Guna web ini untuk ubah gambar anda dan jadikan gambar profile!

by - Februari 13, 2021

Pergh.. Tak sangka lak aku ada web boleh buat secantik ni ! Dia punya crop gambar kita pastu jadikan gambar profile yang cun ! Crop dia kemas lak tu. Seolah olah ada designer duk kat belakang web tu haa. Hahahaha.. 

Aku tau pasal web ni bila terbaca lemparan kicauan burung di Twitter. Hahaha.. Kelakar lak bunyi eh ? Kicauan gitu.. Tweet la dalam bahasa orang media sosial ni. Ha, aku pun test la. Eh.. cun lak ! Terus aku save dan jadikan gambar profile. Tak perlu download aplikasi apa apa pun. Segalanya siap tak sampai seminit pun ! 

Yang bagusnya.. ada banyak pilihan design latar belakang haaa ! 













Amacam ? Haaa.. aku kata dah ! Hahahha.. Nak try gak ke ? Hahaahha.. Nak tau web mana eh ? Er.. sat nak ingat semula.. kat mana eh.. Kat mana eh... haish.. Lupa lak aku ! Hahaha... Kalau nak tau , komen kat bawah ni. Nanti aku kasi tau kat mana.

Lalalalaaa...

You May Also Like

5 comments