AKHIRNYA DIRI SENDIRI YANG BODOH !

by - Januari 19, 2010

Baru sebentar tadi aku lepas mengamuk...mengamuk sebab Bahagian Kewangan call aku ..mintak salinan ic aku...nak lengkapkan segala dokumentasi yang aku baru serahkan pada Bahagian Sumber Manusia...rasanya dah serahkan kat diorng awal tahun ari tu..

Ni mintak lagi ! ...menurut orang tu , salinan ic aku tu hanya bahagian depan ! ...Depan je ? mana boleh !! aku fotostat sendiri tu...depan belakang aku bagi ! ...Aku suruh kawan aku yang jawab telefon aku tu pass kat aku..bagi aku cakap sendiri...tapi orang tu tak nak..takut kot kena marah..tapi dia kata mmg depan je...huh !

Aku malas nak bertekak...aku g fotostat sekali lagi dengan mulut tak henti membebel..pot pet pot pet...arghhh...kill kill kill..die die die...pot pet pot pet...dalam bilik fotostat...yelah..mana tak tensennya , dah nak masuk 3 minggu dok urusan yang sama...ari tu dokumen yang aku bagi , tah mana diorng salah letak..pastu kata aku tak bagi ! sapa tah hangin ?? habaq mai....pastu tau tau kata jumpa dah..atas meja orang lain...huh..mana la aku tak dapat darah tinggi...asik nak hangin je..hahaha..bengong tul aku..

Lepas aku fotostat...solat dulu..kasi tenang jiwa skit..hahahaha...pastu aku g antar sendiri...
Sampai kat orang tu..aku pass...nak je buat kat dia ...WEKKKK ! ..tapi kurang hajar lak kan.tak baik..dosa....dia buat keje dia jeeee...poyo tul la ko neh ben !! banyak songeh !..huhu

Pastu aku turun bawah...aku still tak puashati..aku bukak semula dokumen yang penah aku bagi diorg ..aku buat salinan setiap dokumen yang aku bagi pada diorng...takut takut kes kes gini la..hilang..

Aku bukak laci aku..haaa...ni ha dokumen tu...huh ! nak marah ni..siap ada bukti...Aku kuarkan borang borang tu...salinan ic aku belakang...Huh !!

Jeng jeng jeng...

Aah laaa..ada bahagian depan je...aku tak fotostat belakang..hahahahahhaha...aku hangin tak pasal pasal jeee...hahahahaha....nasib baik tak marah minah tu...kalau tak ??? aku gak yang kena marah balik...hahaha..Malu beb..malu...hahahahha

Moral cerita ni....sebelum nk amuk ..korang check dulu apa kes tu...kalau terbukti..baru amuk satu malaya ! kalau tak...duk diam diam ...karang blog lagi besh !! hehe

Kepada minah tersebut..saya minta maaf ek..hahahaha...bodoh tul aku...betul la kata wife aku..aku suka beno wat keje bodoh..hahahahahha..

You May Also Like

8 comments

  1. sekali kesilapan diri sendiri daa..cian minah tu..ahaks

    BalasPadam
  2. adoi! gile ah che ben! seb baek x serang dak tu haha!!! patot ar muka siyes smacam time lalu dpan meja org td XD XD XD

    BalasPadam
  3. hakhak..
    kan kene balik..
    cash tu dapat malu..hakhak..

    BalasPadam
  4. iskh macam aku gakla.. angin kat orang.. last - last kene balik.. he..he..

    BalasPadam
  5. Salam kenal...

    Seb baik tak mengamuk tak tentu pasal ngan minah tu...hehehe...

    BalasPadam
  6. spt yg dimaklumkan..perkara spt ini amatlah sentiasa berlaku:)

    BalasPadam