LABUAN DALAM KENANGAN - 2008

by - Januari 21, 2010

hAIH...lama tak kuar g hari bertemu pelanggan kementerian....akan datang , mungkin aku kena g PISA , Penang...ermm..tapi tu tak besh...tak meriah...

Yang ni masa aku ke LABUAN ( semua freeee ) ..mmg seronok time ni..walapun bahang kepanasan yang teramat tapi disebabkan geng yang g semua satu kepala membuatkan panas tu jadi sejuk sat..sat jeee..pastu panas balik..tu pasal semua pakat beli cermin mata hitam...satu baru rm 15 kot...


Team ni tak mungkin bersatu dah...dah berabur semua ilang..hahahaha


Peluang bergambar bersama TOM CRUISE tidaklah aku lepaskan..bukan senang..sah sah pasni jadi ikan kering..hahaha

Brother ni mmg nakal..haih..tak sudah sudah kacao menantang tu..siannn..




Sementara tunggu malam..semua pakat kacao orang dengan mainan tu..hahaha...cam kenal je mamat mamat ni kan..
Bro Adi ni dah jauh tercampak keluar..huhu...


Panas panas panas....ke usha awek ni bang ??? hahahah




brother ni korang leh jumpa kat fotokiter.blogspot.com




Smileeeeee...u're in candid camera !!!! hahahaha


Beso beso kan ikan..aku tengok pun takut..hahahaha...ok la..tamo cita panjang sebab kat bawah ni banyak lagi cerita cerita aku..ni sekadar selingan jek..heheheh

Apa pun , aku suka g Labuan...entah kenapa tapi aku suka..hahahha

You May Also Like

11 comments

  1. tempat yg sy teringin nk pergi sgt2.... InsyaAllah 1 hari nanti....

    BalasPadam
  2. first time tengok entri Abang Ben ada 1 komen..hehehe.. Entri bagus dah siap ada gambar lagi

    BalasPadam
  3. meh sini saya nak komen...wahahaha~

    erm, labuan memang best! dulu saya matrix kat labuan~ sangat cantik pulau ni~~~ ;)

    BalasPadam
  4. masa nie abg ben nampak kurus sikit..hehehehe...

    BalasPadam
  5. ok..kompom pasni ade byk komen..hahaha

    BalasPadam
  6. hehe meh nak menambah komen. :P
    besau gilos ikan tu. (^_~)

    BalasPadam
  7. bro BEN : ai singgah komen sini berdasarkan link yam yu bagi kat entry terbaru tips nak kasi ramai pengunjung blog kite...('',)
    ni sume pengalaman...dari bawah naik ke atas, dari merangkak sampai lah berjalan...

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "Panas + TAK PUAS HATI !!!"

    BalasPadam
  8. kena promote balik entry lama ni.

    BalasPadam
  9. eh3... kate satu je komen?.. ni dah lapan dah...

    hohoh..

    eh2..

    dah semilan??.. hahaha

    BalasPadam
  10. haaa....nk tambah lagi komen kt entry ni...

    best nye klo entry saya yg komen xbrape nak ada 2 tibe2 jd bnyk komen cm bro ben kita ni..hehehhee~~

    thniah bro ben sbb smpai ke tahap cm skrg...kagum ngn bro...^__^

    BalasPadam
  11. Salam abg ben.. ohhh abg ben pernah p labuan... alaaa.. dekat dah dgn kampung awang tu.. abg ben naik feri p Menumbok.. so tu la kg awang hehehe... feri labuan tu akan lalu menumbok jg.. coz situlah teminal tanah besar sabah p Labuan...

    BalasPadam