Daddy belanja KokoJar Shake untuk anak anak sebab bagus minggu ni !

by - Mac 12, 2021

KokoJar Shake , sampai dah depan rumah. Viral kat FB , terliur tengok. Walaupun aku dah mula berdiet tapi nafsu terhadap coklat sukar dihindari ! Memang meleleh keluar dari sudut bibirku. Hahaha... Aku ingatkan aku sorang je hantu coklat gini.. Tapi rupanya aku dah ada pesaing ! Baru plan nak sorok satu bekas untuk aku.. tapi si Qhaliff dah nampak. 

Tak pe la.. 

Aku niatkan je nak belanja anak anak dek kerana diorang bagus minggu ni. Bangun pagi takda masalah. Gi sekolah tak banyak karenah. Alhamdulillah. Diorang permudahkan hari aku maka di hari terakhir , minggu ni daddy belanja KOKO JAR SHAKE na... pakat pakat share la yer. Abis , nanti beli lagi ! Sedap memang sedap tapi kena makan bersederhana. Barulah nikmat !



Senyum dapat eh ! Hahaha.. Tak sabar dia bukak nak makan. Aku pun jerit ala ala Cikgu Farah viral tu la... " Jangan Makan Duluuuuuuuu" .. Tunggu la adik adik yang lain. Zahra sekolah. Aariz dok lena. Dia bangun awal sangat pagi ni. Masuk tengahari , ngantuk selalu. Hahahah.. Nak tak nak, tunggu semua ada , kita makan berjemaah. Barulah afdal ! 

Ada 3 jenis rasa KokoJar Shake ni. Semua sedap sedap nampaknya. Dan aku rasa ramai dah jadi peminat setia.. kan kan ? Korang dah rasa ? Ke baru nak rasa ? Memang berbaloi la kalau makan beramai ramai. Tak baek tau makan sorang sorang. Menda sedap begini , kena share. Barulah murah rezeki. Hahahaha.. 







Memang melekat la coklat KokoJar Shake ni. Kaki coklat mesti puashati. Dan kalau korang tengah stress, gaduh ngan kekasih , pasangan atau apa jua masalah.. cubalah duduk tenang.. bukak KokoJar Shake ni dan makan. InshaAllah , mood kembali normal ! Hahahah.. Coklat la katakan.. Heee..

Untuk pengetahuan korang , KokoJar Shake ni gabungan buble rice dan mini Cococrunch. Kemudian disaluti dengan premium coklat melt. Bukan sebarangan punya coklat yer. Haaa, confirm puashati. Melekat teringat sampai ke dalam mimpi. 

Ok.. ni berita baik untuk korang. Kalau dah tau sedap, apa lagi ??? Selain membeli buat santapan, apa kata kita buat duit sampingan lak ! Haaa, kalau pandai bisnes... bukan sampingan dah ! Boleh jadi pendapatan utama gitu ! 

Apakah itu ? 

Jadilah agen KokoJar Shake ! Tawaran dibuka khas ni. Rugi tak terima. Korang dah la kaki makan. Pastu boleh jual kat kawan kawan, Sama sama bedal ! Sama sama riang gumbira gitu.. Hahahaha.. Barulah seronok kehidupan. Hee.. 

Camana nak jadi agen ? Korang boleh tengok link link di bawah ni. Boleh whatsapp terus atau pergi ke website mereka terlebih dahulu dan baca T&C dia kalau nak jadi agen.. Ok ? 

Whatsapp :  01162921562

You May Also Like

10 comments

  1. Vavavaa... Nak jadi Cikgu Farah ya? HAhaa. Besar ehh bekas dia tu, biasa tengok tak beaar gitu. Nak try laaa nampak coklat dia meriah menyaluti cereal

    BalasPadam
  2. Sedap.. Dah rasa.. Botol besar.. Puas makan

    BalasPadam
  3. Nampak sedap. Tak pernah try lagi jenama. Yang koko jar lelain ada jugak try. Boleh laaa.. Yang ni nnt nak try ..

    BalasPadam
  4. Suka makan chocojar. Tapi yang ni belum cuba lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sumpah sedap Gila smpai terpaksa jadi agent๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ko nak, meh la pm sara.. nak jd agent skali pon no problem ๐Ÿคฃ https://wasap.my/601159590165/

      Padam
  5. Sumpah sedap Gila beb! Serius korang kena try. Aku dh jd agent sbb fall in love, sedar² dah jd leader! Korang wasap je no ni (01159590165). Klu ghairah sgt dh mcm aku, baik jd agent.. hahahha

    BalasPadam
  6. Warga Jb, nak try boleh wassap sy..

    http://www.wasap.my/60137567839/nakorderkokojarshake.

    BalasPadam
  7. Hai๐Ÿ‘‹ saya ALIF DANIEL AGENT SAH KOKOJARSHAKE HQ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Saya menjual kokojar dengan harga mampu milik ๐Ÿคฏ๐Ÿคฏ iaitu :-
    .
    ✅Flavour original - RM16
    ✅Flavour mocha - RM18
    .
    COD ๐Ÿ›ตsekitar FELDA KERATONG 1-5/BANDAR TUN RAZAK/
    TAMAN KERATONG PERMAI & POS seluruh malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พby POSLAJU & JNT ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ
    .
    klik link di bawah ๐Ÿ‘‡
    www.wasap.my/+601137708207/nakkokojar atau klik kin di bio saya
    .
    #DANNYIELKOKOJARSAHKE #KOKOJARSHAKEHQ

    BalasPadam
  8. Siapa warga KUANTAN yang nak cod boleh order dengan saya https://wa.link/ejd5bm

    Atau boleh pergi ke ig @kokojarshake.kuantan

    FB page : Kokojar Shake Viral Kuantan by syaf

    BalasPadam
  9. Hai Saya Afieq Agent Kokojarshake berdaftar. Klu korang nak dapatkan Kokojarshake yg Super Sedap ni tekan je link kat bawah ni boleh cod area KL dan Pos Seluruh Malaysia. Special delivery charge utk pembelian 3 Jar Kokojarshake..๐Ÿคฉ

    https://POKETTOKEKBATIKKOKOJARSHAKE.wasap.my

    BalasPadam