Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 11 April 2010

Terhad : Blog list NewBie dibuka

Ari tu ramai mintak nak berada dalam blog list dan jelajah blognya ... skang aku buka untuk blog list dulu .. jelajah , nanti dulu .. penuh dah ...

Mana mana blogger nak aku senaraikan blognya dalam blog list aku dikehendaki membuat entri mudah ... ari tu susah skit .. tapi memandang aku minta ni terhad .. so pendek je la ..


Syarat2nya ;

1) header mesti ada .. link ke entri ni ..

2 ) dari mana tau pasal blog ben ashaari ..

3 ) bagi satu entri yang aku buat , menarik perhatian korang ...

p/s : kenapa nak korang buat entri ? kalau tak buat , ramai la nak kan ? jadi yang buat ni , dia mmg berminat nak berada dalam blog list tu... kan kan ..

23 komen :

Ain berkata... [Reply to comment]

ben, saya boleh join tak?

boley la....

pleaseee...

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

ain : join jeee.. tk larang pun .. hehe

Nora Asfa berkata... [Reply to comment]

Bro Ben, tak sempat nak buat entry baru.. sebab sibuk menjaga my Abah di hospital.. masih belum boleh keluar wad lagi.. Tak de laptop sbb tu susah nak update..huhu nak tunggu komputer rumah pun kdg. meragam tak tentu pasal.

Jadi kalau Ben sudi.. masukan laa akak dlm bloglist eyh.. jika sudi lerr.. ada beberapa entry yang akak Ben.. ni yang latest akak ambil award dr. Ben..

http://norahah.blogspot.com/2010/04/cedars-blogger-award-dari-rakan-blogger.html

Selamat berblogging dan bercuti2.. blog tak cuti eyhhh.. heheh! Take care.

Nora Asfa berkata... [Reply to comment]

~ errr kan ada ayat dah tertinggal tu.. sebnrnya perkataan yang tertinggal tu.. *ada beberapa entry yang akak sebut nama Ben*

Sorry eyhh dah terlepas post tadi tak perasan..

Maslina Rosdiana berkata... [Reply to comment]

En Ben,

Saya nak join boleh ya..

N3 yang simple je saya buat..silalah jengah ke link ni

http://tsunamie146.blogspot.com/2010/04/bloglist-di-blog-ben-ashaari.html

Terima kasih

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

ain ..dah masuk dalam list sebagai penghargaan tegur ben tadi ..

nora .. dah masuk dah

maslina .. dah gak ..

Aku Skema berkata... [Reply to comment]

ahha..tetiba ak tgk belog ak de kt situ..Abstrak itu Aku©..mekaseh

Maslina Rosdiana berkata... [Reply to comment]

Terima kasih..sorry n3 saya simple je...mak budak baru belajar..

Ngeh..ngeh..

Nora Asfa berkata... [Reply to comment]

Okay terima kasih Ben.. all the best to you.

Lelord berkata... [Reply to comment]

Nak gak..jap ek wat N3

Ain berkata... [Reply to comment]

nak buat gak n3, untuk promote kat blogger yang lain....

boleh kan...

Ain berkata... [Reply to comment]

ben,

entry dari saya....

http://mama-danishsarah.blogspot.com/2010/04/lagiiiii-pasal-ben-ashaari.html

thank u...

dania berkata... [Reply to comment]

dah siap entry-nye...
http://namasayadania.blogspot.com/2010/04/owh-pleasepleaseplease.html
tq!

Lelord berkata... [Reply to comment]

Ni saya pya

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/04/blog-list.html

bdk_SkemA berkata... [Reply to comment]

salam nk join gak..blog bawu tumbuh ni kekurangan idea nak timbul..huhu

first dpt tawu blog nih dari GB kowt..xigt dh,,hehe

second bawu first time entry yg sy minat join...iaitu jeng2 http://www.benashaari.com/2010/04/penulisan-kreatif-khas-buat-newbie.html

Fida Aishah berkata... [Reply to comment]

Ben..(sebutan perlahan dan lembut nih) ha ha, Fida Aishah aci msk? tu yg nak tanya masa chat tu...nak buat cerita best giler...

Hizami Li berkata... [Reply to comment]

May I?
HohO~

Budak Lelaki Sebelah Pintu
Nama Dia Hizami

http://hizamirahim.blogspot.com/2010/04/nak-jugak-tersenarai.html

mIsH IeRA cIK irAh berkata... [Reply to comment]

salam.Incek ben nak join jugak. Entry nye di sini

http://irahhajerah.blogspot.com/2010/04/terhad-blog-list-newbie-dibukaby-ben.html

terima kasih :)

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

er .. Fida .. kan dah tersenarai dalam blog list ben ? tapi kalau rajin nak buat , silakan ... hehehe ..lagi suka ben

suamihanyisterizuki berkata... [Reply to comment]

ben, masih terbuka lagik ker newbie nih..

hany baru buat entry...

http://mzhany.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-lagik.html

Qarl berkata... [Reply to comment]

esok lusa sempat kan bro?

bru tbaca dr blog budak ting tong hizami tuh

hahahahaha

wawa the beayR berkata... [Reply to comment]

saia mawu juge ...
(:

http://beayr.blogspot.com/2010/04/nak-jugak-bulih.html

faizal berkata... [Reply to comment]

mr.be,ana pun maw jugak..

http://cerita5zal.blogspot.com/2010/04/teman-nk-juge.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI