Segmen Baru : Jelajah Blog IBU :

JELAJAH BLOG tetap diteruskan ... aku akan update skit skit .. tamo banyak banyak .. nanti jadi tah hapa hapa ... korang jgn risau tau ... aku berblog bukan sehari dua .. selagi aku hidup selagi itu aku berblog .. dah jadi hobi no1 skang ..


Skang aku nak buat satu lagi segmen khas ... khas buat ibu ibu yang ada blog .. Kenapa ? aku dah jelajah beberapa blog ibu ni .. ermmm... ada rasa terharu .. kesian dan gembira ... jadi aku nak buat segmen jelajah blog ini khas buat mereka ... JELAJAH BLOG IBU

Jadi para ibu ibu ... tunggu apa lagi .. jgn malu malu .. saya takkan ulas mengenai blog anda .. tetapi kandungan .. saya akan menceritakan kandungan blog anda itu kepada blogger / pembaca lain .. jadi semua orang akan berkongsi maklumat serta mendapat kawan baru .. kan kan ..

APA YANG PERLU ANDA BUAT IALAH ;

1 ) HEADER blog BEN ASHAARI

2) linkkan ke entri ini ..

3) cerita serba sedikit mengenai blog anda ... itu akan membantu promosi blog anda ..

4 ) dari mana anda tahu mengenai SEGMEN JELAJAH BLOG IBU ini ..


tu jeeeeeeeeeee.. ok ???

p/s : blogger yang dah penah dijelajah pun boleh buat juga... setiap blog yang saya jelajah , akan saya masukkan dalam blog list terbaru saya .. TOP 5 BLOG IBU ... ahaks

HEBAHKAAANNNNNN ..sapa cepat dia duluuuu

127 ulasan:

  1. saya pun seorang ibu. Boleh lg ker nak masuk dalam list..??? hehehe...

    BalasPadam
  2. Jap ek wat N3 nak join gak...

    BalasPadam
  3. wahhhhh.... ada lagi!!!!

    cayok...cayokkk....

    nanti ain hebahkan satu malaya dan sampai obersea sana nun....

    tunggguuuu....

    BalasPadam
  4. otai jelajah
    banyak btol idea
    haha

    BalasPadam
  5. En. Ben,
    Sy nak join gak Jelajah Blog Ibu(Yang ini pun jgn lupe ek Saya mahu Blog Saya Di jelajah Oleh Ben Ashaari)

    http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  6. Meh la tgk

    http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  7. Salam En.Ben...

    Saya dah buat post ye.. jangan lupa singgah..

    http://sha-noraishah.blogspot.com/2010/04/segmen-baru-ben-ashaari-jelajah-blog.html

    Terima Kasih..

    BalasPadam
  8. en ben..meh la jelajah blog ummi ni..

    http://syikin-awalktoremember.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  9. salam ben. hope awk jelajah la yek blog saya ni

    http://asfaliza.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html


    yg entry dl pun awk belum jelajah lagi kat sini

    http://asfaliza.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

    BalasPadam
  10. ben aku nak joinn...nak menumpang glemer ko..ni ben..mimilarra>http://larradanish.blogspot.com/2010/04/ben-ashaarisegmen-jelajah-blog-ibu.html#links

    BalasPadam
  11. thanks..akan join sekali lagi

    BalasPadam
  12. haha..
    amat menarik~
    pas neyh top 5 anak plak
    ^^

    BalasPadam
  13. Nak join lagi boleh...he he he :D

    BalasPadam
  14. Alamak, sorry Ben...ter"sent" pakai hubby's nya nama lak tadi...uhuks :D

    Nantikan entry "hebahan" from me ;)

    BalasPadam
  15. salam Ben..sudi la kiranya menjelajah ke blog ibu..

    ini link entri

    http://kasehabadi.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  16. salam ben....saya pon nak jugak....nak jugak....
    sila semak yee...

    http://miemieyslamzer.blogspot.com/2010/04/ingin-jadi-top-5-blog-ibu-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  17. wah lebih hangat dari biasa...

    saya pon nak jugak..nak..nak..nak..sgt...
    n3 dah siap....
    sila jelajah nnti yee...

    http://miemieyslamzer.blogspot.com/2010/04/ingin-jadi-top-5-blog-ibu-ben-ashaari.html


    http://miemieyslamzer.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. salam ben..sekali lg sy sertai ..utk kaum ibu pula...

    http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    *** blog under maintenance, sbb tu b'ground kosong..

    BalasPadam
  19. salam en. ben

    zai pun join jugak

    http://spiderlily-zaidah.blogspot.com/2010/04/segmen-baru-jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  20. thanks for the opportunity...done the entry http://liza365.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  21. Salam Ben, sori akak bz sangat weekend...hehee..baru terbaca, nnt akak buat entry khas eh? Sampai bila Ben buka jelajah blog ibu nih?

    BalasPadam
  22. Salam..

    wahhh.. kejap ajer dah penuh kan!.. huk huk huk..

    tak per la.. sy tetap wat n3 pasal tu..

    nie link sy
    http://e-nawanisfan.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  23. Tq...dh masuk dlm list Ben

    BalasPadam
  24. Salam kenal en Ben..

    kakyong pun suka juga blog kakyong dijelajah oleh en ben.. sila lah, jemput ke Catatan Ibu

    http://kakyong72.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  25. Terime kasih saudara Ben..
    dah masuk dalam list ituw.. ^_^

    BalasPadam
  26. salam..selalu jadi silent reader je :)...dapat tau pasal ni melalui blog kawan..k nanti sy buat entry jelajah blog ibu insya allah...sy bangga menjadi seorg ibu!all mothers are!

    BalasPadam
  27. salam ben.. nak confirm skali lg...
    mereka y dah join jelajah blog blh join skali lgkn utk segmen kaum ibu???

    BalasPadam
  28. salam kenal en Ben...

    saya juga nak turut serta dalam segmen jelajah blog IBU nih...

    ini link saya ye...

    http://diariummi.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  29. salam kenal en Ben...

    saya juga nak turut serta dalam segmen jelajah blog IBU nih...

    ini link saya ye...

    http://diariummi.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  30. Salam En.Ben..
    salam kenal..
    uisshh...boleh masuk lagi ke top 5 tu..hehe...org yang ke 30 komen ni..
    ni entry sy..

    http://nurulazhamsfamily.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  31. Salam En BEn..silalah jelajah blog saya juga, saya seorang IBU..^_^

    http://mamalieyna.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-baru-jelajah-blog.html

    Thanks in advance..!

    BalasPadam
  32. tahniah .. ini adalah satu usaha yang baik yang dapat menyemaikan perasaan kasih sayang kepada ibu dan sesama ibu serta bakal2 ibu.

    al-lavendari.blogspot.com

    BalasPadam
  33. Salam ..
    Saya pun nak join juga...:-)
    Done the n3..
    Jemput la ke
    http://thahirtinnie.blogspot.com

    BalasPadam
  34. Salam ..
    Saya pun nak join juga...:-)
    Done the n3..
    Jemput la ke
    http://thahirtinnie.blogspot.com

    BalasPadam
  35. salam singgah... saya nak turut serta juga... sudilah kiranya singgah.... hehehee

    http://ecatir.blogspot.com/2010/04/jelajah-bersama-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  36. salam bro ben :) ieda pon nak join skali boleh?

    http://iedaluvsham.blogspot.com/2010/04/segmen-baru-jelajah-blog-ibu.html

    mekacih.. :)

    BalasPadam
  37. Salam En. Ben,

    Saya nak join segmen ni ya..

    http://unlistedone.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-ben-ashaari.html

    thank you! :>

    BalasPadam
  38. nk juga! :)

    http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-baru-jelajah-blog.html

    tq

    BalasPadam
  39. Salam, en. ben
    saya nak mencuba nasib...bole ye???

    http://hadifhadifah.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-baru-jelajah-blog.html

    tq...

    BalasPadam
  40. salam, en.ben
    saya nak mencuba nasib

    http://hadifhadifah.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-baru-jelajah-blog.html

    tq.

    BalasPadam
  41. huih..boleh join lg ke nih??

    ramai bebenor participant nyer...huhu

    BalasPadam
  42. salam en. ben!entry dah siap!thank you!

    http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  43. hi,

    nampak cm dah tersenarai 5 blog ibu tu..xpelah, i just drop my entry 'bout your new segment! and also be ur follower..come & be my fren too, send regard to ur lovely wife..

    http://messhl.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-ben-ashaari.html

    salam

    BalasPadam
  44. En Ben,
    Jemput jelajah blog ANASTASIA - DUNIA CINTAKU

    http://anamio.blogspot.com/

    TERIMA KASIH

    BalasPadam
  45. sy seorg ummi pun nk join,alang2 dh blogging kan....

    timekasih encik ben yg baek ati wat segmen2 mcm ni,1st jumpakk...:)

    ni link entri sy..silalah terjah

    http://ummi-hanie.blogspot.com/2010/04/menarik-jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  46. Salam en.Ben... saya berminatlah nak joint JELAJAH BLOG IBU tu...bolehlah kiranya en. Ben memberi komen tentang blog saya yg tak berapa nak meriah tu.. blog saya berkenaan kek.. semoga dgn segmen jelajah ini blog saya akan lebih dikenali..
    thanx..
    http://www.nukilanku-ifahlatif.blogspot.com

    BalasPadam
  47. slam en. BEN ASHAARI..tolonggggggggggggg..jgn anaktirikan blog aQueen yg tak pemes lagik ni...heran cmner org punya traffic giler2 punya jem... tolong ek.. selamatkan blog aQueen yang penuh sgt dengan gambar yg aQueen shoot...pls...adakah gamabr yg terlampau byk bleh menslow kan traffic?? pls ek.. pegi la blog aQueen...!!hehe..
    http://ameliashafer.blogspot.com/2010/04/siri-jelajah-blog-oleh-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  48. salam ben. akak pun teringin nk join terjah2 blog ni. silalah terjah ke blog akak yer di :
    http://rossitamz.blogspot.com.

    blog akak ni hanya mengenai aktiviti seharian akak bersama keluarga dan aktiviti2 setempat (setaman). ada gak cerita pasal masak2 dan makan2 dan juga hasil tangan...

    BalasPadam
  49. salam en Ben.. syabas dengan kerja kerja amal segaligus promote blog..bagus..2 in 1 kan...nak jugak join Jelajah BLOG IBU. Saya pun ibu tapi blog ni baru lagik... simple je bekenaan aktiviti masak n sedikit tentang anak

    http://izahdaut.blospot.com

    BalasPadam
  50. Salam di pagi hari tuan rumah!

    Intan nak join lagi ye :)

    Nie entri nya...

    http://babyintan.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    Hopefully sudi lah Ben jelajah lagi blog Intan nie :D

    BalasPadam
  51. salam Encik Ben

    semoga sudi jelajah ke blog saya untuk berkenalan dengan sikembar Elly dan Emmy..

    Teguran dan kritikan dari Encik Ben amat di alukan.. supaya dapat memperbaiki dan meningkatkan prestasi penulisan blog Coretan Uda

    http://coretanuda.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    terima kasih

    BalasPadam
  52. salam en ben, akak nak join sekaki lah.. dok jauh kat mersing tapinya.. teringin gak punya ramai kawan..
    thanks ben ni add akak
    http://kaksu72.blogspot.com/

    BalasPadam
  53. salam en ben, nak join gak lah... boleh ke..maklumlah jauh kat mersing ni...sudi2kan menerjah blog mama ni yer hehe..
    http://kaksu72.blogspot.com/

    BalasPadam
  54. salam Incik Ben nak gak ler menjoinkan diri lam segmen anda ni..sudi2 la yer menjenguk blogku ini..

    http://qasehadam.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  55. salam ben, nak mencuba nasib lagi ni..

    ini link sy :

    http://www.keluarga-mifzal-arsyad.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-oleh-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  56. Salam En Ben.. Saya berminat untuk menjoinkan diri didalam segmen en Ben ni.. So sudila kiranya menjengahkan diri ke blog umidanish di :
    http://umidanishku.blogspot.com/2010/04/segmen-jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  57. Salam en ben

    Salam ziarah...sebenarnya ada jugak terbaca sebelum2 ni..tapi hari ni baru kak N rasa nak turut serta dgn jelajah blog oleh ben ni..mungkin sebelum ni baca sekali lalu dan x sempat nak amati maksud sebenar..ok kali ni akak nak join jugak..

    http://hari-hari-nj.blogspot.com

    blog kak N lahir selepas akak bekerja sendiri..dulu keja makan gaji x de chance ler kan..lg pun hak syarikat kan x kan nak salah guna..dan blog akak adalah sebagai catatan harian hidup akak..bisnes akak dan family tersayang.. berkongsi minat dgn geng alam maya yg sama minat juga..apa saje la.. mcm diary pun ye..dan paling akak suker sbb akak mmg suker amik picture so letak la kat blog..jadi blogger x de snap pic mcm x sah rasa..

    BalasPadam
  58. Salam ziarah...walaaa nie lagi hebat dari rancangan terjah kat tv3 tu..hehee

    BalasPadam
  59. salam Ben..

    saya dah menjoinkan diri.. dan semestinya saya adalah seorg ibu.. hrp Ben sudilah jenguk blog saya yer...

    http://zue-oklatu.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-baru-jelajah-blog.html

    BalasPadam
  60. Salam En. Ben,
    Hok..alohhhhh, larat ke Ben nak terjah menerjah blog ni. Whatever it is...makcik pun dah terjebak join segmen ini. Hehe..

    BalasPadam
  61. Tahniah ! Tahniah !

    Mestilah saya nak join .

    BalasPadam
  62. salam en.Ben,

    sudi2kanlah jelajah blog saya yang tak seberapa nih....
    http://rosrusli.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-oleh-ben-ashaari.html

    jasa anda dikenang

    BalasPadam
  63. mr.ben nak join jg....harap2 blm t'lambat la yer.....tqvm.

    http://damyakaudihatiku.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  64. salam Mr ben,
    Ni akak mai nk join sekali oopppsss...2 kaki...

    sudilh singgah ye...

    http://4fn1mn.blogspot.com/2010/04/segmen-jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  65. salam Mr ben,
    Ni akak mai nk join sekali oopppsss...2 kaki...

    sudilh singgah ye...

    http://4fn1mn.blogspot.com/2010/04/segmen-jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  66. Salam Mr ben, nie akak dtg nik join sekaki...opss 2 kaki...

    sudilh terjah ke:

    http://4fn1mn.blogspot.com/2010/04/segmen-jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  67. Salam BEN dan Terima Kasih

    Sudi2kanlah melayarinya http://warisanayahbonda.blogspot.com/2010/04/siri-jelajah-blog-ibu-oleh-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  68. Salam Ben. Ni adh kali kedua la siti mintak Ben jelajah blog siti. Harap kali ni Ben datang la jenguk yer.

    http://teratakibu.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-baru-jelajah-blog.html

    terima kasih

    BalasPadam
  69. En Ben,
    Baru perasan url x lengkap..ni yg betul utk entri Jelajah Blog IBU

    http://anamio.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    Jemput-jemputlah yer..

    BalasPadam
  70. wah makin hebat blog ben ni..dah sedia hebat bertambah hebat..ok ok nanti asha join gak...takde tarikh tutup kan? ehhehehehe

    nti sila bagi komen @ ulas kaw kaw tau...sy suka dikomen membina...

    good nite..

    BalasPadam
  71. salam en ben
    zana pun nak join
    and dah up entry pasal segmen nie pun
    here the link :

    http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-by-en-ben-ashaari.html

    sila lah bagi komen apa yang patut yerk utk blog zana tu....mana2 yang boleh di perbaiki lagi....need your advise

    BalasPadam
  72. ada tarikh tutup tak? saya nak buat, tapi tak sempat ar harini.. tengok la malam kang saya buat kalau sempat ek

    BalasPadam
  73. salam en. ben..


    ahkak pun nak join gak.. silalah jelajah ke sini ye -----> http://shamleen.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html


    tenkiu..

    BalasPadam
  74. salam en. Ben

    Saya pun nak join gak...
    sila la singgah blog saya yg comot ni..harap mendapat komen membina daripada en. Ben..

    http://myhaiqal.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibuben-ashaari.html

    TQ

    BalasPadam
  75. Salam Mr Ben...

    Mama Adli nak join....entry dah buat...
    feel free to jelajah Blog Mama Adli....

    http://mamaadli.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  76. hai uncle ben!!

    adam dah wat entri tatau la menepati citarasa uncle ni. silalah terjah, tapi terjah dgn sopan santun yer. jgn sampai roboh blog adam nanti yahaha!

    http://mynameisadamrayyan.blogspot.com/2010/04/uncle-ben-ashaari-sila-terjah-blog-adam.html

    BalasPadam
  77. salam...2 puteri dtg menjemput uncle ben ke blog kami utk sama2 berkongsi apa yg patut...dan jangan lupa tinggalkan komen uncle ben yg bernas tu yer dalam blog kami nanti...

    muahhhh...syg uncle ben...

    sila jelajah yer uncle ben..

    http://ibuayahdamia.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  78. Salam En. Ben,

    Sy pun dah join...harap ok.
    Ni link..

    http://marsha-marshashahirnnia.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-segmen-baru.html

    Feel free to visit blog sy...TQ!!

    BalasPadam
  79. salam..

    org lain masuk.. sy pon join jugak la..he..he..

    http://adyshariz.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-ye-bukan-ben10.html

    moh le ke sini.. ye

    BalasPadam
  80. Salam...nak tumpang gak ah masuk...

    http://sitisifir10.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    thanx in advance

    BalasPadam
  81. salam.. en.Ben, saya baru ari ni jelajah blog en.ben..nak join sekali..

    meh jegok blog saya..
    http://farrisya.blogspot.com

    BalasPadam
  82. http://ibudamia.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-baru-jelajah-blog.html




    NI LINK SAYA..

    BalasPadam
  83. slm En Ben,
    sudi2kanlah singgah yer... TQ

    http://mamaaerish.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-baru-jelajah-blog.html

    BalasPadam
  84. salam cik Ben. ibu pun nak join. Betui tak ni..?

    ni link ibu:-

    http://sufyrayyan.blogspot.com/2010/04/segmen-jelajah-blog-ibu-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  85. halloo.. boleh join lagi tak ni??

    ini linknya ye..

    http://mylittleone-danish.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-oleh-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  86. salam en ben,...me wanna join:)

    here is my link..

    http://szsh.blogspot.com/2010/04/segmen-jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  87. Assalamualaikum En .Ben

    sudi-sudilah jengah blog saya, kat bawah ni link dia

    terima kasih ye

    http://crazymoney71.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  88. wah..ramainya yg dah joint
    gud luck korang

    BalasPadam
  89. en ben, thanks to drop by to my blog..kim salam org rumah!

    salam

    BalasPadam
  90. ni den punyo link

    http://momguess.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  91. salam ben...akak baru nak belajar berblog....x pandai sangat...income pun belum..tolong tunjukkan apa yangx kena ngan my blog...pengunjung tu ramai gak...tq...i join niii..

    terjah blog akak yer...naluri sekeping hati

    http://tunoor73.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  92. salam En. Ben.
    free2 nanti jumput singgah ke blog saya yer..ni link nya
    http://ibudalila.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-oleh-ben-ashaari.html

    terima kasih :)

    BalasPadam
  93. sila la jenguk blog saya
    http://damiaqish.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  94. http://mdm7781.blogspot.com/2010/04/jelajah-oleh-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  95. salam,

    ben...ai dah buat entry ni...sila la ziarah dan komen ke apa2 ke...

    http://mdm7781.blogspot.com/2010/04/jelajah-oleh-ben-ashaari.html

    tq

    BalasPadam
  96. nurul radhiah

    hi ben, welcom to my blog http://babysave-d-earth.blogspot.com

    but still msukkan bahan2, story bout bfeeding, natural parenting, my family n me

    BalasPadam
  97. dh buat entri bole terlupa plak nk link...

    http://suhariz.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  98. salam en ben,

    kalo rajin singgah2 lah yer

    http://mimyara.blogspot.com/

    BalasPadam
  99. Salam En. Ben..

    Ai tanpa segan silu nk suh En. Ben baring2 kt blog Ai:

    http://ecarnazrin.blogspot.com/2010/04/blog-org-lain-dh-lame-dijelajah-enben.html

    klu nk dtg umah Ai tue, jgn lupe bwk kuaci skali ek..ekeke..

    BalasPadam
  100. Salam En Ben,

    Come & chit-chat at my Chatterbox. Ur lovely wife & the whole family are also welcome..

    http://thehoneybunch.blogspot.com/2010/04/ben-asharis-blog-exploration-to-blogger.html

    Muchas-gracias! :>

    BalasPadam
  101. Salam En. Ben,

    Silala ke blog sy yang x seberapa tu..tq

    http://sweetnely.blogspot.com

    BalasPadam
  102. hai en. ben, jangan lupa singgah jugak kat umah akak tau

    http://contenghidup.blogspot.com/2010/04/singgah-singgahlah-ke-sini-segmen.html

    BalasPadam
  103. Salam..
    Akak seorg ibu bekerja dgn gomen. Baru tutup blog lama, tapi buka blog baru utk dpt semangat baru...
    Nak terjah? Silakan..

    BalasPadam
  104. salam en ben..
    harap2 sudi menjengah yer....

    http://www.benashaari.com/2010/04/segmen-baru-jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  105. salam

    sori tersilap link...nie yang betul...

    http://hasya-hana-hadif.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-oleh-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  106. jemput lah masuk ke rumah kita yg tak seberapa tu ye..

    kita dah byk kali komen kat merata-rata entry en. ben..
    takut en. ben lupa

    http://putubambu.blogspot.com

    BalasPadam
  107. En. Ben, Jemputler datang blog saya...

    http://zanmyly.blogspot.com/2010/04/orang-lain-dah-lama-kena-jelajahtp-ai.html

    tq..

    BalasPadam
  108. salam,

    En Ben...saya baru dlm dunia blogging ni..sudilah kiranya lawat blog saya yea...

    http://syamila02.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  109. jemput ke blog sy yer en. Ben.. harap dapat komen yang membina dr en ben

    BalasPadam
  110. :) jelajah blog IbuLuna jugak yea..

    me,Elle

    BalasPadam
  111. erms sori lupa lak bagi link tdik :)

    http://gerimisdhati.blogspot.com/2010/04/siri-jelajah-blog-ibu-oleh-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  112. Ben...sila dtg blog akak, jelajah blog akak yer..

    http://aleeya01.blogspot.com/2010/04/segmen-jelajah-blog-ibu-ben-ashaari.html

    tq so much n take care..

    BalasPadam
  113. salam..
    feel free to visit mine k.....


    http://diamilikku.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  114. http://happyrudy.blogspot.com/2010/04/segmen-baru-jelajah-blog-ibu.html

    Ben ...cuba jenguk2, ok.

    BalasPadam
  115. ok ni baru betul, http://honeyamour02.blogspot.com/2010/04/kenapa-perlu-ada-dalam-blog-list-ben.html

    BalasPadam
  116. salam ..
    sudi2 la jengah ke blog fiza yer ...

    http://sweetfiza.blogspot.com/2010/04/jelajag-blog-ibu-bersama-ben-ashaari.html

    tq..

    BalasPadam
  117. en ben...bleh tolong jelajah blog saya?hehehe

    http://violetgloves.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    time kasih

    BalasPadam
  118. salam en ben
    sy pon tk mau ketinggalan..mahu blog sy dijelajah n di komen..jgn lupe terjah jelajah tapak sy.

    http://cikpuanseti.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

    tq

    BalasPadam
  119. salam....saya dah buat entry pasal nieh nak join jugekkk...

    ini entry saya..

    http://azimahas.blogspot.com/2010/04/catatanben-ashaari-jelajah-blog-ibu.html

    BalasPadam
  120. besh2...menarik skali....tp fiey lom jd ibu gik....dtg usha2 jee ni...heheee ^.~

    BalasPadam
  121. Untuk kaum ibu je ea abg ben..
    Ala.. xder chance la..
    Bile nk wat sesi penjelajahan lg nie?

    BalasPadam
  122. saya juga seorang ibu...
    nak join gak le...:)

    http://yenyenstory.blogspot.com

    BalasPadam
  123. salam en. ben...saya nak join....teruja...tul...

    ok, sila datang ke blog saya

    http://inanazir.blogspot.com

    tq

    BalasPadam
  124. en. ben... ini url entry...

    http://inanazir.blogspot.com/2010/12/segmen-jelajah-blog-ibu-ben-ashaari.html

    tq

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009