke hilang ke..alamak kabur la dunia...nasib baik x tarik tangan org lain..hehe

    BalasPadam
  5. hahaha pepagi encik ben memang suka wat lawak la.. adeiiii sakit pewot dni gelak nieh.. ololo cian akak. isk3.. encik ben sila wat spare spek beberapa ketul pasni. hehe

    BalasPadam
  6. wakaka..ben dh xnmpk istri sndri..

    BalasPadam
  7. bro..cepat2 la beli spek baru..hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.