Terhad : Blog list NewBie dibuka

Ari tu ramai mintak nak berada dalam blog list dan jelajah blognya ... skang aku buka untuk blog list dulu .. jelajah , nanti dulu .. penuh dah ...

Mana mana blogger nak aku senaraikan blognya dalam blog list aku dikehendaki membuat entri mudah ... ari tu susah skit .. tapi memandang aku minta ni terhad .. so pendek je la ..


Syarat2nya ;

1) header mesti ada .. link ke entri ni ..

2 ) dari mana tau pasal blog ben ashaari ..

3 ) bagi satu entri yang aku buat , menarik perhatian korang ...

p/s : kenapa nak korang buat entri ? kalau tak buat , ramai la nak kan ? jadi yang buat ni , dia mmg berminat nak berada dalam blog list tu... kan kan ..

23 ulasan:

  1. ben, saya boleh join tak?

    boley la....

    pleaseee...

    BalasPadam
  2. ain : join jeee.. tk larang pun .. hehe

    BalasPadam
  3. Bro Ben, tak sempat nak buat entry baru.. sebab sibuk menjaga my Abah di hospital.. masih belum boleh keluar wad lagi.. Tak de laptop sbb tu susah nak update..huhu nak tunggu komputer rumah pun kdg. meragam tak tentu pasal.

    Jadi kalau Ben sudi.. masukan laa akak dlm bloglist eyh.. jika sudi lerr.. ada beberapa entry yang akak Ben.. ni yang latest akak ambil award dr. Ben..

    http://norahah.blogspot.com/2010/04/cedars-blogger-award-dari-rakan-blogger.html

    Selamat berblogging dan bercuti2.. blog tak cuti eyhhh.. heheh! Take care.

    BalasPadam
  4. ~ errr kan ada ayat dah tertinggal tu.. sebnrnya perkataan yang tertinggal tu.. *ada beberapa entry yang akak sebut nama Ben*

    Sorry eyhh dah terlepas post tadi tak perasan..

    BalasPadam
  5. En Ben,

    Saya nak join boleh ya..

    N3 yang simple je saya buat..silalah jengah ke link ni

    http://tsunamie146.blogspot.com/2010/04/bloglist-di-blog-ben-ashaari.html

    Terima kasih

    BalasPadam
  6. ain ..dah masuk dalam list sebagai penghargaan tegur ben tadi ..

    nora .. dah masuk dah

    maslina .. dah gak ..

    BalasPadam
  7. ahha..tetiba ak tgk belog ak de kt situ..Abstrak itu Aku©..mekaseh

    BalasPadam
  8. Terima kasih..sorry n3 saya simple je...mak budak baru belajar..

    Ngeh..ngeh..

    BalasPadam
  9. Okay terima kasih Ben.. all the best to you.

    BalasPadam
  10. nak buat gak n3, untuk promote kat blogger yang lain....

    boleh kan...

    BalasPadam
  11. ben,

    entry dari saya....

    http://mama-danishsarah.blogspot.com/2010/04/lagiiiii-pasal-ben-ashaari.html

    thank u...

    BalasPadam
  12. dah siap entry-nye...
    http://namasayadania.blogspot.com/2010/04/owh-pleasepleaseplease.html
    tq!

    BalasPadam
  13. Ni saya pya

    http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/04/blog-list.html

    BalasPadam
  14. salam nk join gak..blog bawu tumbuh ni kekurangan idea nak timbul..huhu

    first dpt tawu blog nih dari GB kowt..xigt dh,,hehe

    second bawu first time entry yg sy minat join...iaitu jeng2 http://www.benashaari.com/2010/04/penulisan-kreatif-khas-buat-newbie.html

    BalasPadam
  15. Ben..(sebutan perlahan dan lembut nih) ha ha, Fida Aishah aci msk? tu yg nak tanya masa chat tu...nak buat cerita best giler...

    BalasPadam
  16. May I?
    HohO~

    Budak Lelaki Sebelah Pintu
    Nama Dia Hizami

    http://hizamirahim.blogspot.com/2010/04/nak-jugak-tersenarai.html

    BalasPadam
  17. salam.Incek ben nak join jugak. Entry nye di sini

    http://irahhajerah.blogspot.com/2010/04/terhad-blog-list-newbie-dibukaby-ben.html

    terima kasih :)

    BalasPadam
  18. er .. Fida .. kan dah tersenarai dalam blog list ben ? tapi kalau rajin nak buat , silakan ... hehehe ..lagi suka ben

    BalasPadam
  19. ben, masih terbuka lagik ker newbie nih..

    hany baru buat entry...

    http://mzhany.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-lagik.html

    BalasPadam
  20. esok lusa sempat kan bro?

    bru tbaca dr blog budak ting tong hizami tuh

    hahahahaha

    BalasPadam
  21. saia mawu juge ...
    (:

    http://beayr.blogspot.com/2010/04/nak-jugak-bulih.html

    BalasPadam
  22. mr.be,ana pun maw jugak..

    http://cerita5zal.blogspot.com/2010/04/teman-nk-juge.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI