Kenapa jangan beli Kerepek Kak Joyah ni lak ???

by - Februari 22, 2021

Kisahnya gini..

Aku terima satu tawaran untuk review kerepek. Kak Joyah sendiri yang offer. Aku ok je la. Kerepek memang aku suka dari dulu terutama kerepek pedas. Payah nak dapat kerepek pedas yang menepati citarasa aku. Sedap tu memang banyak je ada di pasaran tapi yang aku nak tu , payah ! Gitulah.. 

Aku kata bagi dulu kerepek. Aku nak rasa. Kalau padu , baru aku setuju nak tulis di blog dan up di media sosial. Hahaha.. Ni aku dah up ! Mestilah sedap kan ? Yer... kerepek pedas ni , jangan beli satu. Kena ada dua tiga atau belikan juga untuk orang tua ! Bagi dia rasa juga. Takkan kita je kan ? Walaupun tak dapat gi ziarah dek kerana tak leh rentas negeri , carilah sesuatu sebagai penganti diri. Hehehe.. Kalau nak lagi syok.. jadilah agen terus. 

Ok ok.. Tu kerepek pedas. Ada satu lagi yang anak aku suka sangat ! Si Aariz bedal sorang jer makan. Tak nak share dengan sapa sapa. Huhhh.. bahaya sungguh la. Terliur sungguh yang lain. Hahaha.. Kena order lagi la jawabnya. Yang mana ? Tortilla Chips Spicy. Ni memang menjilat jari la... 

Bila sesuai nak makan ? Petang petang .. buat teh atau kopi.. lepak depan rumah.. tengok orang jogging, kita mengunyah ! Hahahaha.. Atau masa layan drama Korea. Haha.. Ni bahaya. Tau tau , abis dah woii. Hahaa.. 



Pilihan Kerepek Kak Joyah mantop ! 



Kalau nak beli , boleh terus mesej Kak Joyah yer... Berapa bintang ? Korang rasalah sendiri ! Tak sedap, marah kak Joyah tu. Sedap kalu.. kasi tau kawan kawan ! Kan Kak Joyah kan ?




You May Also Like

3 comments