Ahad, 11 April 2010

Segmen Baru : Jelajah Blog IBU :

JELAJAH BLOG tetap diteruskan ... aku akan update skit skit .. tamo banyak banyak .. nanti jadi tah hapa hapa ... korang jgn risau tau ... aku berblog bukan sehari dua .. selagi aku hidup selagi itu aku berblog .. dah jadi hobi no1 skang ..


Skang aku nak buat satu lagi segmen khas ... khas buat ibu ibu yang ada blog .. Kenapa ? aku dah jelajah beberapa blog ibu ni .. ermmm... ada rasa terharu .. kesian dan gembira ... jadi aku nak buat segmen jelajah blog ini khas buat mereka ... JELAJAH BLOG IBU

Jadi para ibu ibu ... tunggu apa lagi .. jgn malu malu .. saya takkan ulas mengenai blog anda .. tetapi kandungan .. saya akan menceritakan kandungan blog anda itu kepada blogger / pembaca lain .. jadi semua orang akan berkongsi maklumat serta mendapat kawan baru .. kan kan ..

APA YANG PERLU ANDA BUAT IALAH ;

1 ) HEADER blog BEN ASHAARI

2) linkkan ke entri ini ..

3) cerita serba sedikit mengenai blog anda ... itu akan membantu promosi blog anda ..

4 ) dari mana anda tahu mengenai SEGMEN JELAJAH BLOG IBU ini ..


tu jeeeeeeeeeee.. ok ???

p/s : blogger yang dah penah dijelajah pun boleh buat juga... setiap blog yang saya jelajah , akan saya masukkan dalam blog list terbaru saya .. TOP 5 BLOG IBU ... ahaks

HEBAHKAAANNNNNN ..sapa cepat dia duluuuu

127 komen :

ZiE FAUZi berkata... [Reply to comment]

saya pun seorang ibu. Boleh lg ker nak masuk dalam list..??? hehehe...

Lelord berkata... [Reply to comment]

Jap ek wat N3 nak join gak...

Ain berkata... [Reply to comment]

wahhhhh.... ada lagi!!!!

cayok...cayokkk....

nanti ain hebahkan satu malaya dan sampai obersea sana nun....

tunggguuuu....

joegrimjow berkata... [Reply to comment]

otai jelajah
banyak btol idea
haha

Lelord berkata... [Reply to comment]

En. Ben,
Sy nak join gak Jelajah Blog Ibu(Yang ini pun jgn lupe ek Saya mahu Blog Saya Di jelajah Oleh Ben Ashaari)

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

Lelord berkata... [Reply to comment]

Meh la tgk

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

Qistina's Mama n Abah berkata... [Reply to comment]

Salam En.Ben...

Saya dah buat post ye.. jangan lupa singgah..

http://sha-noraishah.blogspot.com/2010/04/segmen-baru-ben-ashaari-jelajah-blog.html

Terima Kasih..

Ummi berkata... [Reply to comment]

en ben..meh la jelajah blog ummi ni..

http://syikin-awalktoremember.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

~aSFaLiZa~ berkata... [Reply to comment]

salam ben. hope awk jelajah la yek blog saya ni

http://asfaliza.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html


yg entry dl pun awk belum jelajah lagi kat sini

http://asfaliza.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

larra berkata... [Reply to comment]

ben aku nak joinn...nak menumpang glemer ko..ni ben..mimilarra>http://larradanish.blogspot.com/2010/04/ben-ashaarisegmen-jelajah-blog-ibu.html#links

LYaFRINA berkata... [Reply to comment]

thanks..akan join sekali lagi

ainhamzah berkata... [Reply to comment]

haha..
amat menarik~
pas neyh top 5 anak plak
^^

rizal666 berkata... [Reply to comment]

Nak join lagi boleh...he he he :D

Intan berkata... [Reply to comment]

Alamak, sorry Ben...ter"sent" pakai hubby's nya nama lak tadi...uhuks :D

Nantikan entry "hebahan" from me ;)

Ibu faheem berkata... [Reply to comment]

salam Ben..sudi la kiranya menjelajah ke blog ibu..

ini link entri

http://kasehabadi.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

miemiey berkata... [Reply to comment]

salam ben....saya pon nak jugak....nak jugak....
sila semak yee...

http://miemieyslamzer.blogspot.com/2010/04/ingin-jadi-top-5-blog-ibu-ben-ashaari.html

miemiey berkata... [Reply to comment]

wah lebih hangat dari biasa...

saya pon nak jugak..nak..nak..nak..sgt...
n3 dah siap....
sila jelajah nnti yee...

http://miemieyslamzer.blogspot.com/2010/04/ingin-jadi-top-5-blog-ibu-ben-ashaari.html


http://miemieyslamzer.blogspot.com/

LYaFRINA berkata... [Reply to comment]

salam ben..sekali lg sy sertai ..utk kaum ibu pula...

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

*** blog under maintenance, sbb tu b'ground kosong..

Zaidah berkata... [Reply to comment]

salam en. ben

zai pun join jugak

http://spiderlily-zaidah.blogspot.com/2010/04/segmen-baru-jelajah-blog-ibu.html

Liza berkata... [Reply to comment]

thanks for the opportunity...done the entry http://liza365.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-ben-ashaari.html

Ummi berkata... [Reply to comment]

Salam Ben, sori akak bz sangat weekend...hehee..baru terbaca, nnt akak buat entry khas eh? Sampai bila Ben buka jelajah blog ibu nih?

Ena berkata... [Reply to comment]

Salam..

wahhh.. kejap ajer dah penuh kan!.. huk huk huk..

tak per la.. sy tetap wat n3 pasal tu..

nie link sy
http://e-nawanisfan.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-jelajah-blog-ibu.html

Lelord berkata... [Reply to comment]

Tq...dh masuk dlm list Ben

kakyong berkata... [Reply to comment]

Salam kenal en Ben..

kakyong pun suka juga blog kakyong dijelajah oleh en ben.. sila lah, jemput ke Catatan Ibu

http://kakyong72.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

Ena berkata... [Reply to comment]

Terime kasih saudara Ben..
dah masuk dalam list ituw.. ^_^

CatlinaFly berkata... [Reply to comment]

salam..selalu jadi silent reader je :)...dapat tau pasal ni melalui blog kawan..k nanti sy buat entry jelajah blog ibu insya allah...sy bangga menjadi seorg ibu!all mothers are!

LYaFRINA berkata... [Reply to comment]

salam ben.. nak confirm skali lg...
mereka y dah join jelajah blog blh join skali lgkn utk segmen kaum ibu???

Izan Ishak berkata... [Reply to comment]

salam kenal en Ben...

saya juga nak turut serta dalam segmen jelajah blog IBU nih...

ini link saya ye...

http://diariummi.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-jelajah-blog-ibu.html

Izan Ishak berkata... [Reply to comment]

salam kenal en Ben...

saya juga nak turut serta dalam segmen jelajah blog IBU nih...

ini link saya ye...

http://diariummi.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-jelajah-blog-ibu.html

nurulazham berkata... [Reply to comment]

Salam En.Ben..
salam kenal..
uisshh...boleh masuk lagi ke top 5 tu..hehe...org yang ke 30 komen ni..
ni entry sy..

http://nurulazhamsfamily.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

mamalieyna berkata... [Reply to comment]

Salam En BEn..silalah jelajah blog saya juga, saya seorang IBU..^_^

http://mamalieyna.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-baru-jelajah-blog.html

Thanks in advance..!

al-lavendari berkata... [Reply to comment]

tahniah .. ini adalah satu usaha yang baik yang dapat menyemaikan perasaan kasih sayang kepada ibu dan sesama ibu serta bakal2 ibu.

al-lavendari.blogspot.com

tinie&thahir berkata... [Reply to comment]

Salam ..
Saya pun nak join juga...:-)
Done the n3..
Jemput la ke
http://thahirtinnie.blogspot.com

tinie&thahir berkata... [Reply to comment]

Salam ..
Saya pun nak join juga...:-)
Done the n3..
Jemput la ke
http://thahirtinnie.blogspot.com

Echa berkata... [Reply to comment]

salam singgah... saya nak turut serta juga... sudilah kiranya singgah.... hehehee

http://ecatir.blogspot.com/2010/04/jelajah-bersama-ben-ashaari.html

Ieda Al-Habsyi berkata... [Reply to comment]

salam bro ben :) ieda pon nak join skali boleh?

http://iedaluvsham.blogspot.com/2010/04/segmen-baru-jelajah-blog-ibu.html

mekacih.. :)

unlisted_one berkata... [Reply to comment]

Salam En. Ben,

Saya nak join segmen ni ya..

http://unlistedone.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-ben-ashaari.html

thank you! :>

Nad a.k.a MamaZakwan berkata... [Reply to comment]

nk juga! :)

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-baru-jelajah-blog.html

tq

AYU berkata... [Reply to comment]

Salam, en. ben
saya nak mencuba nasib...bole ye???

http://hadifhadifah.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-baru-jelajah-blog.html

tq...

AYU berkata... [Reply to comment]

salam, en.ben
saya nak mencuba nasib

http://hadifhadifah.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-baru-jelajah-blog.html

tq.

my.mastura berkata... [Reply to comment]

huih..boleh join lg ke nih??

ramai bebenor participant nyer...huhu

CatlinaFly berkata... [Reply to comment]

salam en. ben!entry dah siap!thank you!

http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

elly hamzah berkata... [Reply to comment]

hi,

nampak cm dah tersenarai 5 blog ibu tu..xpelah, i just drop my entry 'bout your new segment! and also be ur follower..come & be my fren too, send regard to ur lovely wife..

http://messhl.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-ben-ashaari.html

salam

Suhana Shahril berkata... [Reply to comment]

En Ben,
Jemput jelajah blog ANASTASIA - DUNIA CINTAKU

http://anamio.blogspot.com/

TERIMA KASIH

Ummi Hanie berkata... [Reply to comment]

sy seorg ummi pun nk join,alang2 dh blogging kan....

timekasih encik ben yg baek ati wat segmen2 mcm ni,1st jumpakk...:)

ni link entri sy..silalah terjah

http://ummi-hanie.blogspot.com/2010/04/menarik-jelajah-blog-ibu.html

ifahlatif berkata... [Reply to comment]

Salam en.Ben... saya berminatlah nak joint JELAJAH BLOG IBU tu...bolehlah kiranya en. Ben memberi komen tentang blog saya yg tak berapa nak meriah tu.. blog saya berkenaan kek.. semoga dgn segmen jelajah ini blog saya akan lebih dikenali..
thanx..
http://www.nukilanku-ifahlatif.blogspot.com

AeMieZ EzZanY berkata... [Reply to comment]

slam en. BEN ASHAARI..tolonggggggggggggg..jgn anaktirikan blog aQueen yg tak pemes lagik ni...heran cmner org punya traffic giler2 punya jem... tolong ek.. selamatkan blog aQueen yang penuh sgt dengan gambar yg aQueen shoot...pls...adakah gamabr yg terlampau byk bleh menslow kan traffic?? pls ek.. pegi la blog aQueen...!!hehe..
http://ameliashafer.blogspot.com/2010/04/siri-jelajah-blog-oleh-ben-ashaari.html

Azita Zain berkata... [Reply to comment]

salam ben. akak pun teringin nk join terjah2 blog ni. silalah terjah ke blog akak yer di :
http://rossitamz.blogspot.com.

blog akak ni hanya mengenai aktiviti seharian akak bersama keluarga dan aktiviti2 setempat (setaman). ada gak cerita pasal masak2 dan makan2 dan juga hasil tangan...

izahdaut berkata... [Reply to comment]

salam en Ben.. syabas dengan kerja kerja amal segaligus promote blog..bagus..2 in 1 kan...nak jugak join Jelajah BLOG IBU. Saya pun ibu tapi blog ni baru lagik... simple je bekenaan aktiviti masak n sedikit tentang anak

http://izahdaut.blospot.com

Intan berkata... [Reply to comment]

Salam di pagi hari tuan rumah!

Intan nak join lagi ye :)

Nie entri nya...

http://babyintan.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

Hopefully sudi lah Ben jelajah lagi blog Intan nie :D

Uda berkata... [Reply to comment]

salam Encik Ben

semoga sudi jelajah ke blog saya untuk berkenalan dengan sikembar Elly dan Emmy..

Teguran dan kritikan dari Encik Ben amat di alukan.. supaya dapat memperbaiki dan meningkatkan prestasi penulisan blog Coretan Uda

http://coretanuda.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

terima kasih

kaksu berkata... [Reply to comment]

salam en ben, akak nak join sekaki lah.. dok jauh kat mersing tapinya.. teringin gak punya ramai kawan..
thanks ben ni add akak
http://kaksu72.blogspot.com/

kaksu berkata... [Reply to comment]

salam en ben, nak join gak lah... boleh ke..maklumlah jauh kat mersing ni...sudi2kan menerjah blog mama ni yer hehe..
http://kaksu72.blogspot.com/

qasehadam berkata... [Reply to comment]

salam Incik Ben nak gak ler menjoinkan diri lam segmen anda ni..sudi2 la yer menjenguk blogku ini..

http://qasehadam.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

Ibu Mifzal Arsyad berkata... [Reply to comment]

salam ben, nak mencuba nasib lagi ni..

ini link sy :

http://www.keluarga-mifzal-arsyad.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-oleh-ben-ashaari.html

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ berkata... [Reply to comment]

sgt menarik..

UmiDAnisH berkata... [Reply to comment]

Salam En Ben.. Saya berminat untuk menjoinkan diri didalam segmen en Ben ni.. So sudila kiranya menjengahkan diri ke blog umidanish di :
http://umidanishku.blogspot.com/2010/04/segmen-jelajah-blog-ibu.html

NJ berkata... [Reply to comment]

Salam en ben

Salam ziarah...sebenarnya ada jugak terbaca sebelum2 ni..tapi hari ni baru kak N rasa nak turut serta dgn jelajah blog oleh ben ni..mungkin sebelum ni baca sekali lalu dan x sempat nak amati maksud sebenar..ok kali ni akak nak join jugak..

http://hari-hari-nj.blogspot.com

blog kak N lahir selepas akak bekerja sendiri..dulu keja makan gaji x de chance ler kan..lg pun hak syarikat kan x kan nak salah guna..dan blog akak adalah sebagai catatan harian hidup akak..bisnes akak dan family tersayang.. berkongsi minat dgn geng alam maya yg sama minat juga..apa saje la.. mcm diary pun ye..dan paling akak suker sbb akak mmg suker amik picture so letak la kat blog..jadi blogger x de snap pic mcm x sah rasa..

Nazz@Purple berkata... [Reply to comment]

Oo ibu je eh..

Nazz@Purple

merpati66 berkata... [Reply to comment]

Salam ziarah...walaaa nie lagi hebat dari rancangan terjah kat tv3 tu..hehee

zue @ annaleeya berkata... [Reply to comment]

salam Ben..

saya dah menjoinkan diri.. dan semestinya saya adalah seorg ibu.. hrp Ben sudilah jenguk blog saya yer...

http://zue-oklatu.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-baru-jelajah-blog.html

Me, Myself and I berkata... [Reply to comment]

Salam En. Ben,
Hok..alohhhhh, larat ke Ben nak terjah menerjah blog ni. Whatever it is...makcik pun dah terjebak join segmen ini. Hehe..

LiNda berkata... [Reply to comment]

Tahniah ! Tahniah !

Mestilah saya nak join .

Ibu Ayra berkata... [Reply to comment]

salam en.Ben,

sudi2kanlah jelajah blog saya yang tak seberapa nih....
http://rosrusli.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-oleh-ben-ashaari.html

jasa anda dikenang

Ismaliana Bt Sulaiman berkata... [Reply to comment]

mr.ben nak join jg....harap2 blm t'lambat la yer.....tqvm.

http://damyakaudihatiku.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

nza berkata... [Reply to comment]

salam Mr ben,
Ni akak mai nk join sekali oopppsss...2 kaki...

sudilh singgah ye...

http://4fn1mn.blogspot.com/2010/04/segmen-jelajah-blog-ibu.html

nza berkata... [Reply to comment]

salam Mr ben,
Ni akak mai nk join sekali oopppsss...2 kaki...

sudilh singgah ye...

http://4fn1mn.blogspot.com/2010/04/segmen-jelajah-blog-ibu.html

nza berkata... [Reply to comment]

Salam Mr ben, nie akak dtg nik join sekaki...opss 2 kaki...

sudilh terjah ke:

http://4fn1mn.blogspot.com/2010/04/segmen-jelajah-blog-ibu.html

SYAbAR berkata... [Reply to comment]

Salam BEN dan Terima Kasih

Sudi2kanlah melayarinya http://warisanayahbonda.blogspot.com/2010/04/siri-jelajah-blog-ibu-oleh-ben-ashaari.html

Siti berkata... [Reply to comment]

Salam Ben. Ni adh kali kedua la siti mintak Ben jelajah blog siti. Harap kali ni Ben datang la jenguk yer.

http://teratakibu.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-baru-jelajah-blog.html

terima kasih

Suhana Shahril berkata... [Reply to comment]

En Ben,
Baru perasan url x lengkap..ni yg betul utk entri Jelajah Blog IBU

http://anamio.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

Jemput-jemputlah yer..

~aSHa~ berkata... [Reply to comment]

wah makin hebat blog ben ni..dah sedia hebat bertambah hebat..ok ok nanti asha join gak...takde tarikh tutup kan? ehhehehehe

nti sila bagi komen @ ulas kaw kaw tau...sy suka dikomen membina...

good nite..

zAnNa@mAMaBaTriCE berkata... [Reply to comment]

salam en ben
zana pun nak join
and dah up entry pasal segmen nie pun
here the link :

http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-by-en-ben-ashaari.html

sila lah bagi komen apa yang patut yerk utk blog zana tu....mana2 yang boleh di perbaiki lagi....need your advise

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ berkata... [Reply to comment]

ada tarikh tutup tak? saya nak buat, tapi tak sempat ar harini.. tengok la malam kang saya buat kalau sempat ek

cik mas berkata... [Reply to comment]

salam en. ben..


ahkak pun nak join gak.. silalah jelajah ke sini ye -----> http://shamleen.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html


tenkiu..

ZALIYATI berkata... [Reply to comment]

salam en. Ben

Saya pun nak join gak...
sila la singgah blog saya yg comot ni..harap mendapat komen membina daripada en. Ben..

http://myhaiqal.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibuben-ashaari.html

TQ

Mama Adli berkata... [Reply to comment]

Salam Mr Ben...

Mama Adli nak join....entry dah buat...
feel free to jelajah Blog Mama Adli....

http://mamaadli.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-jelajah-blog-ibu.html

Muhammad Adam Rayyan berkata... [Reply to comment]

hai uncle ben!!

adam dah wat entri tatau la menepati citarasa uncle ni. silalah terjah, tapi terjah dgn sopan santun yer. jgn sampai roboh blog adam nanti yahaha!

http://mynameisadamrayyan.blogspot.com/2010/04/uncle-ben-ashaari-sila-terjah-blog-adam.html

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata... [Reply to comment]

salam...2 puteri dtg menjemput uncle ben ke blog kami utk sama2 berkongsi apa yg patut...dan jangan lupa tinggalkan komen uncle ben yg bernas tu yer dalam blog kami nanti...

muahhhh...syg uncle ben...

sila jelajah yer uncle ben..

http://ibuayahdamia.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

Marsha berkata... [Reply to comment]

Salam En. Ben,

Sy pun dah join...harap ok.
Ni link..

http://marsha-marshashahirnnia.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-segmen-baru.html

Feel free to visit blog sy...TQ!!

AdyShaRiz berkata... [Reply to comment]

salam..

org lain masuk.. sy pon join jugak la..he..he..

http://adyshariz.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-ye-bukan-ben10.html

moh le ke sini.. ye

Sitisifir10 berkata... [Reply to comment]

Salam...nak tumpang gak ah masuk...

http://sitisifir10.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

thanx in advance

M@L@ berkata... [Reply to comment]

salam.. en.Ben, saya baru ari ni jelajah blog en.ben..nak join sekali..

meh jegok blog saya..
http://farrisya.blogspot.com

Nana berkata... [Reply to comment]

http://ibudamia.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-baru-jelajah-blog.html




NI LINK SAYA..

mamaaerish : berkata... [Reply to comment]

slm En Ben,
sudi2kanlah singgah yer... TQ

http://mamaaerish.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-baru-jelajah-blog.html

fiq berkata... [Reply to comment]

salam cik Ben. ibu pun nak join. Betui tak ni..?

ni link ibu:-

http://sufyrayyan.blogspot.com/2010/04/segmen-jelajah-blog-ibu-ben-ashaari.html

liennasts berkata... [Reply to comment]

halloo.. boleh join lagi tak ni??

ini linknya ye..

http://mylittleone-danish.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-oleh-ben-ashaari.html

[-suziey-] berkata... [Reply to comment]

salam en ben,...me wanna join:)

here is my link..

http://szsh.blogspot.com/2010/04/segmen-jelajah-blog-ibu.html

ina mail berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum En .Ben

sudi-sudilah jengah blog saya, kat bawah ni link dia

terima kasih ye

http://crazymoney71.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

Jasfyra berkata... [Reply to comment]

wah..ramainya yg dah joint
gud luck korang

elly hamzah berkata... [Reply to comment]

en ben, thanks to drop by to my blog..kim salam org rumah!

salam

momguess berkata... [Reply to comment]

ni den punyo link

http://momguess.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-ben-ashaari.html

tunoor73 berkata... [Reply to comment]

salam ben...akak baru nak belajar berblog....x pandai sangat...income pun belum..tolong tunjukkan apa yangx kena ngan my blog...pengunjung tu ramai gak...tq...i join niii..

terjah blog akak yer...naluri sekeping hati

http://tunoor73.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

ibu_Arifa berkata... [Reply to comment]

salam En. Ben.
free2 nanti jumput singgah ke blog saya yer..ni link nya
http://ibudalila.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-oleh-ben-ashaari.html

terima kasih :)

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata... [Reply to comment]

sila la jenguk blog saya
http://damiaqish.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-jelajah-blog-ibu.html

~aSHa~ berkata... [Reply to comment]

http://mdm7781.blogspot.com/2010/04/jelajah-oleh-ben-ashaari.html

~aSHa~ berkata... [Reply to comment]

salam,

ben...ai dah buat entry ni...sila la ziarah dan komen ke apa2 ke...

http://mdm7781.blogspot.com/2010/04/jelajah-oleh-ben-ashaari.html

tq

nurul berkata... [Reply to comment]

nurul radhiah

hi ben, welcom to my blog http://babysave-d-earth.blogspot.com

but still msukkan bahan2, story bout bfeeding, natural parenting, my family n me

mumy berkata... [Reply to comment]

dh buat entri bole terlupa plak nk link...

http://suhariz.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

Ibu Iman berkata... [Reply to comment]

salam en ben,

kalo rajin singgah2 lah yer

http://mimyara.blogspot.com/

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata... [Reply to comment]

Salam En. Ben..

Ai tanpa segan silu nk suh En. Ben baring2 kt blog Ai:

http://ecarnazrin.blogspot.com/2010/04/blog-org-lain-dh-lame-dijelajah-enben.html

klu nk dtg umah Ai tue, jgn lupe bwk kuaci skali ek..ekeke..

Hanz berkata... [Reply to comment]

Salam En Ben,

Come & chit-chat at my Chatterbox. Ur lovely wife & the whole family are also welcome..

http://thehoneybunch.blogspot.com/2010/04/ben-asharis-blog-exploration-to-blogger.html

Muchas-gracias! :>

Lyza berkata... [Reply to comment]

Salam En. Ben,

Silala ke blog sy yang x seberapa tu..tq

http://sweetnely.blogspot.com

MAMASYAZA berkata... [Reply to comment]

hai en. ben, jangan lupa singgah jugak kat umah akak tau

http://contenghidup.blogspot.com/2010/04/singgah-singgahlah-ke-sini-segmen.html

Acik berkata... [Reply to comment]

Salam..
Akak seorg ibu bekerja dgn gomen. Baru tutup blog lama, tapi buka blog baru utk dpt semangat baru...
Nak terjah? Silakan..

MaMa3H berkata... [Reply to comment]

salam en ben..
harap2 sudi menjengah yer....

http://www.benashaari.com/2010/04/segmen-baru-jelajah-blog-ibu.html

MaMa3H berkata... [Reply to comment]

salam

sori tersilap link...nie yang betul...

http://hasya-hana-hadif.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-oleh-ben-ashaari.html

PUTUBAMBU berkata... [Reply to comment]

jemput lah masuk ke rumah kita yg tak seberapa tu ye..

kita dah byk kali komen kat merata-rata entry en. ben..
takut en. ben lupa

http://putubambu.blogspot.com

::Mamalyna:: berkata... [Reply to comment]

En. Ben, Jemputler datang blog saya...

http://zanmyly.blogspot.com/2010/04/orang-lain-dah-lama-kena-jelajahtp-ai.html

tq..

uMMiIRa berkata... [Reply to comment]

salam,

En Ben...saya baru dlm dunia blogging ni..sudilah kiranya lawat blog saya yea...

http://syamila02.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

Fiza's berkata... [Reply to comment]

jemput ke blog sy yer en. Ben.. harap dapat komen yang membina dr en ben

cicakuben berkata... [Reply to comment]

:) jelajah blog IbuLuna jugak yea..

me,Elle

cicakuben berkata... [Reply to comment]

erms sori lupa lak bagi link tdik :)

http://gerimisdhati.blogspot.com/2010/04/siri-jelajah-blog-ibu-oleh-ben-ashaari.html

Aleeya berkata... [Reply to comment]

Ben...sila dtg blog akak, jelajah blog akak yer..

http://aleeya01.blogspot.com/2010/04/segmen-jelajah-blog-ibu-ben-ashaari.html

tq so much n take care..

Diamilikku berkata... [Reply to comment]

salam..
feel free to visit mine k.....


http://diamilikku.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu-ben-ashaari.html

Mama khairan aka rudy berkata... [Reply to comment]

http://happyrudy.blogspot.com/2010/04/segmen-baru-jelajah-blog-ibu.html

Ben ...cuba jenguk2, ok.

honey amour berkata... [Reply to comment]

ok ni baru betul, http://honeyamour02.blogspot.com/2010/04/kenapa-perlu-ada-dalam-blog-list-ben.html

sweetfiza berkata... [Reply to comment]

salam ..
sudi2 la jengah ke blog fiza yer ...

http://sweetfiza.blogspot.com/2010/04/jelajag-blog-ibu-bersama-ben-ashaari.html

tq..

BIONIC WOMEN berkata... [Reply to comment]

en ben...bleh tolong jelajah blog saya?hehehe

http://violetgloves.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

time kasih

nurulayuni berkata... [Reply to comment]

salam en ben
sy pon tk mau ketinggalan..mahu blog sy dijelajah n di komen..jgn lupe terjah jelajah tapak sy.

http://cikpuanseti.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

tq

Azimah@Melati berkata... [Reply to comment]

salam....saya dah buat entry pasal nieh nak join jugekkk...

ini entry saya..

http://azimahas.blogspot.com/2010/04/catatanben-ashaari-jelajah-blog-ibu.html

efiey berkata... [Reply to comment]

besh2...menarik skali....tp fiey lom jd ibu gik....dtg usha2 jee ni...heheee ^.~

miss mumun berkata... [Reply to comment]

Untuk kaum ibu je ea abg ben..
Ala.. xder chance la..
Bile nk wat sesi penjelajahan lg nie?

yenyenstory berkata... [Reply to comment]

saya juga seorang ibu...
nak join gak le...:)

http://yenyenstory.blogspot.com

Ina berkata... [Reply to comment]

salam en. ben...saya nak join....teruja...tul...

ok, sila datang ke blog saya

http://inanazir.blogspot.com

tq

Ina berkata... [Reply to comment]

en. ben... ini url entry...

http://inanazir.blogspot.com/2010/12/segmen-jelajah-blog-ibu-ben-ashaari.html

tq

tenangsudey berkata... [Reply to comment]

satu segmen yang menarik..

Jasa Ibu Bapa Dilupakan, Jasa Orang Lain Disanjung

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI