AKU DISEKSA ..HUHU

by - Januari 13, 2010


Hehehe....kepada semua rakan rakan BEN ASHAARI yang selalu baca blog ini, maaf saya pohon kerana dua tiga hari ni asik dok ngan jawatan kosong je ek..

Ok..jawatan kosong abes dah....tutup dah...hehe..tapi kalau nak apply gak , antar je le resume..mana tau rezeki korang..skang aku kembali ke kegiatan harian aku....

Korang ingat tak lagi minggu lepas dimana aku 'menyerah diri' pada bro aie ? huhu..ari isnin lepas aku bermula sekali lagi membuat latihan dibawah dia..tapi kali ni aku bersedia !! ..makan cukup cukup...aku makan ...keow teow jek..hahahaha

Campur semalam , baru 2x kali training ngan dia...mmg lencun aku la...berpinar pinar n melotop ! apa pun , aku berpuashati...terasa bezanya..huhu...

Semalam....aku bermula dengan kardio...berbasikal dalam 10 minit sebab aku dh jalan kaki 20 minit ..eheheh






Seperti biasa aku kena check facebook aku..mana la tau kot kot ada yang balas status aku tu..kutuk aku tak hengat...hehehe..puji jauh sekali kan..hahahah

Tgk brother neh...rajin je turun gym....ni asik nak diet jee....tak bersenam , mana bleehhh..


Brother Ali ni pun dah bosa badannya..nampak gak perubahannya...

'Taiko' ni haa..penat penat pun turun gym..rumah dia kat damansara..gym ni kat cheras...waaa....bagus tak...tiada alasaaan beb !


Haaa..kalau korang nak ilangkan lemak dipinggang kiri dan kanan..ni lah latihannya...ahaks...lakukan 20 minit sehari pagi dan malam...perghhh...lihaatlaahhh...pinggangkuu..

Neh...muka dia lagi..boring..nexttttt

Ni yang aku tak suka..gayut...nak kembangkan bahagian belakang badan..baru cantik bentuk badan...baru rupa jantaaannn

Selepas aku bergasak bergayut tu...bro aie suh aku layan perut..aku cukup benci walaupun sebenarnya ia sangat berguna...hehehe...parah bebbbb...wa cakap luuu

huhu..aku curik angin...bro aie paksa aku..aku cakap..."aku tua dah la weiii" ..hahahah..mana larat..tapi aku paksa gaakk diri akuuu...mestiii..wajibbbb..kata nak cantik kan !!

"guna perut angkat kaki tuuuu.. !!! "

Akhirnya 'along' sampai...tadi dia kata tak nak datang...bila tengok aku g gym , berkejar dia datang gak..hahahah..mana tahan tengok aku besar sorang sorang kan..

Ingat tak kisah aku dulu ? yang aku nak pengsan tu..haaa..tu la brandon lau....yang aku lepak ngna dia...kat situ gak la aku lepak...huhu..but not today !! hahaha..

Masa ni belum ramai lagi..dalam kul 7 baru ramai..hehehe...tak solat maghrib ke bang..hahaha...no komen...
Latihan lower abs masih diteruskan ..aku dah tak larat...paksa ben paksa..layaaannnn..rileksss
korang tengok mata aku tu..dah terpusing pusingggg beb...tak bley blahhhhh..hahahha
"haa..bagi rasa kat sini..baru cantik "

Hadoii..abis tu..ni lakk...layan je leeeee

Opssss....bukan mudah wat ni beb...guna perut angkat kaki..bukan angkat kaki macam tu jeee...huhu....bukan mudah nak cantik...
Haaaa..tengok muka along ni haaa....sembelit jugak nanti..hahahha

Ok..semalam aku layan shoulder..malas nak letak pic byk byk..korg boring tengok...hehhe...so ni la geng semalam yang turun...ramai lagi tapi tak sampai...
Okek...amacam ??? ada nampak perubahan pada aku tak..baru 2 minggu diet..hehehe...kalau setahun ? pergh...ni bersih beb..tak amik steroid langsung..tapi ramai budak baru dalam gym tu amik la..aku dah nasihat..tapi diorng degil..nak wat camana ???? sapa la aku kannn...

Balik putrajaya..aku makan malam cuma bubur...wife aku masak..hehehe..sama sama diet...bubur nasi...apa la sangat kan..hehehe...tak la menyesal sangat makan....hehe..kasi isi jek..

Pagi ni ?? aku makan nasi kerabuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..hahahahhaa....orang banje..makan jeee..petang karang kena belasah lagi aku !!! hahahahahha

You May Also Like

6 comments

  1. oik....bicep ko paling besor d antara 5 org tu...pergh...

    BalasPadam
  2. perghhh bro..ganaz wehh..gua pun ingat nak main gim gak kalau buleh...dulu masa bujang2 ada gak 6 ketul sekarang dah tinggal seketul..hehehe

    BalasPadam
  3. aiseh... segan tul nk tgk laki berseluar pendet sebegitu... hehehehe...
    btw lama dh x pg gym, rase jeles plak

    BalasPadam
  4. uish!! betoi2 kene dera neh! ahahah!!! ieda plak ahli bina perut, huahuahua!! ;p

    BalasPadam
  5. sekse nye nak cantikkan badan kan..

    BalasPadam
  6. pehhh gempak seh...ado maso nk pi la....

    p/s..kekdg dtg tgk jer..blk keje lwt la

    BalasPadam