Isnin, 5 April 2010

Blogger baru vs Baru lama : Bantu membantu -3

Aduh .. baru abis .. 3 hari aku buat penjelajahan ke blog blog yg baru .. Ada yang lama sebenarnya cuma kurang aktif ... Ada yang aku buat ulasan dan ada yang aku bagi pandangan ( bukan mengajar yer ) ... Kalau nak ikut , maka ikut je la ...tamo , tak kisah pon ..

Ada yang aku tak buat sebab cara dia minta tak kena cara .. ala lepas batuk ditangga .. nanti aku ulas pun gitu lak .. tak best la kan ..bukan susah pon caranya ... ok .. aku nak buka sekali lagi segmen JELAJAH BLOG : edisi ke 3 .. kali ni tak kisah la blog baru atau lama .. Aku nak jelajah kali ni hanya untuk mempromosi blog yang berminat ... promosi yer .. bukan nak mengomen atau memberi pandangan ... kalau blogger tu sendiri mintak , ok la ..aku try skit skit je .. mengikut citarasa aku tau...

Pada yang berminat , segera yer .. pastikan ikut syarat yang aku tetapkan .. bukan susah pon ..

Caranya ;

Tuliskan satu entry di blog korang .. Tajuknya : SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...

Mudahkan ? Linkkan entri tu pada entri ini .. Kemudian , copy header blog ini dan letakkan di entri anda ... Senang kan ? Lepas tu ... tinggalkan komen di entri ni , seterusnya aku akan g jelajah ... Tujuannya , aku tak terlepas pandang nanti...

Aku dah jelajah banyak blog dalam segmen JELAJAH BLOG edisi 1 , 2 dan DIARI BLOGGER PERANTAU ... Hasilnya , ramai blogger lama ni g tengok lalu memfollower blogger tersebut ..

Ini adalah salah satu usaha aku untuk memperkenalkan blogger baru .. Kalau tak nak .. tak pe... lalalalala

93 komen :

ardinihumaira berkata... [Reply to comment]

tq encik ben ^_^

aduh.. benyak kelas hari ni.. tak sempat update blog :'(

♥suterakasih♥ berkata... [Reply to comment]

sgt berminat & dh join ^_^
salam perkenalan semua bloggers

eqbalzack berkata... [Reply to comment]

ben, ko perlukan PA tak? hehe

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

EQ : naaaaaaaaaaaaaaaakk ..hahahha .

suterakasih : tqqq

dini : tqqq

From The News berkata... [Reply to comment]

satu usaha yang patut diberi perhatian. salute!

nanti saya pun mahu dijelajah oleh ben! :D
(tunggu buat entry dulu..hehe)

Nor Hayati Ramlan berkata... [Reply to comment]

terima kasih banyak atas usaha murnimu itu...banyak menolong orng..besar ganjarannya...

Kujie berkata... [Reply to comment]

Kak Jie ada 'hutang' dgn Ben...tunggu bila trafik dah reda sikit, kak jie bagilah..hehehehe

tgh dok cari ruang nak isi slot kat blog..bukan update sehari berbelas2 mcm Ben..hehehe

dania berkata... [Reply to comment]

time kasih en.Ben..
anda benar2 membantu...

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

ftn : tqq

kak yati : tqqq

kak jie : apa ekk ? hutang apa ?

dania : sama sama ..

SIREH JUNJUNG berkata... [Reply to comment]

ben ashaari... wahhh nama u dah mula glam dahhh...

sebelum tu.. ambik award kat umah nenek ya www.fiza848.blogspot.com...

kalau tak pakai pun.. ah ha bagi kat isteri manis u tu k...

diDEN™ berkata... [Reply to comment]

ben mmlukan bantuan? em... ben btul2 pnuh dgn idea..

lassiegewdix berkata... [Reply to comment]

lassie da wat da .
tp tak dijelajah pong . ;(
sdeyh lorh .

need ur opninon about ma blog .
coz tkot jd blog syok sendiri .
huuuu ~

Kniedaz berkata... [Reply to comment]

setelah berfikir 2-3 kali, nak join jugaklah

sudi2kan menjelajah ke
http://kniedaz78.blogspot.com/2010/04/aya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

^_^

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

sori lessie ..semalam plan nak buat.. terlepas pandang lak ari ni .. dok cari gak sbb perasan ada sorang lagi.. huhu.. sori ek.. skang gak buat ..

cikgu isza berkata... [Reply to comment]

salam BEN,
sebelem tertutup peluang,
saya mengambil kesempatan.. di atas kebaikan budi orang di sini..

harap diterima :)

http://chekguisza.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

Trima ksih di dahulukan

Mohd Shahrul Hafizi berkata... [Reply to comment]

cam best jek. abg Ben, nanti saya buat dan harap bagi komen telus ya. hahaha.

kakintan berkata... [Reply to comment]

Salam BEN tak rugi kan kalau buat dengan niat ikhlas macam ni....

Fahmi Aizuddin berkata... [Reply to comment]

ahha..rasa2 mahu diterjah juga..
jemput la ea..
http://fahmiaizuddin.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

Ibu Mifzal Arsyad berkata... [Reply to comment]

salam ben, ni link entri sy..

sudi2 la jengah ya

http://www.keluarga-mifzal-arsyad.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

mcjust.lol berkata... [Reply to comment]

time kasih byk2 bro sbb dh review blog sya. :DD

Anne Boleyn berkata... [Reply to comment]

Mr. Ben..
Sila jelajah belog..dah penuhi syarat kot. hehe
Ni link entry :

http://hanalovenest.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

Sendra berkata... [Reply to comment]

salam mr Ben..
harap sudi dan ikhlas nak jelajah blog kuehtart.com yang sangatlah memerlukan sokongan semua,harap ben ashari dapatlah tolong memnegur sebarang silap kat blog kuehtart.com disamping mempromosikan blog tu juga..terima kasih daun

http://www.kuehtart.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

♥CIK SHA♥ berkata... [Reply to comment]

encik ben..saya pun mahu nyebok jugak..huhu..

http://riesha-ariesha.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

mekaseh..

hati - ema berkata... [Reply to comment]

ok siap entri jelajah blog....

jemput ke blog saya..ada red carpet utk ABG BEN..

http://ema82red.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

fazilzura berkata... [Reply to comment]

salam en ashaari ,

hope leh jenguk blog u ...

http://afazilzura.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

semoga mandapat panduan & info yg bernas dr en ashaari (like that name )

Mohd Kamal berkata... [Reply to comment]

Salam saya baru mula dan masih mentah minta tunjuk ajar dari BEN ASHAARI. Jemput datang ke blog saya.

http://uruttradisionallelaki.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

Mohd Kamal berkata... [Reply to comment]

salam mudah-mudahan BEN ASHAARI dapat jenguk kejap blog saya. tq.
http://uruttradisionallelaki.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

anisalya berkata... [Reply to comment]

saya pun nak join jugaklah...


http://cariwriter.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

mamarempit berkata... [Reply to comment]

Salam....

akak pun tingin gak nk suh Ben jelajah blog akak....
ni link nye ye...

http://norlijamal.blogspot.com/2010/04/2010033-saya-mahu-blog-saya-di-jelajah.html

TQ...

joegrimjow berkata... [Reply to comment]

blog cik ben ni dah antara penyumbang dalam blog ku dah
thax ya

tunggu entry balas
hehe

kasih suci berkata... [Reply to comment]

salam...teringin jugak nak Mr Ben jelajah blog..ni linknye...

http://dedebukasih.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

TQ..

Kak Ina berkata... [Reply to comment]

selamat pagi ben...macam best pulak kakina nak join acara dijelajah blog oleh ben nie...tak kisahlah blog akak tu tak cun mana tapi kalau dapat dikunjungi ben beso sangat rase ati tu...akak nak join ya ben...

Kak Ina berkata... [Reply to comment]

nie link kak ina ya ben http://inazarena.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

AISYAH HANI berkata... [Reply to comment]

Salam Ben,

Sila jelajah blog saya di sini:
http://syaniaftersix.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-dijelajah-oleh-ben.html

mommyYen berkata... [Reply to comment]

salam kenal ben,

boleh jelajah bloh saya ya,saya dah buat entry

http://darlingnathaniel.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-dijelajah-oleh-ben.html

tq in advance..

starsyeea berkata... [Reply to comment]

DONE!

(^_^)

http://thechapterbegin.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

Cik Birder berkata... [Reply to comment]

encik ben..dah boleh datang blog saya dah...:)

http://eyemeria.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

ZiE FAUZi berkata... [Reply to comment]

salam,En.Ben... saya perlukan promosi anda utk jana traffic ke blog saya.. hehehe...

ni link entry saya

http://fztogether.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

n@m@n berkata... [Reply to comment]

salam En Ben..

http://naman0807.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

'bebelan' bernas mu diperlukan..hehe

TQVM

abangfaizul berkata... [Reply to comment]

nak nak nak nak... idea selalu kering nak menulis. dah la takde kamera nak upload gambo...

Mata Hati berkata... [Reply to comment]

Encik Ben Ashaari, sudi2 kan lah melawat blog saya ini..

http://fiverul.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

ku perlukan sentuhan emas mu..

SAM73 berkata... [Reply to comment]

Saudara Ben.. Salam..

ni link blog saya

http://sam-puansyurga.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-dijelajah-oleh-ben.html

mummy_ayu berkata... [Reply to comment]

salam kenal..
saya pun nak join gak..nie link saya
http://mummyayu.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html
thank you so much in advance!

zida berkata... [Reply to comment]

saya dah bagi link saya ke belum ekk?
kalau belum. ni ha.


http://colleen-kawaii.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-dijelajah-oleh-ben.html

she berkata... [Reply to comment]

oh mr ben.saya juga mahu join.
ni link saya.

http://sheremainas8.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-dijelajah-oleh-ben.html



p/s: kalau kena tunggu setahun lagi pon saya sanggup. saya tak kesah kena tunggu turn

she berkata... [Reply to comment]

anything wrong do inform ya.

ct fad berkata... [Reply to comment]

Salam ziarah , saya pun nak joinlah

ini link saya

http://puteriyasminsayang.blogspot.com/2010/04/jelajahlah-blog-saya-iam-new-blogger.html

Nazz@Purple berkata... [Reply to comment]

Hi..

Dah join dah..nanti jenguk2 eh..thanks=)

hanis.halid berkata... [Reply to comment]

menanti kunjungan dari ben ashaari

http://dambaancinta.blogdrive.com

Ismaliana Bt Sulaiman berkata... [Reply to comment]

akhirnyer sya b'jaya juga publish post nih...dr pg sampai ke dinihari...dugaan2...
en.ben...sila la melawat blog sya yg masih muda belia tu... ;)
http://damyakaudihatiku.blogspot.com/2010/04/sejak-akhir2-ni-byk-betul-keje-yg-perlu.html

rasanyer dah btl la link ni....

mumyShaneQeisha berkata... [Reply to comment]

menanti blog dijelajah oleh Ben Ashaari...(jika ada masa)
saya dah buat dh entry
http://mumyShaneQeisha.blogspot.com

Intan berkata... [Reply to comment]

Salam tuan rumah...

Intan pon nak join gak sesi jelajahan ini. Such a cool idea!

Jemput lah to "my house" ye:

http://babyintan.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

Thanks :)

~ Lady ell ~ berkata... [Reply to comment]

salam en.ben.
saya pun mengambil bhgn juga..silalah jemput memulakan sesi penjelajahan di kawasan saya ya.

http://lifeofladyell.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

kella berkata... [Reply to comment]

hye Mr Ben!
nanti jelajah la ke blog saya ya!
rekemenkan pada seluruh alam semesta! heheheh..

sudi-sudilah...
tima kacih bebanyak ya!

http://kellazule.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

Lelord berkata... [Reply to comment]

Salam..
Nak join gak...
Sudi2 la jelajah n bg pendapat.
TQ.

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

evehanis berkata... [Reply to comment]

ben...slm...
tlg bantu sy uat layout blog...
xreti...

ni email sy hawnisz@yahoo.com...

mintak phatian yer

MrS. F!zA@Mama Darwisy berkata... [Reply to comment]

salam..

ada masa jelajah la ye..)

http://mrsfiza212.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-dijelajah-oleh-ben.html

Qistina's Mama n Abah berkata... [Reply to comment]

Salam..

Jelajah blog saya jugak ye..

http://sha-noraishah.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

umialya berkata... [Reply to comment]

Salam..
bebel le apa yg patut.. maklum le kita ni buta IT..

starsyeea berkata... [Reply to comment]

salam...thanx inche ben :) really appreciate ur visit.., helped me a lot...dtg lg ye...(^_^)

unlisted_one berkata... [Reply to comment]

Salam En. Ben,

Senang-senang nanti datanglah melawat blog saya ya.

http://unlistedone.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

Cheers!

Syai'Ezal Ryzal berkata... [Reply to comment]

saya dah buat :)

http://cu2x.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

hope senang-senang singgah ke blog sy... :)

NURUL berkata... [Reply to comment]

nak wat tp asyik busy jer.

From The News berkata... [Reply to comment]

akhirnya bro..
aku siapkan jua entri untuk dijelajah..

sudi-sudikanlah..saya sanggup tunggu que saya :D

http://from-the-news.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

mysara newrie berkata... [Reply to comment]

dah siap ! hrp2 sudilah jenguk yer :)

http://sayabudakcomel.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

Mama Hanim berkata... [Reply to comment]

salam en.ben..

ada masa n sudi, sila jelajah blog saya ye..tq..

http://cintapertamakami.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

luvly mya berkata... [Reply to comment]

boley lagi kan nie nak dijelajahi..hehe

http://purpleholix.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-dijelajahi-oleh-ben.html

tqvm ;)

LeaKhalid berkata... [Reply to comment]

en.ben, sudi2 lar jenguk blog lea yer....time kasih..(^^,)

http://kamaliakhalid.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

lovelywa berkata... [Reply to comment]

salam en. Ben,
sila2 la jenguk di blog sy gak yee..tengkiu..

http://mysweetdiaries.blogspot.com/2010/04/ohhben-ashaari.html

Dauspozi berkata... [Reply to comment]

Jemput jelajah ye: http://www.dauspozi.com/2010/04/aku-mahu-blog-aku-dijelajah-oleh-ben.html

farsya liana berkata... [Reply to comment]

ngee~nk jugak soh incik ben ben dtg blog sy..

http://loonayna.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

abangfaizul berkata... [Reply to comment]

salam... saya harap belum terlambat... need your guidance and help, in order to be better... silalah ya bro ben. saya dah follow lama dah (2/3 minggu kot), tapi bizi ngan exam... sila ye bro ben ke http://jalanpilihanku.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-dijajah-oleh-ben.html

Nurshahfamily berkata... [Reply to comment]

salam ben....

nur dah lama follow ur blog nie hehehehe.... cam biasa la cr nuffnang hehehehe...

nur nak blog nur di terjah oleh ben hikhikhik... bo gitu?

sudikan la diri ye singgah...

http://nurshahfamily.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

el berkata... [Reply to comment]

en. ben
sekali tgk cam jimmy shanley lah..:)
kalo eden nak msok jelajah blog dr ben ni boleh ngak?sori ritu mmg nk msok tp x berkesempatan?hope ada peluang...ok...pape rojer nti ok...

Tn.Punya berkata... [Reply to comment]

Selamat Pagi BEN, Selalu BEN yang terjah blog orang, sekarang giliran saya terjah blog BEN pulak. Kalau BEN nak tahu apa saya tulis, BEN baca dekat link bawah ni:

http://myvitrd.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

Salam Terjah Menerjah..

H@n$ Xy berkata... [Reply to comment]

cam best jer..terjah gak ek..hldss634111.blogspot.com..hu6

kembatolo™ berkata... [Reply to comment]

ehem..abang ben, saya pun da wat entri tuk abg ben g jelajah..harap boley jenguk ye..tayah segan silu..segan pilu pun da cukop..haha..
*terpaksa wat mode gedik*ngaa~

http://naughtytwin.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-dijajah-oleh-ben.html

Fairuz Selamat berkata... [Reply to comment]

abg ben.. here is the link......!!! do visit my blog.. and brief mw how to make mine great as urs.!!!!!

http://fairuzselamat.blogspot.com/2010/04/ake-rela-di-jelajah-oleh-ben-ashaari.html

Fairuz Selamat berkata... [Reply to comment]

abg ben.. here is the link......!!! do visit my blog.. and brief mw how to make mine great as urs.!!!!!

http://fairuzselamat.blogspot.com/2010/04/ake-rela-di-jelajah-oleh-ben-ashaari.html

farah berkata... [Reply to comment]

Aku harap BEN sudi jalan2 n tengok blog aku yang tak seberapa ni..kalau sudi komen tq..kalau tak sudi..buat 1 entri jelajah blog aku pon dah ok..hehehe

ni link aku

http://malarang-kak.blogspot.com/2010/04/sudikah-ben-ashaari-jelajah-blogku.html

seribahasa berkata... [Reply to comment]

walaupun saya rakyat malaysia tapi baru 4 bulan melakukan blogwalking dinegara sendiri. sebelum ini sentiasa di negara tetangga indonesia. soal bantu membantu antara newbie dengan yg lama saya kurang arif kalau di m'sia. kalau di indonesia semangat setiakawan amat kuat sehingga perbezaan diantara newbie dgn yg lama tidak ketara. dari segi bantuan teknikal atau tunjuk-ajar seri memang amat memuji sikap para senior di negara tetangga. usaha sdra. ben untuk meningkatkan prestasi serta mempromosikan para newbie di alam maya amat seri hargai.

Farah Hanis berkata... [Reply to comment]

Hye, saye dah post. teehee.. Jadi, cepat2lah jenguk belog saye yewh..

http://raksasapurple.blogspot.com

anymz berkata... [Reply to comment]

ben,akak dah post 3 hari dah tau.bila nak singgah blog akak nih.huhu

taufiq helios berkata... [Reply to comment]

http://taufiqhelios.blogspot.com/2010/05/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

jemput2 la eh brade ben...

taufiq helios berkata... [Reply to comment]

brader ben...here's my link...jemput2 la jelajah blog saya yer...

http://taufiqhelios.blogspot.com/2010/05/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

Kie-yu berkata... [Reply to comment]

sangat mahu ingin di jelajah oleh bro~ jemput singgah entri khas:

http://rumah4tingkat.blogspot.com/2010/05/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

thanks! ^_^

diraja22 berkata... [Reply to comment]

salam makmur, tp bukan slm terjah.. cuba2 gak la terjah blog senior yg padat dgn info ni.. bukan body blog je power.. body tuan blog bernama ben ape kurengnya.. singgah le blog hamba yg xseberapa ni.. cube2 la tinjau bile free.. kot2 bleh tmbh boring..!!

Ampuan Awang berkata... [Reply to comment]

Salam, Ben...

pertama kali melangkah masuk dalam blog hang ni. singgah-singgahlah blog den yang tak berupa di mata tu [...]

Jemyjenab berkata... [Reply to comment]

Dengan ini saya mahu, ben ashaari jelajah web saya... di

http://www.joomlayan.com/Who-Are-You/saya-mahu-web-saya-di-jelajah-oleh-ben-ashaari-kerana.html


Terima Kasih Abang Ben Ashaari!!!!

Ampuan Awang berkata... [Reply to comment]

Salam... aduh, terlupa pula bagi link dalam komen ni. maaf.

mohon dijelajah blog 'Puisi Kabur'. terima kasih, sdr Ben Ashaari

http://puisikabur.blogspot.com/2010/05/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

Miss Kira berkata... [Reply to comment]

hehehe...

Kira dtg bukan nk buat suruh en.ben jelajah blog Kira..

apapun nice blog n nice entry
XD

EDDIE YUSTIN berkata... [Reply to comment]

harap ben jangan terlepas pandang untuk jelajah blog aku

http://borakkosong72.blogspot.com/2010/06/saya-mahu-blog-saya-di-jelajah-oleh-ben.html

bintanghati berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum...
en ben..hehe..rsnye mcm dah lewat jek nk reply msg ttg tajuk ni...tp sy msh berminat nk join..boleh lg ke?...jike blh lagi... sy jemput en ben jenguk2 dl,blogshop sy
http://bintanghatishop2u.blogspot.com/

im newbie dlm dunia blog ni..byk benda yg sy perlu belajo agi..tujuannye hnya utk promotekan hasil2 kreatif ibu sy yg boleh dibeli/ditempah..dan x sangka plak dunia blog ni begitu meluas termsk personal blog atau blog info.. byk juga idea yg sy dpt dr ber'blogging'..baru la sy tau..

sy x minta en ben kuarkan juga blog sy utk promote tp if free, jenguk dl ye..sbb sy x pasti en ben msh buke lg x topik ni....

klu ok..en ben tinggalkan msg kat cbox sy..dan sy akn ikuti syarat2 en ben utk tajuk ni...

TQ 4 yr supporting...cik bintanghati.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI